Просто като го видя иии...

Страааашен дизайн! Един малък пасат! Да ти кажа бих си го карал с много кеф дори и 60 кс....
godfadar написа:Честито
LILO&STICH написа:баси мъртвеца сте взели![]()
На мен 1.6 (105к.с.) сега ми е адски слабичък с климатроника в действие.Представям си 1.2 как ще е
Сега в жегите се кара главно на S
naydenov23 написа:LILO&STICH написа:баси мъртвеца сте взели![]()
На мен 1.6 (105к.с.) сега ми е адски слабичък с климатроника в действие.Представям си 1.2 как ще е
Един приятел е бивш рали пилот и ми е казвал, че има само два типа автомобили: Със 50 и със 350 конски сили така да се каже.
Тоест до една определена мощност (според него- 250 коня) всичко е еднакво слабо, а над тази мощност- еднакво добро.
Така че дали 60 или 160, щом не е 360 не го хвалете (всичко е в кръга на шегата разбира се, ние сме спокойни хора, които не се занимават с такива лоши неща като гонки и т.н.).
naydenov23 написа:LILO&STICH написа:баси мъртвеца сте взели![]()
Един приятел е бивш рали пилот и ми е казвал, че има само два типа автомобили: Със 50 и със 350 конски сили така да се каже.
Тоест до една определена мощност (според него- 250 коня) всичко е еднакво слабо, а над тази мощност- еднакво добро.
Така че дали 60 или 160, щом не е 360 не го хвалете (всичко е в кръга на шегата разбира се, ние сме спокойни хора, които не се занимават с такива лоши неща като гонки и т.н.).
sam_boha написа:Май и аз съм от феновете на малодушните мотори, та тоя ме радва яко... Колега, сега, тази цена с АГУ-то ли е? И какво има като екстри? Ниво н оборудване? Това, че е поръчана, преедполага, че не е налична, така ли? Имаше ли отстъпка? Лизинговите условия добри ли са, ако е на лизинг?
Извинявай за многото въпроси, но и в нашата къща се обмисля подобна "нискобюджетна" покупка, та малко инфо извън това от продавачите ще ми дойде добре.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: JMJ и 29 госта