Помощ при избор на автомобил
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Re: Помощ при избор на автомобил!(конкретни обяви)
Сеата далеч не е по-лек.
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/10180.html
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/12373.html
По-пъргав е защото 1.8Т е 180 коня в Леон, а Голф 180 коня е рядкост.
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/10180.html
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/12373.html
По-пъргав е защото 1.8Т е 180 коня в Леон, а Голф 180 коня е рядкост.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Това не пречи да се погледне:
http://www.mobile.bg/11313762110147154
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Тия а3 мн пари ве за 2 врати мое мнение 

- hooligan_sk
- Модератор
vaiper 1 написа:Тия а3 мн пари ве за 2 врати мое мнение

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
hooligan_sk написа:Това не пречи да се погледне:
Трябва да е с 4/5 врати!Това е и една от причините да продавам моят автомобил!Просто ме влудява това "стани да седна"!А и искам да взема дизел!За сега съм се спрял на една форумна Астра и на една Вектра!Лошото е че цяла седмица съм на работа и нямам време да отида на оглед!
Да питам има ли някой колега от Лом да отиде на оглед на един автомобил?
- hooligan_sk
- Модератор
k_garchev написа:hooligan_sk написа:Това не пречи да се погледне:
Трябва да е с 4/5 врати!Това е и една от причините да продавам моят автомобил!Просто ме влудява това "стани да седна"!А и искам да взема дизел!За сега съм се спрял на една форумна Астра и на една Вектра!Лошото е че цяла седмица съм на работа и нямам време да отида на оглед!
Да питам има ли някой колега от Лом да отиде на оглед на един автомобил?
Така е, но пък е А3 за 4К и ако се окаже читава... ще е супер сделката. Спомена че колата е за баща ти, дали реално ще се возят често повече от 2ма души? Аз лично не бих си сменил 2вратката - първо никога не се возя отзад и никога не ставам, второ - видимоста и комфорта на предните места са много по-добри. В 4 вратите имаш средна колона до главата в която можеш да си -

- k_garchev
- Контакти:
Автомобила е закупен!Опел Астра 1.7 ТДи!Все още незнам колко точно конски сили е!Имам няколко въпроса!Фаровете са потъмнели,или по-точно са мътни!такъв проблем мисля,че имат Пасатите Б5!Изчистването става с паста,но незнам точно с каква!До колкото съм запознат на 3М има няколко вида паста,1,2 и 3-ти номер и диамантена!Коя точно да използвам за да ги поосвежа?
На колко градуса отваря термостата и на колко градуса се включва перката?Днес в София я покарах доволно и на място работи и си показваше 90 градуса!Като тръгнах да се прибирам и само на баир приближаваше 90-те градуса!На равното охлаждаше до под 80!Това мисля,че е признак са неработещ термостат...Точно преди да се прибера я по-натегнах на магистралата и като спрях температурата отиде до около 96-97 градуса!След това ми направи впечатление,че като работи на място пак дига над 90градуса!Според слухове при хлопелите било нормално да загряват повече и термостата бил отварял около 99-100 градуса,което ми се вижда нереално!
Като първи впечатления мога да споделя,че е дизел и трака и тропа
!
Ето я и колицата: http://www.cars.bg/u611998
На колко градуса отваря термостата и на колко градуса се включва перката?Днес в София я покарах доволно и на място работи и си показваше 90 градуса!Като тръгнах да се прибирам и само на баир приближаваше 90-те градуса!На равното охлаждаше до под 80!Това мисля,че е признак са неработещ термостат...Точно преди да се прибера я по-натегнах на магистралата и като спрях температурата отиде до около 96-97 градуса!След това ми направи впечатление,че като работи на място пак дига над 90градуса!Според слухове при хлопелите било нормално да загряват повече и термостата бил отварял около 99-100 градуса,което ми се вижда нереално!
Като първи впечатления мога да споделя,че е дизел и трака и тропа

Ето я и колицата: http://www.cars.bg/u611998
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ при избор на автомобил!(Закупен)
Ами то в обявата си пише колко коне е - 75 малко са ама за улегнал човек върши работа и е TD не слагай "i" колкото и да ти се иска
А това дето така играе температурата дано не съм лош пророк ама не вещае нищо хубаво за главата на тоя "автомобил" 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Ама ти голфа ли замени с опела?
За фаровете мога да ти потърся координатите на едно момче дето полира стъкла, на мен ми е правил на фиат купе, ако се сещаш те са почти хоризонтално на капака и ставала мазало от слънцето. Та той и отвътре ги полира и стана доста прилично. После ги залепи, че преди събираха и вода. Вярно, че не съм търсил все пак супер качество. Цената по спомен беше под 50лв
За фаровете мога да ти потърся координатите на едно момче дето полира стъкла, на мен ми е правил на фиат купе, ако се сещаш те са почти хоризонтално на капака и ставала мазало от слънцето. Та той и отвътре ги полира и стана доста прилично. После ги залепи, че преди събираха и вода. Вярно, че не съм търсил все пак супер качество. Цената по спомен беше под 50лв
- k_garchev
- Контакти:
Stivi написа:Ами то в обявата си пише колко коне е - 75 малко са ама за улегнал човек върши работа и е TD не слагай "i" колкото и да ти се искаА това дето така играе температурата дано не съм лош пророк ама не вещае нищо хубаво за главата на тоя "автомобил"
Пише 75кс,но не мисля,че са толкова!По-новия двигател е с тези коне!Този би трябвало да е 68 или 70 конски сили!Дано да не си прав за главата!А "и"-то и аз незнам защо го сложих!Има кулер,но незнам дали това е от значение!
maxpayne написа:Ама ти голфа ли замени с опела?
Ааааа,да не съм чул да сменя гоУфи за Астра!А иначе не ми се дават пари за транспорт и да ми ги полират!мисля,че не е толкова трудно и ще успея да ги полирам сам!Колата си пастирам,та едни фарове няма да мога,просто се чудя с каква паста!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
k_garchev написа:На колко градуса отваря термостата и на колко градуса се включва перката?Днес в София я покарах доволно и на място работи и си показваше 90 градуса!Като тръгнах да се прибирам и само на баир приближаваше 90-те градуса!На равното охлаждаше до под 80!Това мисля,че е признак са неработещ термостат...Точно преди да се прибера я по-натегнах на магистралата и като спрях температурата отиде до около 96-97 градуса!След това ми направи впечатление,че като работи на място пак дига над 90градуса!Според слухове при хлопелите било нормално да загряват повече и термостата бил отварял около 99-100 градуса,което ми се вижда нереално!
При Опел е така, стрелката шари из цялата скала, не е като при ФВ, където седи като закована. На всички опели, на които са ме возили съм го забелязал това. Карах доста време Опел Вектра А, стрелката се държеше по същия начин. Според мен нямаш повод за притеснение. Мисля, че е нормално

- k_garchev
- Контакти:
А някъде в интернет не може ли да се провери на колко би трябвало да отваря по дифолт?Примерно в аутодата!Опитах се да проверя но не намирам инфо!
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
дай кода на мотора ?k_garchev написа:А някъде в интернет не може ли да се провери на колко би трябвало да отваря по дифолт?Примерно в аутодата!Опитах се да проверя но не намирам инфо!
- villi78
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аааааа тва си е за Опел клуб вече 

- k_garchev
- Контакти:
tdi fen написа: дай кода на мотора ?
X17DTL Май това трябва да е!
villi78 написа:Аааааа тва си е за Опел клуб вече
Е няма да я карам аз,така че...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”