Огледах последните няколко страници с теми и не видях подобна, затова реших да си позволя да пусна тази. Значи историята ми е следната. От известно време си търся да си купя кола и в началото бях задраскал полото си от списъка не по друга причина, ама ми се виждаше много грозновато. Но търсейки свястна кола от другите марки попадах или на такива дето частите им струват майка си и баща си или на някви огромни дето ще ми харчат майка си и баща си. И докато слушах кой как се опалква от която кола ми хареса, все чувах по нещо хубаво за полото. Та реших пак да го преусмисля и случайно попаднах на модела от 2001 с новото табло малко променена визия отпред и ме грабна. Да ама те вървят по 6 бона.
И въпроса е следния тъй като до колко знам Сеат и Фв са да не кажа едно и също се чудя кое ще ми стъпи по ефтино в бъдеще между поло от 2001 и ибиза от 2002. Тъй като тая кола ми я купуват родителите ми, но после подръжка бензин глупости са си за моя сметка и искам да мина колко се може по тънко.
Моля също така, който ми препоръча Поло да каже какъв мотор препоръчва (бензин или дизел) плиусове минуси на колата и за Сеата също. Всяква информация ще ми е полезна:) Също приемам съвети и за други марки коли с ефтини части, да не харчат много, да не са някви чупливи (фиат не взимам вече имахме един

) и като цяло да са ми най-ефтини в бъдеще, но в настоящето да не прехвърля цената 6 бона.
Благодаря ви много предварително.