Коментар по конкретно предложение:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
golfmk1 написа:scare Уникална.Ако имах възможност не бих се замислил
stefan4o написа:Йоанчо, в тоя клас само и единствено БМВ ли те влече? Аз може би съм малко пристрастен и да си призная БМВ не ми допадат като концепция, но... мислил ли си за Мерцедес? Сякаш W220 е маалко по-.. как да кажа... абе направо да го кажа - изглежда ми по-съвременно отвътреПък и доколкото съм запознат като генерация е няколко години по-нов от този модел 7-ма серия (която поправи ме ако бъркам, но излиза някъде 1995, доколкото имам спомен).
Иначе конкретно за тази - изглежда много добре и не й липсват глезотийки
yoan4o написа:stefan4o написа:Йоанчо, в тоя клас само и единствено БМВ ли те влече? Аз може би съм малко пристрастен и да си призная БМВ не ми допадат като концепция, но... мислил ли си за Мерцедес? Сякаш W220 е маалко по-.. как да кажа... абе направо да го кажа - изглежда ми по-съвременно отвътреПък и доколкото съм запознат като генерация е няколко години по-нов от този модел 7-ма серия (която поправи ме ако бъркам, но излиза някъде 1995, доколкото имам спомен).
Иначе конкретно за тази - изглежда много добре и не й липсват глезотийки
Донякъде е така, но W220 е по-скъпичко удоволствие, точно щото и модела е по-нов.
Има доста повече електроника по него и е по-скъп и за подръжка.
От друга страна точно това ме влече в това БМВ, че е по-старо и по-качествено, има доста чар.![]()
Иначе ако става въпрос за друга марка.
Миналата седмица даже си купих едно Ауди А8 - 99г. дизелче, обаче......., на следващия ден го върнах, понеже малко ме бяха поизлъгали за някои неща.![]()
Еми един ден го карах, в сравнение с БМВ-то не ми харесва, очаквах повече, а колата беше доста свежа и запазена като цяло.
Plehi написа:База за сравнение от към поддръжка на е38 и w220 изобщо няма![]()
Не знам защо на момчето му предлагате бавната смърт.Имам доста познати с w220 , оплакват се постоянно и S320cdi , S500 , S600 , страданието е много , ако искаш мога на лично да ти кажа къде са им слабите места. Доста от тях ги продадоха и или изневериха със сестрата BMW , или се върнаха няколко години назад за w140.Ако коментираме тоя клас , на който си се спрял А8 е най - несполучливия вариант за теб.
Конкретно за тая 7ца също съм я виждал и е доста поддържана и все пак много си зависи от джоба.Като разход предполагам не те бъркат 20/100 , следователно е добър вариант.
joro_kem написа:и на мен доста ми допада Е38, при възможност и аз не бих се замислил, особено за този двигател (но задължително бих го газифицирал). по конкретната обява единствено не ми харесва ръчната скоростна кутия, но това си е моя прищявка.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта