Кола до 5000лв. за извън градско
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Кола до 5000лв. за извън градско
Всеки ги вижда по различен начин нещата. Ако моята Джета имаше климатик, никога нямаше да се оглеждам за друга кола 

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Всеки ги вижда по различен начин нещата. Ако моята Джета имаше климатик, никога нямаше да се оглеждам за друга кола
eх да имаше сега да продават нови голф двойки........ех мечти
Последна промяна от gr_kanev на Чет 03 май 2012 12:37, променено общо 1 път.
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Има! В ебай съм виждал почти нови екземпляри на по 30-40 000км, но цената няма да ти хареса 

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
@lion_heart002 Кво е според теб съотношението на здрави коли и "тотални морги" в бг като става въпрос за 25 гидини коли.Дали не са 1 на 100 като твоята уж безсмъртна еденичка???
- Paclevkov
- Автомобил:
- Двигател:
moimoimoi написа:koлега дай една снимка на двигателя да видим от къде тече и колко
аз сега като се замисля и единия ми пасат е целия в масло,явно си тече между блока и главата ама не го пипам, не създава проблем,колата върви кат самолет така да се каже,а маслото дето го доливам е около литър на 10000км
пп:и най вероятно на 50% от колите в форума им тече между главата и блока
Днес , като се прибера от работа , ще снимам двигателя . Един колега от форума ми даде много интересна оферта за Seat с "марково БРЦ с ламбда контрол" Какво означава това ?!

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Paclevkov написа:Един колега от форума ми даде много интересна оферта за Seat с "марково БРЦ с ламбда контрол" Какво означава това ?!
Значи , че не е ГИ .Не знам с какъв код е мотора , но тоя ламбда контрол не върви на мултипойнт / 4 инжектора/.То и Сеат имат само 1 модел

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Значи, че е една идея по-икономична от нормална газова. Следят се показанията на ламбда сондата и на база на тях се правят корекции на газоподаването. И това само при положение, че ти работи ламбда сондата.
Иначе при лошо финансово състояние бих се огледал за стар и подържан кошник с газова. Без да ме интересува външният вид (че даже по-зле, по-добре - ще смъкне от цената). Някое старо поло (по-лека кола -> по-икономична), опел корса. Нещо с пословично здрав мотор.
Иначе при лошо финансово състояние бих се огледал за стар и подържан кошник с газова. Без да ме интересува външният вид (че даже по-зле, по-добре - ще смъкне от цената). Някое старо поло (по-лека кола -> по-икономична), опел корса. Нещо с пословично здрав мотор.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Малката кола едва ли ще е по-комфортна от голфа, возията на Сеата е същата работа и като слезеш от тях пак ще си толкова изморен. Щом искаш комфорт ти трябва голяма кола, поне колкото пасат, а за икономия най-добре търси кола с метан. При това с обикновена уредба, а не с инжекцион защото разликата в цената не си струва няколкото магарета повече, които дава инжекциона. Ламбда контрола е хубаво нещо, ако работи, но ефекта не е толкова значим - 5 - 10 % икономия. От друга страна, ако се скапе просто трябва да махнеш стъпковото моторче и да сложиш обикновено кранче на негово място.
Не бързай с покупката, голфа ти нищо му няма и можеш да си го караш спокойно, изчакай повечко оферти, а най-добре да изчакаш да ти вземат служебна - от нея по-добра и здрава няма.
Не бързай с покупката, голфа ти нищо му няма и можеш да си го караш спокойно, изчакай повечко оферти, а най-добре да изчакаш да ти вземат служебна - от нея по-добра и здрава няма.
- Enforcer
- Автомобил:
- Двигател:
ktamen написа:... най-добре да изчакаш да ти вземат служебна - от нея по-добра и здрава няма.
Колега, ако ти си работодателят, едва ли щеше да мислиш така. Работодателите не са спонсори или благодетели; те също си имат своите грижи и финансови проблеми. Нека колегата да си стегне Голфа и да не се обвързва с "екстрите" на служебните коли. Все пак авторът пътува на дълги разстояния по лични задачи и не трябва да е зависим от благосклонноста на шефа си.

- Paclevkov
- Автомобил:
- Двигател:

Снимка1 Снимка2 Снимка3 Снимка4 Снимка5 Снимка6 Снимка7 Снимка8
Снимка9
Така изглежда двигателя в момента , Снимките са с висока резолюция , но незнам дали ще успеете да видите сълзенето между блока и главата.

Поздрави
Колега не искам да правя реклама на нищо и никого,но днес като се рових не можах да му устоя...
http://www.cars.bg/u660973
Предполагам може да получиш и коментар на цената според мене това си струва парите и няма никакъв смисъл в твоето положение да се набутваш със заеми и евентуално кола,която никак няма да ти се отрази положително на финансовото състояние,пожелавам ти успех с ремонта на 2ката,но според мене и това е добър вариант ???
http://www.cars.bg/u660973
Предполагам може да получиш и коментар на цената според мене това си струва парите и няма никакъв смисъл в твоето положение да се набутваш със заеми и евентуално кола,която никак няма да ти се отрази положително на финансовото състояние,пожелавам ти успех с ремонта на 2ката,но според мене и това е добър вариант ???
- Paclevkov
- Автомобил:
- Двигател:
Определено да, ако наистина харесам хубав автомобил , може и да се стигне до заем. Нека колегите видят първо снимките с теча на маслото...
Поздрави

Поздрави
'97-ма като бях студент в Благоевград, само гледах как тройките се набират по булеварда към кв. Еленово, и аз тайно си мечтаех за една такава...Сбъднах мечтата си, 10 г. по-късно. Извън това лирично отклонение по темата ти колега, заем за кола не тегли. Колата трябва да е слуга, не господар.
- Paclevkov
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги . Тази вечер заминавам за софия и ще съм там събота/неделя. Ако има някой майстор от форума свободен да погледне голфчето , ще се радвам да го направим. Погледнете все пак снимките , но се съмнявам да видите точно сълзенето , щото е много замърсен блока. 

- Paclevkov
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги, виждам , че няма отговори от дни. Искам да изкажа огромни благодарности на всички , които се отзоваха на проблема ми.Отказах се от заема , вече имам представа и насока към кола , която да закупя , евентуално ако реша. Голфа ще го погледнат майстори и дано да го закърпят
Моля темата да бъде заключена.
Поздрави С. Левков

Поздрави С. Левков
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”