Vlad777 написа:Не е случайно, че като нов форд е 2 пъти по-евтин от VW...
Тука нещо си яко в грешка, разликата е около 500-1000 евро при еднакви класове, нива на оборудване и моторизации
Vlad777 написа:Не е случайно, че като нов форд е 2 пъти по-евтин от VW...
Vlad777 написа:
Никога не бих поставил въпроса Ford или VW...
pakumba написа:прочетох доста мнения в английски форум- хора с 1,8 и 2 на мондео мк3 са минали по 50К мили! и не намерих някой да се е оплакал от клапани.
eng написа:pakumba написа:прочетох доста мнения в английски форум- хора с 1,8 и 2 на мондео мк3 са минали по 50К мили! и не намерих някой да се е оплакал от клапани.
Ама на газ ли са карали, защото ако е само бензин, няма проблеми чат пат по на 20к. се регулират.
martin1977_2005 написа:Ще ме извинявате колеги, но мондео МК3, дори МК2 е една много сполучлива кола. Смело мога да твърдя че надминава Пасата и е с класи над него. Всъщност Фолксваген не е никак успешна кола като цяло и наистина е наивно и нелепо да се сравнява Пасат с Мондео. Имал съм няколко Голфа, едно Поло, един Пасат и едно Венто, но откакто се качих на Мондео, не искам да чувам за Фолксваген - разликата е от земята до небето. По-скоро бих сравнил марката с Опел, но е далече от Форд. И за да не кажете че се заяждам, че ви кажа че съм почти на 40 и съм сменил 23 автомобила в живота си, като най-негативно съм настроен именно към ФВ.... извинете ме, но обичам да съм честен с хората ... и друг път не се излагайте като ми сравнявате Пасат с Мондео. Виж, ако трябва да избирам Фиеста или Пасат- бих се замислил, но специално за Мондео - няма две мнения по въпроса. А вие уж сте разумни хора....
Тоа пост мъ каръ дъ припадъм!martin1977_2005 написа:Ще ме извинявате колеги, но мондео МК3, дори МК2 е една много сполучлива кола. Смело мога да твърдя че надминава Пасата и е с класи над него.
Аз па ЧЕ ти кажа, че шом за двайс годин, откак имаш тапия си сменил 23 автомобила, значи на секи се пада по средно 10 месеца да е бил твой. Явно от коптор, на коптор и накрая първио коптор, дето е издържал цели 11 месеца, без да се разпадне си го обявил за автомобил на века!martin1977_2005 написа:че ви кажа че съм почти на 40 и съм сменил 23 автомобила в живота си
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта