Мнение за Golf 6 R-line 1.4 80 к.с.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Re: Мнение за Golf 6 R-line 1.4 80 к.с.
Навигация 3 к+, камера за задно и тя е около 800 лв. и разни такива "дреболийки", но пак си остава непродаваема при тази цена 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
stefan4o написа:Друго е като дадеш газ турбото да рече фиуууууууууу, да избълва две-три кълбета черен дим (толкоз черен, че чак задницата на колата да се скрие) и да отлети
Друго е като дадеш газ, без значение дали ще каже фиууууууу или не, да се измъкнеш бързо от ситуацията или да изпревариш без проблем и да си продължиш по-пътя.
А не като настигнеш някой ТИР и да умреш зад него, като се влачиш с километри отзад и да чакаш отсечка тип самолетна писта че да го изпревариш.И зад тебе да стане като на погребение, двайсет коли опашка по на един метър дистанция, и като се отвори възможност тръгват всичките

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
А с влака ще ти е още по-евтино и даже може да си вземеш спален вагон и дори няма да ти се налага да държиш геврека по магистралата 6-7 часа.my heart iS iCe написа:hidalgo написа:forski написа:.. пътуваха по-два дена до морето..
И пристигаха живи.А сега от това всеки да покаже колко му "дига" колата, някои не виждат морето.
![]()
![]()
Много добре казано!Мои познат ходи на морето с многото бързо БМВ и като сметна, че е дал 600 лева за гориво
Аз за толквоа пари, ще си изкарам на морето супер, хем с колата ще отида дето е на бензин, ама била 1.4, и ме изпреварвали и тировете, много важно!

Един път съм пътувал със служебната ми голф тройка извънградско до Крушуна. Голфът е 1.8 ABS мотор на газ и хич няма сила. Няма такова мъчение. За мен лично управлението на подобен автомобил не е удоволствие. По-добре ако има влак да си се кача на влака и във вагон-ресторанта да си пия бирички...
Отново стигаме до цената от 27'000 лв за автомобил, който по никакъв начин не създава удоволствие от шофирането...

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Браво бе специалисти, 90 км/ч на магистралата..., заради едните спестени 20 лв от газ застрашавате всички с това влачене по високоскоростен път.
Тия с 90 км/ч на магистралата са не по-малко опасни от тези с 200 км/ч, разберете го това!!
Като ви се кара с 90 минавайте по подбалкана баси... камикадзетата...
Тия с 90 км/ч на магистралата са не по-малко опасни от тези с 200 км/ч, разберете го това!!
Като ви се кара с 90 минавайте по подбалкана баси... камикадзетата...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Чшшшш, сладкиш, не се напрягай толкова - ти още малко ще обявиш движението на камиони по магистралата за опасно, щото не могат да карат със 140км/ч ...
Минималната скорост по автомагистрала все още е 50 км/ч - дали ти харесва или не ...
Минималната скорост по автомагистрала все още е 50 км/ч - дали ти харесва или не ...
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
чшш бонбон, виждал ли си на магистралата ТИР (ограничени са на 90км/ч) как изпреварва такъв симпатяга дето кара с 85 км/ч и какво става зад тира с тези които карат със 130-140?
- liderass
- Автомобил:
- Двигател:
И българските шофери били толерантни на пътя! В крайна сметка след като сме седнали зад волана, ще се съобразяваме и с тези които не карат 150+ к.с. автомобили! Магистралата е достъпна за всички, които се движат с над 50 км/ч и засега състезателите ще се съобразявате с останалите, както по бавните могат да се приберат в аварийната лента, за да не насмитат останалите, така и Вие трябва да проявите повече търпение и толерантност!
- forski
- Двигател:
- Контакти:
То това ясно, ами поне като се купуват автомобили да се мисли малко повече за какво и как ще се експлоатират.
Щом детската мечта на някой е да кара кола с 19-ки и баници 225 нека поне си купи автомобил с адекватна мощност, да може да ги върти.Инъче на разни такива хавтомобили с мощност 75-100к.с. си е направо опасно, майната ти на теб, чупи си главата, ама защо ме вкарваш и мене във твойте тъпи филми
Случеи много... с разни такива курници с динамика на парен локомотив на които изпреварването им отнема часове, и на тези с/у тях и на тези зад тях им се еб@ва майката и се чудят кой на къде да се спасява.Защото до последно не е ясно ще изпревари ли, няма ли да изпревари, ще се прибере ли, ще се върне ли, не дай си Боже да тръгнеш и ти след него, студио Х
Щом детската мечта на някой е да кара кола с 19-ки и баници 225 нека поне си купи автомобил с адекватна мощност, да може да ги върти.Инъче на разни такива хавтомобили с мощност 75-100к.с. си е направо опасно, майната ти на теб, чупи си главата, ама защо ме вкарваш и мене във твойте тъпи филми

Случеи много... с разни такива курници с динамика на парен локомотив на които изпреварването им отнема часове, и на тези с/у тях и на тези зад тях им се еб@ва майката и се чудят кой на къде да се спасява.Защото до последно не е ясно ще изпревари ли, няма ли да изпревари, ще се прибере ли, ще се върне ли, не дай си Боже да тръгнеш и ти след него, студио Х

