Колега не е вярно , че кола и жена трудно се избират, напротив - кола втора ръка и жена втора ръка - на късмет! Аз сега съм на 33 години, имам се за млад човек , въпреки това , което прочетох в началото на темата , но простено ти е (и аз като бях на 20 смятах 40 годишните са дърти , ама сега и аз отивам натам и не мисля така). Та мисълта ми е , купих си един голф мк 2 преди 11 години на абсолютен късмет. Мен по-скоро ме вълнуваше изобщо да карам някаква кола - каквато и да е , мерак - за да си оправдая все пак взетата книжка и самото желание да карам - и така този голф го видях за 10 мин , повозих се малко в него , даже не го и карах и не го пробвах - един човек ,който вкарва коли просто се беше върнал с него от Германия - много икономичен турбодизел - каза ми 3500 , а аз имах 2500 .... какво остава за пари за поддръжка ако се наложи и темподобни, няма братче... директно го измолих давай го за 2500 .. след една година имаш още 1000 лв от мен (все пак се познаваме с него) .. и така с тоя голф съм вече 11 години и си свиркам , идеална кола! А жена - избирах , избирах няколко години (за по-сериозна връзка говоря с цел семейни начала и/или брак) и накрая 2 години и до там.... Така че... това за избирането - го забрави , бъркаш в чувала с подаръци и каквото си извадиш

. И все пак за да не съм офф - честито за колата и дано да е сполучлива