Да уточня,говорим за Толедо Фейслифт:
http://www.cars.bg/u789328 като това например,ако имах парите отивах още днес да го взема за тая цена.На колегата с Аудито съм обяснил на лични каква е ситуацията в момента с парите,колата наистина много ми харесва и в момента,в който имам парите в джоба,ще говорим сериозно за нея,а не само да си чешем езиците сега.За обезшумяване и уплътняване на VW няма какво да говорим,имах В3 и имах безплатен климатик

.А кво толкова ги плюете тея ламарини на Толедото,В3ките да не би да са с по-здрави? в 2 катастрофи съм бил с Б3(едната моята),и в двата случая предницата беше компот,а на другата кола почти нищо,едната беше Фордче Фиеста от по-новите и ако щете вярвайте кьорихме се 10мин да намерим нещо и накрая една малка драскотина и девойката се качи и си замина,без да се занимаваме(нашия шофьор беше виновен-удар отзад),а Пасата леш.Мен ме събраха с един джип на кръстовище(не по моя вина тоя път),моята предница не ставаше за нищо(900лв щети по ГО

) на джипа само бронята.Та колко да са слаби ламарините на Толедото,няма да са по-зле.
Колегата да стиска Аудито до след НГ и да го взимам и да приключваме темата

stefan4o написа:Миро, човекът търси евтина кола, а не красива
Ако Джета имаше 1.9 ТДИ щях аз да му предложа такава пък

И ако не беше жената да каже "Не" щях да те послушам без да се замислям