Последна промяна от forski на Вто 24 сеп 2013 11:47, променено общо 1 път.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ще се превърне ли тази тема в поредната, в която се коментира скоростта по магистралата? 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Да разбирам ли , че се опитвате да убедите хората , че със съвременен(почти нов) автомобил не можете да се изпревари ТИР(или се изпреварва като сериал) ,ако не е над 80 к.с. ?
Това звучи нелепо...какво ще правят шофьорите на Голф 3(моя грешка) с 60 к.с.
п.п. Едва ли немските инженери са по - прости от нас.....
Това звучи нелепо...какво ще правят шофьорите на Голф 3(моя грешка) с 60 к.с.
Последна промяна от xalerrelax на Вто 24 сеп 2013 19:04, променено общо 1 път.
- forski
- Двигател:
- Контакти:
xalerrelax написа:Да разбирам ли , че се опитвате да убедите хората , че със съвременен(почти нов) автомобил не можете да се изпревари ТИР(или се изпреварва като сериал) ,ако не е над 80 к.с. ?
Това звучи нелепо...какво ще правят шофьорите на Голф 4 с 60 к.с.
Горе-долу това се опитваме да те убедим, при тази конфигурация на автомобила, с тея валяци вместо гуми, абсолютно да!
Какъв е този Г4 със 60к.с.?
п.п.Немските инженери са написали в инструкцията за употреба всичко необходимо за безпроблемното използване на автомобила, от там нататък волните съчинения по-картинка са за сметка на собственика!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Чета и не мога да разбера за какво спорите
Че тая кола няма да вдигне 200 то е ясно, ама със сигурност ще може да изпревари ТИР на магистралата без да прави колона зад себе си, според мен. А, че други коли ще изпреварят същия ТИР по-бързо от нея сигурно е така наистина, ама какво от това? Ако се кара внимателската и се гледа в огледалото за задно виждане няма проблеми. Говоря от личен опит. Аз също не карам 200 коня кола, както е видно от профила ми

Че тая кола няма да вдигне 200 то е ясно, ама със сигурност ще може да изпревари ТИР на магистралата без да прави колона зад себе си, според мен. А, че други коли ще изпреварят същия ТИР по-бързо от нея сигурно е така наистина, ама какво от това? Ако се кара внимателската и се гледа в огледалото за задно виждане няма проблеми. Говоря от личен опит. Аз също не карам 200 коня кола, както е видно от профила ми

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не става въпрос, че може да изпревари тир на магистралата... а, че тира трябва да изпреварва.
А изпреварване на първокласен, второкласен или дефиле ? С каква кола ще е по лесно и безопасно? С 80к.с. или с 80к.с. с турбо или с 150к.с. с турбо ?
Аз лично предпочитам последния вариант и това по никакъв начин не ме прави джигит или някакъв състезател.
А изпреварване на първокласен, второкласен или дефиле ? С каква кола ще е по лесно и безопасно? С 80к.с. или с 80к.с. с турбо или с 150к.с. с турбо ?
Аз лично предпочитам последния вариант и това по никакъв начин не ме прави джигит или някакъв състезател.
-
- Автомобил: Mercedes 200E W124
- Двигател: 2.0 16V M111.940
Ограничението 140км/ч е за максималната позволена скорост, не за минималната. Щом минималната е 50км/ч всеки шофьор има правото да кара с безопасната по неговите преценки скорост в този диапазон.
На всички, които имате проблеми с изпреварванията и конете, ще им препоръчам да си купят самолети - няма завои без видимост, няма как някой да ви забавя отпред, а и ще имате няколко хиляди коне от ТУРБО реактивен двигател на разположение.
На всички, които имате проблеми с изпреварванията и конете, ще им препоръчам да си купят самолети - няма завои без видимост, няма как някой да ви забавя отпред, а и ще имате няколко хиляди коне от ТУРБО реактивен двигател на разположение.
Последна промяна от Vlad777 на Вто 24 сеп 2013 17:25, променено общо 1 път.
Причина: spam
Причина: spam
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
forski
Горе-долу това се опитваме да те убедим, при тази конфигурация на автомобила, с тея валяци вместо гуми, абсолютно да!
Какъв е този Г4 със 60к.с.?
п.п.Немските инженери са написали в инструкцията за употреба всичко необходимо за безпроблемното използване на автомобила, от там нататък волните съчинения по-картинка са за сметка на собственика.
Няма как да ме убедиш в това , понеже голям процент от автопарка в България трябва да спрат да изпреварват ТИР-ове(по твоята теза)или да не могат.
Обърках цифрата за голф...както и да е..има и по слаби моторчета от 60 на АБД.
Отделно си направих труда да прегледам кг на Голф 6 и Голф 3 и техните к.с.
Е съотношението е в предимство на Голф 6(макар и малко , играх си да смятам

По тази логика излиза , че автомобили като голф 3(да не говорим за по -надолу) , Корси и т.н. трябва да им забранят да се движат по магистралата.
Ако някой не може да се справи с изпреварването на "нещо" и не може да "бучка" скорости надолу за повече еластичност ,нещо не е както трябва в задкормилното устройство.Това е и моята начална идея.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”