Skoda Rapid; Chevrolet или Ситроен С-елиз. Седани за по 30к

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете

Skoda Rapid или Chevrolet Aveo Седани за по 30к лв

Шкода
48
76%
Шевролет
5
8%
Ситроен
10
16%

Общо гласове: 63
restless
Автомобил:
Двигател:

Re: Skoda Rapid; Chevrolet или Ситроен С-елиз. Седани за по

Мнениеот restless » Вто 30 юли 2013 16:01

Хора... вес пак отчитайте, че ВСЕКИ модел има лимонки.
На един модел са по-редки, но ги ИМА!
Който е чел Хейли може да си спомни за разликата между кола сглобена понеделник или сряда :)

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 30 юли 2013 19:19

stefan4o написа:Може ли да попитам кое точно се е "разцентровало" на задното окачване на Шкодата. Аз доколкото зная отзад е с цяла греда :mhihi Само крив заден мост може да причини износване от вътрешната страна на гумите при коли с такова окачване, според мен :gruebel

А нали се сещаш какво трябва да се случи за да се изкривi заден мост на такава кола, и че няма да мине само с "центровка". Имам чувството, че колегата edwin ни хвана за слушатели/читатели...

Последна промяна от radi_nrj на Сря 31 юли 2013 15:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Вто 30 юли 2013 20:53

Как изобщо сравняваш тоя котур с Шкодата не знам, честно :gruebel

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Пон 05 авг 2013 18:55

Онзи ден гледах едно списание Ауто Билд...мисля преди 5-6-7мес тираж..там правеха сравнение за този модел Шкода и Киа или Хюндаи маи беше...ако трябва ще го пиша тиража за да се прочете от теб.Не че е достоверно но таблото на шкодата изглеждаше поне със 20г назад като материал и визия...а и доста разлики във купето ..във багажника...във разхода и подръжката наи вече....

Eunos
Автомобил: Mercedes 200E W124
Двигател: 2.0 16V M111.940

Мнениеот Eunos » Пон 05 авг 2013 20:28

Тези от автобилд искат пластмаси в Шкодата като в Ауди, е просто няма как да стане. На корейските таралясници не са по-добри. За тези пари, няма модели с мека пластмаса, каквато искат редакторите на Автобилд. Винаги се чудя на тестовете от автобилд. Всеки от редакторите си има любима тема и само нея дъвчи - едни за пластмасите, други за седалките, трети за окачването.

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Вто 06 авг 2013 18:55

Bai Sando написа:...Не можеш ме убеди,че тоя опулен боклук,който след година ще е наполовина по-евтин,ще бие шкода по каквото и да било.А мерси!
:bowdown

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Вто 06 авг 2013 19:31

Eunos написа:Тези от автобилд искат пластмаси в Шкодата като в Ауди, е просто няма как да стане. На корейските таралясници не са по-добри. За тези пари, няма модели с мека пластмаса, каквато искат редакторите на Автобилд. Винаги се чудя на тестовете от автобилд. Всеки от редакторите си има любима тема и само нея дъвчи - едни за пластмасите, други за седалките, трети за окачването.

Това със таблото и навигацията беше единственият минус.....отвсякъде другаде колата я хвалят и като разход и като подръжка и като поведение на пътя....332 или 333 брои на списанието от 2012год....Но тогава цената е била около 37000-38000лв....

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Вто 06 авг 2013 20:45

Мини и през форд да разгледаш....ние имаме Фокус от 2008ма.Мотора е икономичен 1.6 Ti-VCT и татко успява да го свали до 6л/100км 100 октрана бензин смесено (60/40 извънградско/градско) ,но при мен работите се въртят около 7л/100км.Като проблеми все още сме нямали никакви.Вътре е може би най-широкият седан.Когато го взимахме гледахме да е възможно най-големият и тогава фокуса превъзхождаше голф/фабия/шевролети разни и тойоти.Всеки един от моделите дето искахме да купуваме го карахме и само форда не успя да влезе в гаража никак...че вратата после сменяхме и къртихме :D За жалост това е за хечбека,а ти гледаш седан......Иначе таблото е от мека пластмаса(или квото е там) и не се е разкърцало все още нищо.Сега с тея малки турбо мотори работата е още по-приятна за каране(карах няколко пъти на тест драйв).Не съм фен на марката,но това че са пълни боклуци е малко българска работа.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”