Посъветвайте ме каква кола да си купя
Re: Посъветвайте ме каква кола да си купя
Колата изглежда доста запазена.Няма удари както изглежда.Икономичен и лесен двигател за подръжка.Щом не ти е малка и не те дразни това че е доста шумна значи си улучил твоята кола. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Честно да ви кажа не харесвам опел, но в момента това ме устройва 2050 лв. я взех нов внос е колата на живо изглежда като нова работи доста добре има много стегната ходова част харчи малко със шума, трите врати (всъщност това не ми е толкова проблем имал съм 3-4 такива други коли) и возията ще трябва да свикна. По натам като имам възможност ще си взема golf mk4 1.9 tdi но за момента ще карам това все пак е по добре от нищо :)
Golf 4 TDI ще вземеш за 2 пъти и половина повече пари,и може да се окаже по зле от тая.Може да се получи така,че да те разгради като лафка на НАРКООП-а след десети,като почнеш да му сменяваш евтините части
Така че не съжалявай,а си обичай колицата.Тя си е вече твоя.Качествено масло и антифриз,пази мотора от прегряване и ще видиш че не си сгрешил.
Така че не съжалявай,а си обичай колицата.Тя си е вече твоя.Качествено масло и антифриз,пази мотора от прегряване и ще видиш че не си сгрешил.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Изглежда екстра
хареса ми , да си я караш със здраве.

- Presli82
- Автомобил: Volkswagen Passat b2
- Двигател: diesel
- Контакти:
Да караш със здраве колега.
Добър избор. Баща ми имаше 5 години корса с 1.5д исузу мотор. Така я продадохме , без да разберем какво има под предния капак.
По ходова част също нищо не сме правили. Много здрави коли.
Добър избор. Баща ми имаше 5 години корса с 1.5д исузу мотор. Така я продадохме , без да разберем какво има под предния капак.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”