Ланчия Либра

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Re: Ланчия Либра

Мнениеот eng » Нед 29 юли 2012 22:55

znainainai написа:
tisho_psg написа:И не само това! От Витоша по-високо нема и от Искъро по-дълго нема! Не случайно сме от родината на Бай Ганьо Да живее Пасат Б3,щот е прост!!! :beer

Айде като ти знае толкова много устата обоснови се със какво е по-добро талянското или френското автомобилостроене от немското.
Давай със факти аз имам поглед над нещата доста коли съм разглобил на почти всички автомобилопроизводители но немското си е немско.

п.п. Нещо против пасат В3 ли имаш? Що щото ще закопае 100 талянски кошера затова ли?

Баце нищо против колегата Тишо но няма как да се обоснове, аз го "пробвах" доста отдавна само че на тема японски коли и си остана едно необосновано писане и чат от негова страна, иначе си мисля че не е лошо момчето без да го познавам.

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Нед 29 юли 2012 23:10

znainainai написа:
tisho_psg написа:И не само това! От Витоша по-високо нема и от Искъро по-дълго нема! Не случайно сме от родината на Бай Ганьо Да живее Пасат Б3,щот е прост!!! :beer

Айде като ти знае толкова много устата обоснови се със какво е по-добро талянското или френското автомобилостроене от немското.
Давай със факти аз имам поглед над нещата доста коли съм разглобил на почти всички автомобилопроизводители но немското си е немско.

п.п. Нещо против пасат В3 ли имаш? Що щото ще закопае 100 талянски кошера затова ли?

Ти с ремонт на автомобили ли се занимаваш,в автосервиз ли работиш?

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 29 юли 2012 23:17

Да защо проблем ли е?
Правя ги ама не ми е кеф. Какво стана със обоснованият отговор?

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Нед 29 юли 2012 23:18

eng написа:
znainainai написа:

Баце нищо против колегата Тишо но няма как да се обоснове, аз го "пробвах" доста отдавна само че на тема японски коли и си остана едно необосновано писане и чат от негова страна, иначе си мисля че не е лошо момчето без да го познавам.

Баце,необосновано писане и безсмислен чат са всичките ти постове в тази тема.Ако искаш си ги прочети отново ;)
Извинявам се на всички за спама! :oops:

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Нед 29 юли 2012 23:19

znainainai, прав се оказах май отново.Колега Тишо пия една ракия за твое здраве :beer

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 29 юли 2012 23:23

Вярно че много хора тук може и да не са обективни понеже карат VW ,но ако темата беше за избор японска/немска или даже южнокорейска/немска със сигурност нямаше да има толкова много негативни изказвания по отношение на "другия лагер" както е в случаите с френски и италиански коли ,което значи че не са породени само от "облъченоста" на пишещите в този форум,защото когато една кола е направена както трябва всеки и го признава :012:

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Нед 29 юли 2012 23:28

znainainai написа:Да защо проблем ли е?
Правя ги ама не ми е кеф. Какво стана със обоснованият отговор?

Бас ловя,че ако закарам една либра е автосервиз в германия да и сменят алтернатора,ще вземат колата,ще си свършат работата и ще я издадът без да мрънкат като ощипани госпожици как било по-сложно от колите произведени преди 50 години примерно. Много ясно,че по-новите коли са по-сложни за обслужване от ладите от 70-те години на миналия век примерно. Има доста "майстори" тук (във форума и в България) дето могат да сменят свещи,стартер,динамо и още 2-3 неща на голф 2 и като им дойде някой по-модерен автомобил реват по форумите,че са италиански недомислици.Ако ти докарам БМВ 6-та серия за смяна на ангренаж и съеденител пак ли ще се оплакваш,че е грандиозна недомислица в сравнение с пасата ти Б3?
Какъв обоснован отговор чакаш от мен,какво съм казал аз и искаш да ти се обосновавам? Казах ти за героя на Алеко и многото негови последователи тук!

