Избор на първи семеен автомобил
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Избор на първи семеен автомобил
Ти остави огледалата ама ЕСП защо няма 

IRRITATING написа:Ти остави огледалата ама ЕСП защо няма
Това е интересен въпрос и наистина не го виждам копчето под радиото
-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
- xpl0d`
- Автомобил: VW Passat B7 DSG
- Двигател: CFFB 2011
На тези пасати до 03' година, мигачите им са в калниците, а по новичките им са в огледалата, ест и огледалата са по нови, а за удрянето е напълно възможно, аз от тези снимки не мога да преценя, ако наистина е така, то като са я правили са решили да я поразкрасят малко за да я продадат по лесно.
Поне според мен де.. но нека се изкаже по компентен колега по този въпрос, а относно борд комп-а мисля, че няма защото на километража липсва дисплей за него.
Поне според мен де.. но нека се изкаже по компентен колега по този въпрос, а относно борд комп-а мисля, че няма защото на километража липсва дисплей за него.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Ама има филтър за твърди частици!
И на стареца бастуна май се вижда на задната седалка...

И на стареца бастуна май се вижда на задната седалка...
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007

- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
На мен лично не ми допада тази кола, колега наистина има нещо странно в нея, някакси преправяна ми стои, незнам.
Аз също харесвах седани, но купих комби и съм много доволен, пътувахме към Хасково и ми се наложи да отида за стока да взема едни неща, отивам там и като гледам 4, 5 големи чувала с дрехи, ама гигантски
викам си на акъла, тези неща даже в комбито няма да влезнат, сложих ги отзад и остана и място даже
И все пак избора си е твой!
Аз също харесвах седани, но купих комби и съм много доволен, пътувахме към Хасково и ми се наложи да отида за стока да взема едни неща, отивам там и като гледам 4, 5 големи чувала с дрехи, ама гигантски

И все пак избора си е твой!
Последна промяна от betaserk на Сря 25 фев 2015 23:05, променено общо 1 път.
Ще я гледам утре, но както колегата @бетасерк каза - има нещо странно, но ще я видим все пак утре ;) може да е с лоши снимки ;) Сега ще търся да видя какво е пълно оборудване в пасат б5.5
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обявата е абсурдна супер беден от към екстри автомобил на космическа цена, дори и 2000 лв да свали продавача не си струва, във форум "Продава" има доста по добри автомобили от този на много по реални цени.
Това се опитвам да разбера и май колеги сте напълно прави. Също така исках да Ви попитам дали си заслужава да се ходи в Порше за сервизна диагностика или няма да открият нищо?
Повечето коли които се продават тук са дизел ;(
Повечето коли които се продават тук са дизел ;(
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Ако продавача я е купил нова тук в БГ, може да сверите сервизната история в Порше. Ако се потвърди всичко - колата и цената са перфектни. 

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Ivcho написа:... на космическа цена...
Ако наистина е на 55к. км (с всички документи за това) и причината не е престой от 12 години в сервиз за разпъване след троен Аксел в река - автомобила е колекционерска находка

Без проверка на историята не купувай!
Откъде е купена, как и защо - трябва да има документи, които да провериш

Бордовият компютър освен да ми смята разхода (който така или иначе няма да е такъв) друго прави ли ;) (извинявам се за смешния въпрос, но в момента имам адски много ангажименти и съм на много места :))
ПС: Бордовият компютър е в средата на таблото и при ключ се включва и показва разхода и температурата извън колата. Възможно ли е да няма системата ESP, аз си мислех, че е фабрично при този модел.
ПС: Бордовият компютър е в средата на таблото и при ключ се включва и показва разхода и температурата извън колата. Възможно ли е да няма системата ESP, аз си мислех, че е фабрично при този модел.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Да, възможно е да няма ESP. Ако колата е закупувана в България, даже е правило да няма. Борд. компютъра съхранява информация за шофирането ти в няколко режима. Основната полза е средния разход все пак. 

- xpl0d`
- Автомобил: VW Passat B7 DSG
- Двигател: CFFB 2011
Колега бих ти препоръчал да видиш тази http://www.mobile.bg/11423732455052534
Вярно на 200 км е от СФ, но пък изглежда доста запазена и е с почти всички екстри, а и отделно поне 500 лв. вярвам може да свалиш от цената й, доста по добра от тази която гледаш за 9к...
Вярно на 200 км е от СФ, но пък изглежда доста запазена и е с почти всички екстри, а и отделно поне 500 лв. вярвам може да свалиш от цената й, доста по добра от тази която гледаш за 9к...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”