Avensis 147 vs Golf 122
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Re: Avensis 147 vs Golf 122
Дано му дадат дръжките на Пасата и люпещите се копчета
А забравих, и спускащото се стъкло, когато искам да го вдигна. Но нищо с всичко се свиква...

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Тук е въпросът, че става дума за нова кола. Тя още от завода излиза нескопосана, не да чакаш да й падне боята на копчето. Общо взето тези три клипчета са достатъчно показателни за дребните детайли в японските коли. Като събереш всички тези дребни на пръв поглед неща то какво остава? Просто са много назад в това отношение явно. Дори и голф тройката има осветление на огледалцето на сенника, а тая Тойота да няма
Багажното пространство при седана с падането на задните седалки е подобно на хралупа, а при Пассат - все едно виждаш комби или миниван, все незначителни неща, да
Не че са лоши коли инак, карат ги, харесват ги много. Изглеждат съвременно, но явно са хубави само до момента, в който не започваш да обръщаш внимание на дребните неща.

Последна промяна от stefan4o на Пет 05 авг 2011 20:33, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Не мога да не съм обективен.Моторите са им добри-в повечето случаи! И дотам,преди няколко години имах нисан съни-второто поколение от 96-a година.Е това нещо беше ужасно! Мотора-супер.Салона ужасен,неудобен и пластмасов!Лаково покритие на 10 годишна(по времето което я имах беше на толкова)кола-не ми се говори!!!Антикорозионна защита-отдолу колата предната част беше като нова,личеше си дебело антикорозионно покритие от завода.Задните прагове обаче просто никой не се е сетил да ги защити,почти нищо не беше сложено-в резултат-бяха с дупки вече!!!
И точно в тези малки неща е голямата разлика. Съвършени коли няма.Има добри и не чак толкова добри!

Последна промяна от lion_heart002 на Пет 05 авг 2011 20:33, променено общо 1 път.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o,добре,че има клипчета в интернет та да си формираш мнение на различните марки коли. Жалко ако по този начин си формираш мнението. Американците обаче имат мнение различно от твоето защото най-много налитат на японските коли.Или не гледат клипчета или не си формират мнението от клипчета....
Разбира се,че авензиса е много по-добрата кола в сравнение с ГоУфа. И понеже много наблягат някой на пластмасите защото не обърнат внимание и на цените? По-голямата кола на цената на грозния по-малък голф.Ебем ти и евентуално малко по-качествената пластмаса,който иска орех да си купи Бентли,къв е проблема?
Все едно чета Ауто билд и тук,той голфа не е кола а летяща чиния в главите на някой

Разбира се,че авензиса е много по-добрата кола в сравнение с ГоУфа. И понеже много наблягат някой на пластмасите защото не обърнат внимание и на цените? По-голямата кола на цената на грозния по-малък голф.Ебем ти и евентуално малко по-качествената пластмаса,който иска орех да си купи Бентли,къв е проблема?
Все едно чета Ауто билд и тук,той голфа не е кола а летяща чиния в главите на някой

- stefan4o
- Контакти:
tisho_psg написа:stefan4o,добре,че има клипчета в интернет та да си формираш мнение на различните марки коли. Жалко ако по този начин си формираш мнението. Американците обаче имат мнение различно от твоето защото най-много налитат на японските коли.Или не гледат клипчета или не си формират мнението от клипчета....![]()
Ами ако трябва да ида в един шоурум на Тойота и да си затвърдя мнението видяно в клипчетата? Едва ли ще е по-различно, не мислиш ли? Инак съм пипал меки ламарини, само че не са били на ФВ. На пежото като му се облегнеш на калника и се огъва под задника ти

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
На пежото калника е пластмасов.
А американците налитат на япоско заради цената и че няма друго на тези пари, просто тяхното е още по-зле
А американците налитат на япоско заради цената и че няма друго на тези пари, просто тяхното е още по-зле
- stefan4o
- Контакти:
На Партнерът който визирам (модел 2008) си е метален. Но е като вестник. И при други коли съм наблюдавал същото. Не само калникът му е такъв, просто цялата кола навсякъде ламарините и са вестник 

- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Въобще не ме бригат ламарините меки ли са,твърди ли са средни ли са.Рено еспейс е от материал подобен на пластмаса (без последното поколение мисля).Има си независими агенции за провеждане на Краш тестове и те дават оценки за степента на сигурност която ти дава колата.Виж там за тойотите колко звезди има.За АДАК японските коли създават най-малко технически проблеми,не се чупят или се чупят по-малко от другите коли.Ама щом тук е важно какво е снимал някой значи са правени в час по трудово,няма проблем.
Аз ако утре направя клипче като това,но на мястото на тойота е голф 6 пак ли така лесно ще си промениш мнението за фолксваген? Ама честно си кажи?
Аз ако утре направя клипче като това,но на мястото на тойота е голф 6 пак ли така лесно ще си промениш мнението за фолксваген? Ама честно си кажи?
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
stefan4o написа:Ами ако трябва да ида в един шоурум на Тойота и да си затвърдя мнението видяно в клипчетата? Едва ли ще е по-различно, не мислиш ли? Инак съм пипал меки ламарини, само че не са били на ФВ. На пежото като му се облегнеш на калника и се огъва под задника тиАз не твърдя, че Голфа е летяща чиния или върха на сладоледа. Просто споделям разочарованието си от марката Тойота, макар и то да се обосновава на клипчета от нета. Просто, както споделих преди, не съм заглеждал тойотите в детайли и не съм имал такъв допир с тях.
Ходи ги опипай в шоурума

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Ама как ще го направиш бе пич???То при VW е обърнато внимание на детайлите! Направи го ако можеш де,целия съм F5!!!

- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
lion_heart002 написа:Аз ако утре направя клипче като това,но на мястото на тойота е голф 6 пак ли така лесно ще си промениш мнението за фолксваген? Ама честно си кажи?
Ама как ще го направиш бе пич???То при VW е обърнато внимание на детайлите! Направи го ако можеш де,целия съм F5!!!Ето къде печели тойотата и престанете с глупостите...
Искаш да кажеш,че само VW обръща внимание на детайлите,така ли?
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Не ги харесват Тойотите пък са на трето място по-продажби в САЩ,преди тях са Форд и Шевролет.Като миналата година Тойота е била на второ място по-продажби пак там.Ако трябва да си вадим изводите от американски клипчета и скали с продажби на автомобили зад океана то най юбавите коли в света са : Форд,Шеви,Тойота,Мазда и Хюндай 

- stefan4o
- Контакти:
tisho_psg написа:Аз ако утре направя клипче като това,но на мястото на тойота е голф 6 пак ли така лесно ще си промениш мнението за фолксваген? Ама честно си кажи?
Ще ми е интересно да видя. Аз съм наясно, че нито ФВ нито Тойота са това, което са били преди години, просто при ФВ поне на пръв поглед ги няма тези дребни дразнещи детайли. Одеве огледах вратата на джетата ми - не видях никъде заводски заварки по нея

Не ги харесват Тойотите пък са на трето място по-продажби в САЩ,преди тях са Форд и Шевролет.Като миналата година Тойота е била на второ място по-продажби пак там.Ако трябва да си вадим изводите от американски клипчета и скали с продажби на автомобили зад океана то най юбавите коли в света са : Форд,Шеви,Тойота,Мазда и Хюндай
Именно. Да не говорим ако гледаме продажбите в България - да не излезе, че Дачията е най-убавата кола

Искаш да кажеш,че само VW обръща внимание на детайлите,така ли?
Клиповете не бяха ли достатъчни? Или ти си на принципа ръка да пипне? Все пак не може човек да има допир до абсолютно всичко на тоя свят, затова има интернет

- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа: Клиповете не бяха ли достатъчни? Или ти си на принципа ръка да пипне? Все пак не може човек да има допир до абсолютно всичко на тоя свят, затова има интернет
Аз се предавам.
Щом клиповете са ти достатъчно и от тях си си променил мнението за Тойото кажи поне досегашното мнение на база на какво го имаше? На други подобно клипове в който "победител" са били японските коли ли?

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Само да не почнете да сравняте сега и Камри с ГоУфа оти ке паднем
Тва е нема такава кола
Нер де Ямбул,нер де стамбул
И на двете нации нещата са с паднало качество но и двете наций са много напред и старите им модели са с прекрасно качество.И двете марки са прекрасни коли!
Хондата ми е 95 година и е с ОРИГИНАЛНИЯ акумолатор Ясса

Нер де Ямбул,нер де стамбул

И на двете нации нещата са с паднало качество но и двете наций са много напред и старите им модели са с прекрасно качество.И двете марки са прекрасни коли!
Хондата ми е 95 година и е с ОРИГИНАЛНИЯ акумолатор Ясса

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”