telefunken написа:Да не споменавам за проблемите с мазане, охлаждане и т.н. при GDI недоразуменията на Хюндай, от които доста сервизи на запад са вдигнали ръце..
Това за нови автомобили ли се отнася?
telefunken написа:Да не споменавам за проблемите с мазане, охлаждане и т.н. при GDI недоразуменията на Хюндай, от които доста сервизи на запад са вдигнали ръце..
Vidol Nikolov написа:Аз ти говоря за нова Киа, вторичен пазар не коментирам колега. Не съм забелязал да има проблем с каквото и да е и за 1г., не е светнала нито една лампа, но нека е по лошият избор. :mhih
С тоя мотор няма как да дадеш 7.5 разход, освен ако не я газираш.
hvp800 написа:Vidol Nikolov написа:Аз ти говоря за нова Киа, вторичен пазар не коментирам колега. Не съм забелязал да има проблем с каквото и да е и за 1г., не е светнала нито една лампа, но нека е по лошият избор. :mhih
С тоя мотор няма как да дадеш 7.5 разход, освен ако не я газираш.
Искрени съболезнования за Киата или Хуйдай , или квото там караш!
За кУрейците няма да коментирам , че много засегнати ще има , щото Ганчо ич не обича да му кажеш , че се е претаковал . Единствения щастлив от покупка на нов Хуйдай е Прасеевски ( като собственик на вносителя) , ама да не навлизам в политиката
gogogo79 написа:Мнението ти не струва много . Съдържа квалификации ...,но не и аргументации. Виж тук https://automedia.investor.bg/a/0-nacha ... yundai-i30 мнение на някой ,който може и да е по- компетентен от теб в сравненията.
telefunken написа:gogogo79 написа:Мнението ти не струва много . Съдържа квалификации ...,но не и аргументации. Виж тук https://automedia.investor.bg/a/0-nacha ... yundai-i30 мнение на някой ,който може и да е по- компетентен от теб в сравненията.
Гошко, ако прочетеш това, което си ни поднесъл ще видиш, че не е по темата. Сиреч, можеш да си го изтриеш. Не става въпрос за бензиновите им мотори.
telefunken написа:А за корейските недоразумения съм събрал много материали, на които не им е мястото тук. Хубаво е когато човек е принуден да плати над 60 х лева за нов автомобил, който струва наполовина, да направи информиран избор.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: NikMar55 и 55 госта