П.С. Енд,ако съм ти идол ОК,ама моляте престани да ме включваш в неуместните ти спамове! Аз не го правя,нали?

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 29 юли 2012 23:34

tisho_psg написа:Бас ловя,че ако закарам една либра е автосервиз в германия да и сменят алтернатора,ще вземат колата,ще си свършат работата и ще я издадът без да мрънкат като ощипани госпожици

Те няма гък да кажат,ама ти може да писнеш като ощипана госпожица като идеш на касата понеже за работата се плаща на час и то не по 10лв като у нас в кварталния сервиз mhihi

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Нед 29 юли 2012 23:38

Stivi написа:
tisho_psg написа:Бас ловя,че ако закарам една либра е автосервиз в германия да и сменят алтернатора,ще вземат колата,ще си свършат работата и ще я издадът без да мрънкат като ощипани госпожици

Те няма гък да кажат,ама ти може да писнеш като ощипана госпожица като идеш на касата понеже за работата се плаща на час и то не по 10лв като у нас в кварталния сервиз mhihi

Ти за мен недей мисли ;) Ако онези не казват гък,тия тук казаха не само гък,ами и много други стонове. Важното е,че са гУлеми майстори!

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Нед 29 юли 2012 23:38

tisho_psg написа:
znainainai написа:
П.С. Енд,ако съм ти идол ОК,ама моляте престани да ме включваш в неуместните ти спамове! Аз не го правя,нали?

Идол едва ли, просто "компетентната" ти намеса в подобни теми ми прави силно впечатление, не е нарочно , съжалявам ако съм те засегнал колега. :да:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 30 юли 2012 0:01

Не ми пука като си плащат 20лв на час.И като дойде един дет някой му казал че сервото на спирачките му се сменя за 10-15мин се чудя да се смея или да плача.
За сведение на "разбирача" дето щеше да се обоснове за последната седмица в сервиза от 30 автомобила немските са 4. Ауди 100 смяна маншони полуоски,VW Пасат В4 смяна тампон двигател(предният поради дефектен), VW Пасат В3 смяна задно гърне,Опел Астра смяна ремъци. Всичко останало френски и талянски кошове.

Айде със здраве и се надявам да ме открехнеш на някой чалъм как ги караш по сервизите да плачат :063:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 30 юли 2012 0:08

Язе от време на време карам един Фиат Брава (на сестрата е) и го мразим докато го карам. Обаче има доста 'талянки, които бих карал с кеф, особено интегралето на един колега. Мразя да се слага всичко под общ знаменател. Един от мениджърите ми кара Stilo 1,9 JTD и веднъж не се е оплакал от него. Да не говорим колко колежки карат Punto първа генерация и тези малки бойни машинки издържат стоически на всеки тормоз, който жена шофьор може да им нанесе. Имам много познати доволни от италиански коли и те не са виновни, че нашия Фиат е бил правен в петък след, което някой му е извадил душата и сестра ми се е спряла на него защото е червен...

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Пон 30 юли 2012 0:36

Намесихте и легендарното Интеграле, все пак ставаше въпрос за обикновения клозет Либра. Нищо не става от тва
Замисляли ли сте се, че само в италиянски филми може да гледаш италиянски коли. И за фон и пълнеж не стават тия сандъци

Потребителски аватар
del21
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: TDI 99

Мнениеот del21 » Пон 30 юли 2012 1:05

110afn написа:Намесихте и легендарното Интеграле, все пак ставаше въпрос за обикновения клозет Либра. Нищо не става от тва
Замисляли ли сте се, че само в италиянски филми може да гледаш италиянски коли. И за фон и пълнеж не стават тия сандъци

mhihi mhihi mhihi :applause: Докъде се стигна - Lancia Delta Integrale HF - та това е истинска легенда в ралито!

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Пон 30 юли 2012 1:21

Е именно де, това не е обикновен италиянец :beer
То и Ситроен е истинска легенда в ралито, но народа не се е изпотрепал да ги купува

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”