samo_pechka написа:cescol написа:.... но за такава А6 не бих дал 5200,на тази цена има старите А8-ци..
Въпрос на изборАз пък , ако имах нужда от по-голяма кола ( от втора
)- не бих се замисли ,че и куатро . Тия Ц4-орки са последните качествени Аудита - стабилни: мотор , ходова част, ламарина, салон и пространство в изобилие.
Направо не мога да разбера българина -" мани го бе..дърт кошер , за същите кинти ,че купем 10 годинки по-младо и лачено" естествено няма да е от четирите кръга![]()
и после "реве" на поразия къв таралясник се е набухал
.
Колите до 97 с малки изключения-2000 са последните добри колиоттам нататък
ширпотреба
cescol написа:samo_pechka написа:cescol написа:.... но за такава А6 не бих дал 5200,на тази цена има старите А8-ци..
)- не бих се замисли ,че и куатро . Тия Ц4-орки са последните качествени Аудита - стабилни: мотор , ходова част, ламарина, салон и пространство в изобилие.
Направо не мога да разбера българина -" мани го бе..дърт кошер , за същите кинти ,че купем 10 годинки по-младо и лачено" естествено няма да е от четирите кръга![]()
.
ширпотреба
Не претендирам за кола след 97 98 набор,просто бих си купил А8,а не А6,дори и ако имах пари и 2те щях да си купя,по принцип както каза ти българина търси нещо ново,аз не съм от тези,търся нещо с коне за мен годините нямат значение
Zdravko Zankov написа:cescol написа:samo_pechka написа:cescol написа:.... но за такава А6 не бих дал 5200,на тази цена има старите А8-ци..
.
ширпотреба
Не претендирам за кола след 97 98 набор,просто бих си купил А8,а не А6,дори и ако имах пари и 2те щях да си купя,по принцип както каза ти българина търси нещо ново,аз не съм от тези,търся нещо с коне за мен годините нямат значение
Колега,автор на темата,я направи анкета!Ква кола карам,колко пари изкарвам на месец,и какви разходи имам на месец!
Е и,ще си взема А8,и?На 18джанти-гуми от 300лв парчето?И,ГО,местен данък,Каско,и другите дивотии!
Аре молим,зер да не кръне нещо от другите подробности!
Ей,в тоя форум май само дечурлига напоследък!Като се фАнете на работа и почнете да праите пари,тогава давайте акъл,кой кво да кара!
И тоя,с последното мнение,Ти,какво караш бре Омбре?
cescol написа:Ти т*п ли си? Просто дадох пример..никой не е говорил нито за сметки нито за гуми нито пък акъл съм давал кой кво да кара просто дадох пример,такива като тебе във тоя форум са предостатъчно които търсят само с кой да се заядът щото не им харесвало мнението на хоратакакво аз ще пиша е моя работа,а не твоя,кво карам..щом съм във VW forum кво мислиш че карам бе ''Омбре''?
radi_nrj написа:Не ме разбирайте погрешно, колата поне за мен си е екстра, но не е безупречна!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 71 госта