Дайте съвет! Да търся ли бартер, да не търся ли
Lupo на Бартер..?
Lupo на Бартер..?
Здравейте колеги! В момента карам Голф-че 4ка, 1.8Т. Та не ми стигнаха 150-те конски сили, ами сложих и чип и махнах за всеки случей и катализатора.. :d. Автомобилът върви много.. Няма място за спор тук, обаче е с пари назаем и по точно 4500лв заем. Е безлихвен и към е към мойте родители, ама все пак заем! А другата основна причина е 10.5л/100км градско. И това при доста нежно каране. Въртя и суча... и почвам да смятам. Гледам Лупо-та дават 5л/100км. Гледам ги и по 4-5000лв.. Ще върна някой лев, ако направя бартера. Обаче дали си заслужава?? Доволни ли сте от тези колици? Знам че съм постъпил малко 'младежки' и глуповато със закупуването на сегашната ми кола, ама какво да се прави.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Lupo на Бартер..?
Колега, ако бях на тфовето място, не бих се разделял за нищо на сфета за голф-а. Качи се на някой лупо само да се извозиш и ще видиш че няма смисъл от тази работа която си мислиш. Нищо лично към хората с такива коли... Всеки знае, че като си вземе кола се прецакфа във какъвто и да е смисъл... Но според мен този бартер е Кон за Магаре
п.п По-добре си намери читава работа и си връщай парите на ваще..
п.п По-добре си намери читава работа и си връщай парите на ваще..

Абе аз работа си имам и то добре платена... не е там въпроса. Направих си груба сметка, че тази кола, при тези цени на горивата на година ми изяжда 2400лв. А при Лупо, ще мина с 1200лв на година. Някак си ще се чувствам по спокоен финансово. Доста се колебая да си кажа честно. А на Голф-а всичко му стегнах. И реалната му цена е около 7500лв., само че няма да има кой да ги даде..
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
sk. написа:Абе аз работа си имам и то добре платена... не е там въпроса. Направих си груба сметка, че тази кола, при тези цени на горивата на година ми изяжда 2400лв. А при Лупо, ще мина с 1200лв на година. Някак си ще се чувствам по спокоен финансово. Доста се колебая да си кажа честно. А на Голф-а всичко му стегнах. И реалната му цена е около 7500лв., само че няма да има кой да ги даде..
Колега, няма кола без разходи! Аз от както имам Г3 досега съм дал 1000 лева за забележки и потдръжка, не говоря за горива и масла... Така че не си мисли че като вземеш лупото няма да имаш разходи.. Поне на тази кола и знаеш косурите карай си я и си сфиркай... Лупото е малка кола.. 4-ри човека в него труднп ще се возят... АЗ Лично не бих я сменил.. точно за такава кола.. Но щом на тебе ти харесфа няма да сгрешиш.. по икономично е, но разликата в шофирането е огромна.. Късмет.. дано не съжаляваш

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
аз също не бих сменил.
Карам също 1.8т, но на пасат и навъртам доста километри. Същите мисли ми се въртяха и на мен в главата преди време, е не чак за Лупо, но поне за по-малки разходи .... Качвах се на различни коли все такива по-маломощни от сегашната ми, че дори и се возих една седмица на старото ми Венто дето е 75 магарета
- бях разубеден тотално.
Много бързо и лесно се свиква на по-доброто.
А специално за Лупо съм на мнение че такава кола се купува задължително нова и се продава като направи към 100 к.км.
Съвета ми е - опитай да увеличиш приходите, а не да намаляваш разходите. Радвай се на живота.

Карам също 1.8т, но на пасат и навъртам доста километри. Същите мисли ми се въртяха и на мен в главата преди време, е не чак за Лупо, но поне за по-малки разходи .... Качвах се на различни коли все такива по-маломощни от сегашната ми, че дори и се возих една седмица на старото ми Венто дето е 75 магарета
- бях разубеден тотално.Много бързо и лесно се свиква на по-доброто.
А специално за Лупо съм на мнение че такава кола се купува задължително нова и се продава като направи към 100 к.км.
Съвета ми е - опитай да увеличиш приходите, а не да намаляваш разходите. Радвай се на живота.

-
svetlio888
- Автомобил:
- Двигател:
Ако все още някой търси Лупо продавам за 5500 всичко сменено и платено продавам я защотото заминавам извън страната колата е супер и малко харчи.
колега аз имах лупо 1,7 сди.хубато е 4е е супер иконими4но е.иначе е направена тази кола по нея всичко да е евтино,и аз продадах голф 4,също като теб по същата причина,но и след това барзо продадах и лупото и сега пак си взех кола 136 коня.бензин.лупото пласмаси такива работи дранчаха,4е и беше дизел всичко вибрира,за извън града е много тромаво.моето имаше забележки доста,ако е с отлично състояние може и да е добре,но най добре ако е за разход е, да сложиш газ на голфа.а и лупото да ти кажа си гори колкото голф дизел.просто е много по ниско ниво от голфа.за града е супер.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде и аз да се включа
Според мен от голфа в лупото ще ти е много терсене,вътре е МНОГО по-тясно,малко,возията е много по-разлина... ако си вземеш 1.7 sdi от 1.8 турбо с чип,ще ти идва да слизаш да го буташ за да тръгне
Аз съм с половер 1.4тди и съм доволен - по-голямо е от лупо,гори ми 5 градско.Вярно не върви като 1.8Т ,ама става за градско е отлична,а защо не и извънградско (под 4 литра на 100 км.) Моето лично мнение е - вземи си пак голф,но дизел
Помисли си и пиши тука. 
Според мен от голфа в лупото ще ти е много терсене,вътре е МНОГО по-тясно,малко,возията е много по-разлина... ако си вземеш 1.7 sdi от 1.8 турбо с чип,ще ти идва да слизаш да го буташ за да тръгне
Аз съм с половер 1.4тди и съм доволен - по-голямо е от лупо,гори ми 5 градско.Вярно не върви като 1.8Т ,ама става за градско е отлична,а защо не и извънградско (под 4 литра на 100 км.) Моето лично мнение е - вземи си пак голф,но дизел

Колеги хубава идея съм имал, за евтинко но тъмната страна надделя.
Направих, лек силов тунинг на 4-та. Може да се види в съответния форум! Мой близки имат едно Сузуки Витара 1.6 на газ, харчи 10/100км газ. Г/д 5/100 бензин.. Много доволно. Гледам да го карам него, а пък вечер като реша да се поотпусна си карам резачката. Стига да не е в бокс-а, а това доста често се случва 
Поздрави!
Поздрави!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”