forski написа:
Aбе човеко, я си карай Джетата и не се занимавай с глупости, явно не си готов за нищо по-добро от нея, то ващо голяма любов голямо чудо!
Хората по-десет автомобила смениха и забравиха ти още с тая сто годишна щайга се вайкаш, чак линкове,цени, сравнения![]()
Ако обичаш да не ми даваш наклон и да не ми държиш сметка за какво съм готов и какво не, става ли?
Когато те попитам как да си харча парите тогава давай мозък. Като ти гледам гаража не си прокопсал кой знае колко повече от мен, че чак и ирония отиваш да раздаваш 
А дали тия цени са истински или не - всеки сам да си прецени. Вземи си представи, че не всеки има възможност да си пазари от ебай.цом
Пък това, че не се развалят ама хич не ми се коментира. Приказвайте си ги тези глупости в самурайските форуми и се лъжете на по бира и кебапчета

Като си много сигурен, че не се развалят би ли се навил да завериш договор за покупко-продажба с допълнително споразумение или клауза към него, която дава гаранция на новия собственик, че колата няма да се развали и ти да поемеш разноските по ремонта и рез.части? Говорим примерно за твоята Мазда, гледам, че и ти си я обичаш, също като мен
Ако измислиш хубава цена и помислиш над предложението ми за гаранцията, може пък и да размисля и да дойда да ударим по един подпис, а? Така и двамата ще сме доволни - аз ще карам здрава и неразрушима кола, а ти ще имаш свежи пари за друга, с която да не те погребат