Пасат B4 комби или Голф 3 комби
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: Пасат B4 комби или Голф 3 комби
Тоя бордото със черен мат единственото хубаво нещо, което виждам в него е салона му.
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Все пак говорим за дизел 1Z или AHU. Вече намерих
http://www.carmarket.bg/vw-passat-1.9-t ... 000&sort=1
спазарихме го на 1500 понеделник ще видим какво ще направим.
Състоянието е същото като тези дето ги вкарват нов внос от Австрия и им искат по 3000лв. Е има си забележки, но са евтини за ремонт. Ръжди само веждите задните, но не са изгнили, а само ръждясали. Ще си ги направя поне както трябва, щото ми писна да ходя на огледи за коли от по 3000-3500лв и като пипна веждите отзад отвътре и я хвана ламарина изгнила я кит и бинт
. Или пък отдолу като натисна тампоните на купето и ръката ми влезне вътре. А иначе ми обясняват как колата е перфектна. Даже последния ме уверяваше, че ако я взема ( за 3400 беше от Германия ) и нямало да имам проблем с ръждите поне 3-4 години. Като клекнах отдолу и натиснах тампона и се отвори дупка с диаметър 10-15см. Как не ги е срам да продават такива коли за такива пари незнам.
Сега ще ровя по другите теми да видя откъде да купя халогена и това до него - не го знам какво е и стъкло за шофьорското огледало за да мога да го мина на преглед, че естествено няма
. Някой ги е откраднал каза човека. Има проблем с данъците не я е регистрирал в НАП и сега не може да извади документ за платен данък, но прочетох във форума, че може да стане с извлечение, че нямаш задължения към НАП, а човека дефакто няма щото не я е зачислил. Ако не стане ще чакаме в КАТ да му намерят договора за покупко продажба дето я е купил преди време защото пък без него не искат да му я зачислят в НАП за да може да си плати и да му дадат документа
И сагата да се надяваме приключи ще видим в понеделник. Дано съм част от клуба вече
Състоянието е същото като тези дето ги вкарват нов внос от Австрия и им искат по 3000лв. Е има си забележки, но са евтини за ремонт. Ръжди само веждите задните, но не са изгнили, а само ръждясали. Ще си ги направя поне както трябва, щото ми писна да ходя на огледи за коли от по 3000-3500лв и като пипна веждите отзад отвътре и я хвана ламарина изгнила я кит и бинт

Сега ще ровя по другите теми да видя откъде да купя халогена и това до него - не го знам какво е и стъкло за шофьорското огледало за да мога да го мина на преглед, че естествено няма

И сагата да се надяваме приключи ще видим в понеделник. Дано съм част от клуба вече

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Аз за това съм на мнение да се взема кола внесена от Италия.Всички говорят как италианците не си сменяли маслото и не си поддържали колите, но Пасата ми е италиански и нямам оплакване от към двигателя и ръжда има само около предняи прозорец и на веждата на предния ляв кланик, но малко.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
shulio написа:Все пак говорим за дизел 1Z или AHU. Вече намерих
Състоянието е същото като тези дето ги вкарват нов внос от Австрия и им искат по 3000лв. Е има си забележки, но са евтини за ремонт. Ръжди само веждите задните, но не са изгнили, а само ръждясали. Ще си ги направя поне както трябва, щото ми писна да ходя на огледи за коли от по 3000-3500лв и като пипна веждите отзад отвътре и я хвана ламарина изгнила я кит и бинт. Или пък отдолу като натисна тампоните на купето и ръката ми влезне вътре. А иначе ми обясняват как колата е перфектна. Даже последния ме уверяваше, че ако я взема ( за 3400 беше от Германия ) и нямало да имам проблем с ръждите поне 3-4 години. Като клекнах отдолу и натиснах тампона и се отвори дупка с диаметър 10-15см. Как не ги е срам да продават такива коли за такива пари незнам.
Сега ще ровя по другите теми да видя откъде да купя халогена и това до него - не го знам какво е и стъкло за шофьорското огледало за да мога да го мина на преглед, че естествено няма. Някой ги е откраднал каза човека. Има проблем с данъците не я е регистрирал в НАП и сега не може да извади документ за платен данък, но прочетох във форума, че може да стане с извлечение, че нямаш задължения към НАП, а човека дефакто няма щото не я е зачислил. Ако не стане ще чакаме в КАТ да му намерят договора за покупко продажба дето я е купил преди време защото пък без него не искат да му я зачислят в НАП за да може да си плати и да му дадат документа
Цената е добра, ама така както разбирам колата няма минат преглед и няма бележка за платени данъци... Да ти кажа под секрет, че за да минеш преглед искат бележка за платен данък вече. Ако имаш възможност и не си дал пари разваляй сделката, че ми се струва, че документално не моШ я направи изрядна, дано да греша

Тази е от Австрия, но 94-та година януари сигурно са ги правили още с по здравата ламарина на б3, защото само веждите отзад са ръждясали иначе отдолу е здраво
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Колега този гледа ли го Пловдивския с бензиновия двигател.Поне на снимките изглежда добре.
stefan4o написа:Цената е добра, ама така както разбирам колата няма минат преглед и няма бележка за платени данъци... Да ти кажа под секрет, че за да минеш преглед искат бележка за платен данък вече. Ако имаш възможност и не си дал пари разваляй сделката, че ми се струва, че документално не моШ я направи изрядна, дано да греша
За прегледа знам, но аз ако я купя с договора за покупко-продажба (моя) отивам и си я регистрирам в моята си община и после си минавам на преглед. Проблема е само при нотариуса - той не иска да изповяда сделката без документ за платен данък или в случая за липса на задължения. А на тази цена дори и да не я оправя документално - на части да я продам пак ще си върна парите или поне по голямата част

