Съвет при покупка на Golf 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет при покупка на Golf 4
Перфектни са и трите ,като ти гледам вкуса са точно за теб-))))Избирай си една от трите и взимай-)))).
-
- VW експерт
- Автомобил: Passat 4motion[откраднат вече]
- Двигател: AVF
На снимки не се вижда, ходи на място, пробвай ги, и така... Аз бих се ориентирал към дизела. От бензиновите бих гледал само 1,8T. Без да ме нападате, лично мнение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не е сарказъм ,просто си много неориентиран и с тази нагласа кола няма да купиш,особено хубава и евтинаIvo_98 написа:Сърказмът не помага. :)

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Колега, за 4 хил. ако толкова ти е бюджета, излизат коли до 2007г. с някой компромиси и 2008. Защо се буташ в тази скраб Ауди/VW нямаш пари за добър автомобил от тази марка, ще купиш нещо което е трябвало да го балират в Италия, но
са го докарали в България и са ти го продали на теб.
са го докарали в България и са ти го продали на теб.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
аз бих погледнал тази https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=ifxyjj 2007 г 5 години по-нов автомобил повярвайте ми не малка разлика ,предполагам е 1.9 SDI този двигател е изключително надежден и евтин за подръжка няма турбо и маховик
forski написа:Колега, за 4 хил. ако толкова ти е бюджета
За толкова пари една фиеста от 2005 да не го заробва много
Честно казано аз не съм виждал обяви за Голф 4/Ауди А3 с цени над 4000лв., така че смятам бюджетът ми за абсолютно адекватен за 20 годишна кола.В крайна сметка това ще ми е първа кола и не ми трябва да е кой знае какво.Важно ми е да е сравнително здрава и да не ми излезе златна подръжката, но не искам да карам Шкоди, Рена, фиати и подобни.Благодаря на всички за съветите, но коментари от сорта на “За тез пари не можеш да си купиш нищо свястно” са несериозни и напълно неверни.Има хиляди примери за стари,здрави и евтини коли...в крайна сметка половината български автопарк е от такива.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Да сложиш в един кюп шкода с "рена, фиати и подобни" е наивно, но явно предстои да научиш от първо лице как се поддържа автомобил от съответната марка! Успех ти пожелавам, не се заяждам!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ivo_98 написа:Честно казано аз не съм виждал обяви за Голф 4/Ауди А3 с цени над 4000лв., така че смятам бюджетът ми за абсолютно адекватен за 20 годишна кола.В крайна сметка това ще ми е първа кола и не ми трябва да е кой знае какво.Важно ми е да е сравнително здрава и да не ми излезе златна подръжката, но не искам да карам Шкоди, Рена, фиати и подобни.Благодаря на всички за съветите, но коментари от сорта на “За тез пари не можеш да си купиш нищо свястно” са несериозни и напълно неверни.Има хиляди примери за стари,здрави и евтини коли...в крайна сметка половината български автопарк е от такива.
От сега ти казвам ,че читав Голф 4 или Ауди А3 за по-малко от 3500 лева няма да намериш и ще ти излезе над бюджета, така че наистина нищо свястно няма да си вземеш ,но чвно искаш а го научиш от собствен опит!
- BeNjI14
- Автомобил: Vw Polo mk4 Facelift
- Двигател: AWY BMD 2006
Шкода е от ВАГ групата и е доста добър избор за 4000 добре а после регистрация обслужване трябва да си имаш и за тях пари за бюджета също и Сеат става и ти защо не ходиш на огледи на колите които качваш които са от Варна така ще сдобиеш ясна представа за колите.
Автора има малко нереална представа за колите заради киното и приятелите, но всички сме били така на тези години
да си вземе или такава, която ще може да поддържа или такава, която му харесва, без значение от разходите по нея

- richko25
- Автомобил: VAG
- Двигател:
...
Последна промяна от richko25 на Пет 10 сеп 2021 17:43, променено общо 1 път.
Голф 4 2.0 за 3400лв.
Какво ще кажете ? И тази ли е развалина ?
https://www.cars.bg/view.php?id=5fede87 ... 24554bab42
Какво ще кажете ? И тази ли е развалина ?
https://www.cars.bg/view.php?id=5fede87 ... 24554bab42
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”