Мнение за Golf 6 R-line 1.4 80 к.с.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за Golf 6 R-line 1.4 80 к.с.
Те на автомобили като Голф 3 и разни Корси, в състоянието в което се карат в БГ трябва да им забранят въобще да се движат където и да било и на секундата да ги балират в Надин!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Недей така с лошото де.
Че има таратайки има, ама то при всяка марка си има
Зависи от собственика. Днес едно БМВ 5-ца модел 2005-2006 като чух как му свирят накладките като товарен влак... Някак не подхожда такъв автомобил да му купуваш най-евтините боклуци на пазара за части 
Че има таратайки има, ама то при всяка марка си има

- liderass
- Автомобил:
- Двигател:
forski написа:Те на автомобили като Голф 3 и разни Корси, в състоянието в което се карат в БГ трябва да им забранят въобще да се движат където и да било и на секундата да ги балират в Надин!
Не всеки е мрациняр, колега! Ти като гледам имаш възможност да си караш маздичка 2000 година, други хора нямат тази възможност и си карат ладичките и жигулките, за това недей да мислиш толкова повърхностно , а слез на земята!
- stefan4o
- Контакти:
Като казваш Мазда 2000 година...чак да му завидиш 

- forski
- Двигател:
- Контакти:
Тя и моята кола е за балиране, нали са я изхвърлили за отпадъци в Германия и джамбо я е довлякъл тук, да и се радват аборигените 
Маздата е чук без дръжка, но това е друга тема

Маздата е чук без дръжка, но това е друга тема

- liderass
- Автомобил:
- Двигател:
Колега за българските заплати и възможности на хората, това си е нова кола! При много младежи го няма това "тате носи, мама меси" и теглат кредити и спестяват да си купят 13-14 годишна кола.
- stefan4o
- Контакти:
Не, съгласи се, че "прозвуча" все едно караш Майбах ама 2012г. модел 
Ще стане голям оффтопик като отворим дума за българските заплати. Аз винаги съм се смял на хората като почнат да се възхищават на новия 15-годишен опел или фолксваген или каквото и да е, който са си купили скоро
Все едно са намерили любовта на живота си 
Иначе за маздата знаем, че е чук
Почти толкоз хубава е, колкото и моята Джета, ама не колкото нея, щото си е моя, а както знаем - от нашето по-убаво нЕма 

Ще стане голям оффтопик като отворим дума за българските заплати. Аз винаги съм се смял на хората като почнат да се възхищават на новия 15-годишен опел или фолксваген или каквото и да е, който са си купили скоро

Иначе за маздата знаем, че е чук

- liderass
- Автомобил:
- Двигател:
Стефанчо Флуудене да става приятел, машина си в тази област! Темата не е чат!
Поздрави!
Поздрави!
- stefan4o
- Контакти:
Не е чат, ама и ти много смислени неща каза в нея.
Всички разбрахме, че мечтата на българина е да кара 13-годишна кола, благодаря от името на всички, които не го знаеха
Всички разбрахме, че мечтата на българина е да кара 13-годишна кола, благодаря от името на всички, които не го знаеха

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа: че мечтата на българина е да кара 13-годишна кола
Кой го каза, човека който пусна цяла тема, че има нова джета

И не на последно място, умираме да плюем новите коли, макър, че караме барутници!
Щом на почти нова кола, била тя и 80 коня, какви ли не глупости се изписаха по неин адрес, се оказа, че за нищо не става и не си струва парите! Явно нашите кочини струват повече!

- forski
- Двигател:
- Контакти:
my heart iS iCe написа:stefan4o написа: че мечтата на българина е да кара 13-годишна кола
Кой го каза, човека който пусна цяла тема, че има нова джета![]()
И не на последно място, умираме да плюем новите коли, макър, че караме барутници!
Щом на почти нова кола, била тя и 80 коня, какви ли не глупости се изписаха по неин адрес, се оказа, че за нищо не става и не си струва парите! Явно нашите кочини струват повече!
Бъркаш колега, не си струва парите в конфигурацията в която се продава, защото някой от колегите беше пуснал линк към обява пак за Г6 1.4 80к.с. със нормален пакет на оборудване, и цената беше 15 000 а не 30 000!!!
Не плюем по-колата защото е нова

Последна промяна от forski на Вто 24 сеп 2013 20:22, променено общо 1 път.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
За да струва 27 бона , а не 15 бона мислиш ли, че няма разлика!? И аз си мислех, че като си купих голф-а преди години за 3 бона а имаше други дето се продаваха за 5 бона, си мислех, че няма значение! НО се оказа, че има защо! Така, че няма за какво да спорим! Хубавото си е хубаво!
Не знам какво не му харесвате! И не ми е ясно как сравняваш оная карабина за 15 бона, с тази от 27! Просто не вярвам, че харесваш повече онази от 15
Не знам какво не му харесвате! И не ми е ясно как сравняваш оная карабина за 15 бона, с тази от 27! Просто не вярвам, че харесваш повече онази от 15

- stefan4o
- Контакти:
Какво й е на тази за 15 бона? Освен, че не изглежда толкоз напомпана? Даже си има и теглич 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Само не казвай, че не забелязваш екстрите? Или е нужно да ги изброявам? Като почнем от парктроника, и минем до навигацията, джантите, мулти волана, салона и т.н! Определено ако имах пари и избирах между тези 2-ве коли, бих избрал по-скъпата! Все едно да избирам между карабина Голф, и GTI изпълнението, ем ако имам пари бих избрал по-хубавото! Просто не сравняваме коли в един клас, просто и ясно е, че за да струва тези пари има защо, и другата за да струва 15 бона, колкото ГОлф 5-ца има защо! 

- forski
- Двигател:
- Контакти:
my heart iS iCe написа:За да струва 27 бона , а не 15 бона мислиш ли, че няма разлика!? И аз си мислех, че като си купих голф-а преди години за 3 бона а имаше други дето се продаваха за 5 бона, си мислех, че няма значение! НО се оказа, че има защо! Така, че няма за какво да спорим! Хубавото си е хубаво!
Те и двата автомобила са едни и същи бе човек, само че единия е облечен в по-скъпи дрешки!
И за двата най доброто приложение е да пише Кока-Кола или Пепси на предния капак и да обикаляш с тях по-магазините да зарибяваш лелките да зареждат повече безалкохолно!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”