Притежавам ланос 99г.,1.6,16v,106к.с. метан, с кожен салон и всички други екстри от 3г.
Не гние изобщо

, сменил съм 2 карета с ABS по 48лв.,бензинова помпа-86лв.,бобина 118лв.,шарнир 18лв.,амортисьори предни 140лв.,задни 180лв.

. От година и половина не се прибира добре ел.антената макар,че често я мажех с течен парафин

,задните ел.стъкла отказват да работят, ако не се използват често. Разход 7.80лв. с климатик, извън градско, 9-10 лв. градско при нормално каране, но аз винаги я юркам на макс. и за това плащам 2лв.от горе. Върви много, удивен съм!!!
До тук добре, докато един слънчев ден ми светна AIR BG, нямах свободно време да отида на сервиз и си карах така, след два месеца светна ABS, започнах да звъня по сервизи да си запазя час, НО ми казваха, че нямали този софтуер и така попаднах на прехваления и затрупан с работа и болни коли ИВАН. Закачи си машинариите изсумтя и каза остави я. На осмия ден му позваних, бил забравил за мен, диагноза прекъснат лентов кабел на AIR BG,за ABS-а нито дума, прибрах си я. След още 2 дни ми светна и ЧЕК-а и оборотите 3000, още при самото запалване. Реших да не се занимавам повече със случайни сервизи и позваних на представителството на шевролет, препратиха ме на булвариа, от там ми казаха-ние нищо не можем да направим за тази кола,нямаме такъв софтуер.

и това във Варна.
Позвъних във Бош кар сервиз до КАТ,запазих час, отидох направиха списък със проблемите за отстраняване и чао. След седмица ми се обаждат и казват оправихме ти само AIR BG грешка в комп.,но за другите работи не можем да ти помогнем, високите обороти не са от стъпковия мотор ами от комп. и не можем да го настроим и така също с ABS-а,не можаха и да ме упътят към никакав сервиз.

Изкарах я на улицата до едни паркирани коли и я оставих,защото на червен светофар с вече 3200 оборота не е за описване.Попитах един бакшиш с деу за сервиз,препоръча ми ИВАН-с лентовия кабел.Друг ми показа как си е откачил стъпковия мотор при 800 оборота и всико е наред, но при мен бяха 3200. Позвъних на още 5 големи сервиза,но с нищо не можели да ми помогнат.