Голф 4 1.9 ТДИ или Мерцедес Ц220 ЦДИ
- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Re: Голф 4 1.9 ТДИ или Мерцедес Ц220 ЦДИ
Съжалявам, че се намесвам, ама колко искате да струва 10 годишна кола? 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
donMaranzano написа:Съжалявам, че се намесвам, ама колко искате да струва 10 годишна кола?
Ами тази е най-евтината която излиза при търсене на Г4 дизел 2001г :
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11311695205868087&f1=details
предполагам е милионник съдейки по интериора и пак и искат 6000лв да не говорим че е от Враца където на кола тотална щета и се казва "луеко луизната и не паули...ще я управим". А пък ако отвориш германското мобиле направо ще помислиш че всички се шегуват с теб и искат за 10 годишните си "гробници" пари като за нова малолитражка

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги... колеги... аз като видя нещо такова и си кажа "твърде хубаво е, за да е истина".Преди малко се обадих и ми дига някъв "ром" каза,че голфа е продаден за 5 и 500 и че не е имал никакви проблеми,също и: "Само номера изкарваш и караш.В момента такъв голф ако намериш,обади ми." Баси тоя голф е със неясен произход.Пък и от къде на къде ще дадеш 5к лв.за кола която евентуално няма документи.Абе съмнителна работа.Той е продаден ввече де,но все пак аз никога няма да взема кола от "ром". И за тва мисля да ходя да гледам по Дупница,щото Пловдив,Пазарджик е пълно с "цигани-измамници" дори може да ти вземат парите преди да си купил колата.Там престъпността е доста на ниво. И както ми е тръгнало днеска заседна ми микрослушалката от хендсфрито в ухото (бях на изпит) и сега не знам как да я извадя,щото с магнита,който имам не става?
- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Прекалено много гледаш мобилето. Реално имам познати, които се занимават с това и докарват коли от Италия, като взимат скъпи коло, но за да ги вземат купуват и стари. Както и да е. Средно една такава кола струва окол 2000 евро в чужбина. В България просто всички се хвърлян на немски автомобили и затова се продават доста над реалната си цена.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
donMaranzano написа:Прекалено много гледаш мобилето. Реално имам познати, които се занимават с това и докарват коли от Италия, като взимат скъпи коло, но за да ги вземат купуват и стари. Както и да е. Средно една такава кола струва окол 2000 евро в чужбина. В България просто всички се хвърлян на немски автомобили и затова се продават доста над реалната си цена.
Еми сам направи сметката де, добре си го казал 2000 евро, транспорт от Италия средно 700 лева, в БГ да я изчистиш и оправиш козметично 300-400 лева не ти мърдат и тя дойде малко над 5000 лева, сложи печалба 800-900 лева и се появява нормалната цена на колата. Да не говорим че в Италия такъв голф трудно се взима на 2000 ако е читав, защото същия голф чехите, поляците и литванците ги плащат по 2500 и 3000 евро без проблеми ако нямат за оправяне външно и работи добре мотора. Тоя мотор с роторната помпа, камоли 110 коня на голф е много уважаван и на запад и тази кола и се носи славата на много здрава и за това държат такива цени

-
- Автомобил:
- Двигател:
Леле майкоо баси голфа http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details само дето пише,че цената е в евро,но дано да е някаква шега,че тва си е почти 14к лв.,което е нереално висока цена.Иначе ако е 7к лв. сам го отнесъл :Д. Само волана ще му сменя,някое чипче и е бомба.Утре ще звъня,че сега не искам да притеснявам колегата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Прочетох цялата тема ,много жалко за момчето(бил ми е набор)
Много болна тема за всички съфорумци,но има ли някой представа в кого е колата сега (негов роднина или друг собственик)?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера се прибрах и гледам в мобиле-то да намеря телефона на продавача и какво...? Гофла го няма
явно е продаден.Много гадно ми стана,тъй като една седмица бях до университета да оправям изпитите,а след това мислех да ходя да го гледам
След като си мислех,че ще купя тази кола сега вече другите голфове не ми харесват.Ако някой от форума я е купил нека да сподели тук или на ЛС.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги.. във Сряда си купих кола
не е нито една от горе посочените,но пък за тази си мечтая още от 12-ти клас :Д ето малко снимки.

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
може би са малко повече отколкото трябва,но нека да има

- Velko