дайте идеи за кола до 2500лв?
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: дайте идеи за кола до 2500лв?
opel vectra b
Колега прекратяваме го на момента само за инфо какви са тия газови амортисьори за 65 лева бройката много ми е чудно, каква марка са?Аз лично не виждам голяма разлика в цените които си дал, но си мисля че частите които си дал са средна хубост марка, и аз можех да взема газови за по 95 лева бройката сигурно но предпочетох малко по-скъпите.Иначе на теб ти е изгодно-караш Пасат, за мен не е имало особена разлика в цените предпочел съм Б4.Всеки има право на избор-с това съм съгласен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ще те излъжа за марка,виждал съм ги и тук на снимки.Готина синя кутия с златно нарисуван амортисьора...
Станахте досадни с тези безсмислени спорове за цени на части...поне да се бяхте усетили навреме
Dragon написа:Станахте досадни с тези безсмислени спорове за цени на части...поне да се бяхте усетили навреме
Съжалявам ако така се е получило, но се надявам колегата да е разбрал че основните части дори 90% от тях не са по-скъпи от на пасата, въпреки че Б4 пасат е по нов като модел от Б4 на Ауди.
-
- Автомобил:
- Двигател:
да е по-нов
с 1 година

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
а началото следях темата, предложих една ибиза 1999г. 1.6 за 1200лв- случайно видяна в един сайт, сега вече подминавам тази тема. Трябваше да се казва
дайте идеи за ауди B4 до 2500лв?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не мога да разбера какво значение има толкова + - някоя друга година - така и така ще е втора употреба , дали една кола е на 15 години или на 19 години - все е втора ръка и практиката и личните наблюдения са ми показали, че една кола на 19 може да е в пъти по-добра от тази на 15 години ,че и да я надживее.Във външния вид разликата е въпрос на личен вкус и преценка , мен лично изобщо не ми допадат тия прекалено овални и безлични форми на някои коли след 2000-ната година , линиите и чертите на моделите от 90-те години са много по-стилни ... така че не виждам причина да гледаме толкова усърдно години , месеци и т.н.Друг е вече въпроса за самото ползване на автомобила - да видим дали практически е полезен за нас и нашите нужди, по нашите пътища и нашия стандарт на живот.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз предлагам тази
viewtopic.php?f=56&t=304600 - 2500
имам още един абсолютно същия но с климатик - също 2500
ако си заинтересуван пращам снимки skype-biyatchbuster2
viewtopic.php?f=56&t=304600 - 2500
имам още един абсолютно същия но с климатик - също 2500
ако си заинтересуван пращам снимки skype-biyatchbuster2
Разходих се тук-там, покарах две коли и да ви споделя изводите:
1. Деу Ланос - хечбек. Това, което тествах (струваше 2500лв с газовата уредба), тропаше, беше мръсно и двигателя ми жужеше нещо в повече. 75 коня не успяха да ме впечатлят (дърпаше колкото ABDто в Голф 3). Дори не пробвах да намаля и цената - не ми се занимава повече с Ланос-и.
2. Хюндай Акцент - седан. Дърпаше повече от Деу-то, но все пак беше 86к.с. и само на бензин. Предложението беше за 2000лв, но то като се сложи газов инжекцион ще стане 2800-2900лв, което не е оферта поне за мен. Иначе се движеше добре, но тропането в ходовата част беше повече от средностатистическо Ауди с посчупени 4-5 носача, да не говорим за ръждичката тръгнала тук-там (и между другото липсата на валидна з-ка ГО).
И те така.
1. Деу Ланос - хечбек. Това, което тествах (струваше 2500лв с газовата уредба), тропаше, беше мръсно и двигателя ми жужеше нещо в повече. 75 коня не успяха да ме впечатлят (дърпаше колкото ABDто в Голф 3). Дори не пробвах да намаля и цената - не ми се занимава повече с Ланос-и.
2. Хюндай Акцент - седан. Дърпаше повече от Деу-то, но все пак беше 86к.с. и само на бензин. Предложението беше за 2000лв, но то като се сложи газов инжекцион ще стане 2800-2900лв, което не е оферта поне за мен. Иначе се движеше добре, но тропането в ходовата част беше повече от средностатистическо Ауди с посчупени 4-5 носача, да не говорим за ръждичката тръгнала тук-там (и между другото липсата на валидна з-ка ГО).
И те така.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Dragon написа:Разходих се тук-там, покарах две коли и да ви споделя изводите:
И те така.
Тествай Сивик 6та генерация 96-97г

Не съм сигурен дали ще може да вземе читава 6-та ген. за тия пари, но всичко е до пазарлък.
Ами сивика определено е много красив, но до 3000лв аз не виждам да има предлагане.
Днес се загледах по Нисан Съни, Алмера, Примера, има повече опции, а доколкото знам са доста здрави.
Дори има едно Съни с газова уредба в София, но не е газов инжекцион и се двоумя дали да ходя да го гледам. Уж било с верига... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11295455761241127&f1=details
Днес се загледах по Нисан Съни, Алмера, Примера, има повече опции, а доколкото знам са доста здрави.
Дори има едно Съни с газова уредба в София, но не е газов инжекцион и се двоумя дали да ходя да го гледам. Уж било с верига... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11295455761241127&f1=details
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Dragon написа:Ами сивика определено е много красив, но до 3000лв аз не виждам да има предлагане.
Има няколко бройки: http://www.mobile.bg/11325065938410203
Да знаеш че варианта със 75кс е абсолютно идентичен с този с 90, само няква клапа беше с различен диаметър, сменя се и колата си става по-мощната версия. В хонда форума имаше тема как се прави още преди 4-5 години, елементарно е.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”