Пасат B4 комби или Голф 3 комби
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Пасат B4 комби или Голф 3 комби
Да и аз така разбрах... Едни познати също са я гледали... Казаха че колата е повече от добра.... Но много малко свалял от цената човека... 100-200лв макс...
http://www.cars.bg/u732397 това гледах вчера. Най - добро състояние до сега. Поне вътрешно и технически. Ламарината малко има забележки по вежди ама то досега не съм видял такъв пасат без правени вежди
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Определено си струва, даже ако смъкне от цената още по-добре.
- predat0r
Да бива го.... Но светлия салон малко не ми допада (лично) Иначе колата си заслужава на мен ли така ми се струва че е боядиствана цялата... Или на снимките много лъска 

Пастирана беше. Иначе по боята си има доволно надрасквания. Най - лошото е, че беше обещана като я гледах вчера и днес се обадих да проверя - продадена . Сагата продължава 

- predat0r
shulio написа:Пастирана беше. Иначе по боята си има доволно надрасквания. Най - лошото е, че беше обещана като я гледах вчера и днес се обадих да проверя - продадена . Сагата продължава
Не се притеснявай ще падне някоя добра оферта... Значи голямото търсене продължава

Продължава, продължава ама днес ми изтича прегледа да реното. Ще караме малко така на риск, щото тя горката Рени невярвам да мине преглед с лощия си външен вид и огънати ламарини
- predat0r
Риска си е голям... Но няма какво да загубиш освен да ти я спрят от движение или един фиш за 20лв 

Почивните дни бях на Гела на надсвирването с гайди и ползвах случая да се отбия до Смолян да видя товв http://www.cars.bg/u752923
италианец без никакви ръжди или наченки. Леки дефекти по боята (на някой места лака е паднал) Както се и очакваше салона беше захабен. Иначе всичко работеше. за 2800 каза, че ще я даде човека. Като се има предвид и гражданската за една година и чипа като, че ли си струва
италианец без никакви ръжди или наченки. Леки дефекти по боята (на някой места лака е паднал) Както се и очакваше салона беше захабен. Иначе всичко работеше. за 2800 каза, че ще я даде човека. Като се има предвид и гражданската за една година и чипа като, че ли си струва

Отвън е много добре(лично мнение). От вътре няма много много снимки. След като си я е регистрирал не знам дали не можеш да си я регистрираш на себе си на 90 коня. Да не забравим, че пак се минава през КАТ за смяната на номерата.
Двигателя на колата е 1З и е с чип за това е писал така човека. Отвън наистина беше добре няма ръжди никакви, но отвътре.... майко мила.
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Трудно ще намериш запазен б4 особено дизел,аз търсех преди да взема сеата и не открих,така че успех с търсенето,дано си намериш това си е супер автомобил
Виж този има много екстри стига да работят си заслужава парите
http://www.cars.bg/u774250

I4o_naskov написа:Трудно ще намериш запазен б4 особено дизел,аз търсех преди да взема сеата и не открих,така че успех с търсенето,дано си намериш това си е супер автомобилВиж този има много екстри стига да работят си заслужава парите
![]()
Напълно съгласен, ако вече нямах такъв бих рискувал едни 800км за оглед.
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Швейцарския съм го гледал. Неструва. Иска му 3400 а по колата всеки един детайл е огънат + това шофьорската врата е сменяна и е с различна кора от останалия салон. И при затворена врата може да бръкнеш вътре в колата с ръка
. Продава я от 3-4 месеца. Ако я дава за 1500 може и да я вземе някой.
Шарения е 110 коня пък и чак толкова шрения ми идва в повече.
Днес ще се обадя за бордото имам съмнения, че и него съм го гледал ама ще кажа след обяд

Шарения е 110 коня пък и чак толкова шрения ми идва в повече.
Днес ще се обадя за бордото имам съмнения, че и него съм го гледал ама ще кажа след обяд
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”