Stivi написа:lordlosh написа:А за да ти е спокойно, караш си колата в Порше или всеки 1 нормален сервиз, да ти я прегледат обстойно, питаш и за нещата, които се притесняваш и ти правят впечатление и няма да дадеш повече от 50-100 лева.
Мдааа,толкова ще ти вземат ако ако само я разгледат питаш за нещо и си поговорите на по кафе,ако трябва нещо да се ремонтира тия 50-100 ги умножаваш по 10

Чакай сега човек, никой не говори за ремонти. Колегата си е харесал дадената кола, кара я в даден сервиз на преглед, да я видят и те си кажат мнението. На мен в Порше ми взеха 70 за преглед и диагностика. И майстора, който беше каза, че колата си заслужава. По принцип между 50-100 лева е един обстоен преглед. Даже вече има сервизи, които предлагат точно тази услуга, преглед на автомобил преди покупка. Винаги можеш да ги питаш за нещо, което те притеснява и най-малкото да се види колата за сериозни удари. Отдолу се вижда почти всичко.
В сервиз(няма да споменавам име) преди време бях карал една 530-ка, гледаха я цялостно и диагностика направиха и излязоха не малко проблеми по колата. А и майсторите там си казваха мнението, че колата не струва. Липсваше еърбег, имаше 2 амортисьора за смяна и според майсторите автомата беше пред разпад. Ако не се лъжа 60лева ми взеха тогава. Колата естествено не я взех. Иначе лъщеше отвън и отвътре и не беше от автокъща.
Другото което може да направи колегата е, ако има познат майстор, който да отиде с него и да види колата и да прецени.
Вече всеки си преценя дали ще даде 50 или 100 лева за да е сигурен или ще стреля на сляпо.
niakoioci, това вдигане на обороти аз го нямам. Има съвсем лек лаг, който описах, но всички ДСГ7-ци от тия години са така. За тоя на GTI не знам как трябва да е точно, но ме съмнява това да е нормално. Иначе имай си на предвид, че ако автомата не е правен, вероятно при теб ще роди. Поне от това което съм чел между 100 и 200хил. раждат.
Да споделиш накрая как се е развила дилемата.