Искам да ви попитам какво мислите за този автомобил
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11313240801407993&f1=details
Какъв е този двигател 101к.с.
Изобщо всичко ще е от полза!
Благодаря
Някой има ли впечатления от тази кола?
- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Re: Някой има ли впечатления от тази кола?
Ами стария на Голф. 1.9 Tdi са - 90, 101,110, 115, 131 и 150. Лично аз не съм чувал добри изпълнения за него. Знам от колеги за 90 коня и 110 като най-издръжливи и изключвам проследните 131 и 150.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Двигателят е помпа-дюза, както е описано в обявата. Монтира се и на Пасат б5.5 (но сравнително рядко изскачат такива). Относно впечатление за колата - по-скоро някой дето кара или е притежавал такава да каже. Бих предпочел този Сеат с този двигател пред някое Поло с 1.4ТДИ 
Инак колата е с доста хубави опции - ел.прибиране на огледала, климатроник, ел.пакет. Ако е читава и имаш кеша не го мисли много

Инак колата е с доста хубави опции - ел.прибиране на огледала, климатроник, ел.пакет. Ако е читава и имаш кеша не го мисли много

С какъв маховик е?
Говорих с човека сменил и е само маслото преди 500км
което означава че трябва да се смени ангренажния ремък...
Цена дали знае някой?
Говорих с човека сменил и е само маслото преди 500км
което означава че трябва да се смени ангренажния ремък...
Цена дали знае някой?
- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
Не е задалжително...то и на моята ибиза става маховик от АБФ, но моя е демпферен.. предполагам, че е демпферен маховика.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, твоята по каталог излиза, че е с демпфер. А за въпросния Сеат това изкарва ЕТКА. Другото любопитно, което видях е, че при Поло 9Н тоя мотор го дават във вариант с едномасов или демпферен, посочени са два модела маховици. При Ибиза е твърдо посочен едномасов, който започва с код 028, гледам, че демпферите започват с 038

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Той, че е демпферен, такъв е. Но това няма никакво значение, защото както е написал колегата stefan4o, обикновен маховик от ABF или 1z става безпроблемно, а и демпферния не е толкова надежен, колкото от ABF т.е. търпи на повече тормоз.
Майка ми кара такова сеатче, но 2006 година и с бензинов двигател 1.4 16В. За 5 години никакви проблеми не е създавала по двигател, ходова част или каквото и да е. Но се оказват много добри грижи за количката, все пак.
Не можеш да очакваш някаква страхотна возия от колата, но мисля че е доста приемливо предвидразмерите и класът й. За 4-рима човека е тегаво, но за 2/3 е екстра. Аз като карам, зад мен никой не може да се вози... :Д
Отделно возията на втори ред не е много добра.
Като цяло количката е много добра. Препоръчвам ти я!
Не можеш да очакваш някаква страхотна возия от колата, но мисля че е доста приемливо предвидразмерите и класът й. За 4-рима човека е тегаво, но за 2/3 е екстра. Аз като карам, зад мен никой не може да се вози... :Д
Отделно возията на втори ред не е много добра.
Като цяло количката е много добра. Препоръчвам ти я!