Здравейте, бих искал да попитам, какво мислите за 1.8 turbo AGU от 1999г. Днес гледах една на Горубляне, доста запазена, двигателя мъркаше, за разлика от масата други там, които бучаха и свистяха доста странно... Та въпросът ми е, тъй като някъде бях срещал из форума да се препоръчват Golf 4 1.8t след 2000г., защото преди тази година имало нещо, което давало проблеми, но го фикснали за моделите след 2000ната. Лошото е, че не помня какво точно беше, а и не мога да намеря инфо. И като цяло много голяма ли е разликата между AGU и AUM като усещане при шофиране/ускорение. Доста съм на кантар дали да обмислям покупката, или да чакам някоя след 2000г. да намеря (и в частност AUM).
Много ще съм благодарен ако може да ми дадете някакви насоки :Р Благодаря предварително
Golf 4 1.8t AGU 1999
Re: Golf 4 1.8t AGU 1999
Благодаря за съвета, то и аз май клоня повече към АУМ. Тези дни ще ходя да огледам ето този http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11391527287744511&f1=details&slink=687bcy . Само се надявам да хвана ако нещо не му е наред или поне късметът да е на моя страна и да случа на здрава кола
Ако някой може да ми даде някакъв анализ само по снимките, ще бъде супер!
Ако някой може да ми даде някакъв анализ само по снимките, ще бъде супер!Последно избутана от Bobsyn на Вто 15 апр 2014 9:00.
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Re: Golf 4 1.8t AGU 1999
Разлика м/у AGU и AUM определено има
Ако за теб не е проблем и имаш финансите,изчакай някой AUM да изпадне.Не знам AGU преди 2000г. да има някакъв проблем,моето беше 99г. и нямах никакви проблеми с животното,а бая е видяла при мен
Гледай турбото задължително(то е ясно,че е измито всичко по борсите)за омасляване.
Ако за теб не е проблем и имаш финансите,изчакай някой AUM да изпадне.Не знам AGU преди 2000г. да има някакъв проблем,моето беше 99г. и нямах никакви проблеми с животното,а бая е видяла при мен
Гледай турбото задължително(то е ясно,че е измито всичко по борсите)за омасляване.Върни се в “Избор и покупка на автомобил”