А пловдивския не съм го и видял като обява защото искам точно един от двата дизелови двигателя 90 коня
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
shulio написа:stefan4o написа:Цената е добра, ама така както разбирам колата няма минат преглед и няма бележка за платени данъци... Да ти кажа под секрет, че за да минеш преглед искат бележка за платен данък вече. Ако имаш възможност и не си дал пари разваляй сделката, че ми се струва, че документално не моШ я направи изрядна, дано да греша
За прегледа знам, но аз ако я купя с договора за покупко-продажба (моя) отивам и си я регистрирам в моята си община и после си минавам на преглед. Проблема е само при нотариуса - той не иска да изповяда сделката без документ за платен данък или в случая за липса на задължения. А на тази цена дори и да не я оправя документално - на части да я продам пак ще си върна парите или поне по голямата част. А това с платения данък за да минеш преглед по закон е така ама ако искаш може да направим един рейд из софийските пунктове за ГТП и да видим на колко места ще искат документа.
А пловдивския не съм го и видял като обява защото искам точно един от двата дизелови двигателя 90 коня
Явно не търсиш свясна кола щом даваш 1500лв. за кола без документи,дано само не ти излезе по скъпо накрая Успех

Документите които липсват са само за данъка.
Щом мислиш така за кола на, която не и е платен данъка ми е интересно какво мислиш за новия внос тогава - дето 99% нямат преглед, съответно не се знае какво е ставало с тази кола и най - вероятно е била бракувана в Австрия, Германия а тука ни продават за запазена от 1-ви собственик
отгоре на всичко може и да е крадена ама никой не дава гаранция. Плюс всичко това тази кола като е в България е ничия докато не я купя аз примерно. Тогава правим да кажем договор на немски все едно аз съм я внесъл. Тоест автоджамбазина няма никакви грижи пред закона. Не мисля, че това положение е правилно и оправдава парите които искат за бараките дето продават.
Просто не искам да съм част от целия този фарс, които се практикува в нашата страна. Кой може и кой не може - коли вкарва. Нито е проверил състоянието нито нищо, а после тука има претенции. Докара 3 коли и иска едната да му остане без пари. Е така търговия не се прави. Жалко защото сигурно има и свестни автокъщи ама на фона на останалите се губят. Но то в цялата държава положението е същото така, че и тука не е изненада
Мерси за пожеланието днес ще видим какво ще става и ще пиша
Щом мислиш така за кола на, която не и е платен данъка ми е интересно какво мислиш за новия внос тогава - дето 99% нямат преглед, съответно не се знае какво е ставало с тази кола и най - вероятно е била бракувана в Австрия, Германия а тука ни продават за запазена от 1-ви собственик

Просто не искам да съм част от целия този фарс, които се практикува в нашата страна. Кой може и кой не може - коли вкарва. Нито е проверил състоянието нито нищо, а после тука има претенции. Докара 3 коли и иска едната да му остане без пари. Е така търговия не се прави. Жалко защото сигурно има и свестни автокъщи ама на фона на останалите се губят. Но то в цялата държава положението е същото така, че и тука не е изненада

Мерси за пожеланието днес ще видим какво ще става и ще пиша
Готово. Всичко мина гладко и при нотариуса и в КАТ и вече имаме талон и всичко нужно за регистрация в общината. Утре плащам данъка и в петък - на преглед.
Колата е горе долу добре има забележки естествено. Например ме учуди, че като включа фаровете и оборотомера и часовника изгасват. Като изключа фаровете оборотомера си работи, както и часовника.
Ще ги борим тези проблемчета важното е, че вече приключих с търсенето и слава богу - беше ми втръснало
Колата е горе долу добре има забележки естествено. Например ме учуди, че като включа фаровете и оборотомера и часовника изгасват. Като изключа фаровете оборотомера си работи, както и часовника.
Ще ги борим тези проблемчета важното е, че вече приключих с търсенето и слава богу - беше ми втръснало
Последна промяна от shulio на Сря 29 авг 2012 23:02, променено общо 1 път.
Ха честито и добре дошъл в клуба!!!
Да ти служи вярно след ремонтчетата. Да се надяваме, че ще се направят само веднъж.
И чакаме постове тук.
Да ти служи вярно след ремонтчетата. Да се надяваме, че ще се направят само веднъж.
И чакаме постове тук.
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
shulio написа:Готово. Всичко мина гладко и при нотариуса и в КАТ и вече имаме талон и всичко нужно за регистрация в общината. Утре плащам данъка и в петък - на преглед.
Сигурно ще има още изненади

- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
много безаварийни

Днес преизпълних плана. Платих данъка - 12.50 местен данък и 18.70 данък МПС. Минах на преглед, че чак и каско кражба направих. Оценка 2600 - вноска 77лв. Вече свърших и с документите. Почвам забележките да боря.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”