ПП Термин(кола на старо)е като рибата.Винаги може да се изплъзне

H2O
ПП Всеки си знае!На някой и една Микра им е достатъчна
H2O написа:Някъде из някоя тема бях споменал,че за момента след Голф 4,кола на VW не бих си взел!Много проблеми и един залязващ имидж.Все още медиите подържат формата на марката
H2O написа:...
Vlad777 написа:...
AmW написа:H2O написа:...
Донякъде имаш право, но знаеш, че от кола до кола разликата е голяма... колкото и банално да звучи.
А за микрата съвсем сериозно питах. В момента търся такава за половинката, но информация за двигатели и за колите като цяло нямам никаква...
gugun4u написа:Дискусиите VW vs Mercedes са сладки, но все пак, някой има ли какво да каже за Golf Plus?Иначе с риск да предизвикам война в темата (моля ви се не се карайте и биите като задам този въпрос), та явно дилемата за мотор, ако ще е голф е 1,9 TDI и 1,6 FSI. Чел съм, знам колко струва да оправиш турбо и другите му тем подобни, въпроса ми е колко от вас имат този мотор под капака, и колко от вас са имали или виждали проблемите отнасящо се за него - все пак го според класациите е много здрав мотор, но пък колите в БГ идват с извадена душа. Другото е колко от вас имат 1.6 FSI,какви са ви личните наблюдения от него или от този на свой приятел. И моля ви се за обективни мнения
, а не
И последно пояснение, нито мисля да газифицирам бензина, нито да тунинговам евентуалния дизел.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта