Семейна кола до 12 000 лв. Комби или джип в този ценови диапазон.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Семейна кола до 12 000 лв. Комби или джип в този ценови диапазон.
а нещо такова http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ha30sr според мен удобна за шофиране и най-вече семейно пътуване
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
tdi fen написа:а нещо такова http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ha30sr
За автора незнам,ама мен ме удряш в слабото място с тая оферта.Уникален и многофункционален автомобил,ама автора доколкото схващам е с ограничен бюджет до тая сума,а този красавец има да му се плати още някоя и друга хилядарка докато излезе спокойно на пътя-обслужване,прехвърляне,някоя и друга гума и т.н.
DaDiablo написа:Има си хас да не му кажеш на човека да погледне голф![]()
Странно само, че препоръчваш 5, а не 4.
Нека говорим по темата,голф 5+ си е точно в критерия който търси човека,а не пасат б5 96 г

- Lonely-Wolf
- Автомобил:
- Двигател:
За Хонда Акорд не видях някой да е писал. Според мен за тези пари е най-удачният избор,поне до колкото съм чел по форумите.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Bai Sando написа:Аз бих взел една такава,слагам и газ и се кефя на дългите пътуванияА и ще ти останат пари.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=h8cbvy
Има голям багажник,ако нещо може да потърсиш и комби,но за мен поне комбито му е много грозно.
Аз точно това предложих

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
CR-V II е на същата платформа, вози като лека кола но предлага повече обем, клиренс и 4х4 ако се наложи, например зимната обстановка в момента. Има я и във вариант автоматик, има кожи-можи и всички останали екстри 

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Crv-|| само ако е бензин.Дизела не са го усъвършенствали,смяната на съединител е на около 40к км
И сега като се замисля са много екзотични автомобили
Насочи се към немското 

Lonely-Wolf написа:За Хонда Акорд не видях някой да е писал. Според мен за тези пари е най-удачният избор,поне до колкото съм чел по форумите.
Всеки започна да си изрежда предпочитанията по картинка. Удачен избор... ама чел по форумите.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че и преди съм го казвал-Имам един братовчед в София,дето още дошла не дошла демокрацията,оня се "светна" и почна да се занимава с внос на коли ,главно от Германия.
Та от него помня една приказка,която после осъзнах:"Ако имаш 10к.лева,скоро може да не си купиш кола,ама ако имаш само 2к.,ще си купиш кола много бързо...." Така си е .колкото по-конфортен ти е бюджета,толкова по-големи са ти претенциите.Затова съм се убедил в едно-Оглеждаш кола,сядаш в нея,пробваш я си казваш; Това е моята кола...или обратния вариант.Тук във форума може да дадем насоки,но автора сам трябва да си намери неговата кола.
Та от него помня една приказка,която после осъзнах:"Ако имаш 10к.лева,скоро може да не си купиш кола,ама ако имаш само 2к.,ще си купиш кола много бързо...." Така си е .колкото по-конфортен ти е бюджета,толкова по-големи са ти претенциите.Затова съм се убедил в едно-Оглеждаш кола,сядаш в нея,пробваш я си казваш; Това е моята кола...или обратния вариант.Тук във форума може да дадем насоки,но автора сам трябва да си намери неговата кола.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”