Здравейте колеги ..
Ще си взимам кола , или по специално Голф 3 1.6 (75к.с)
От прочетеното тези дни разбрах, че има много мнения по видовете двигатели, аз така ии немога да разбера кои е най
подходящ.. Колата която ще гледам е с газ , ии понеже досега не съм имал такава .. а както казах по горе видях много мнения по видовете двигатели,какво трябва да гледам , и кой от двигателите да търся,ии също кои двигател и кои не!, е най подходящ за газ .. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Покупка на Голф 3 1.6 (75к.с)
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Re: Покупка на Голф 3 1.6 (75к.с)
Според мен и от личен опит ти казвам най добрия за газифициране двигател е 1.8 90к.с. Върви прилично ,лесен за поддръжка,непретенциозен с две думи много добър мотор.Гледай много добре купето,че имат склонност да гният .
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Мотора , на който си се спрял ,не е лош.
Огледай купето за забележки и интериора за същото ,ако са наред и е на газ , взимай го.
Огледай купето за забележки и интериора за същото ,ако са наред и е на газ , взимай го.
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Тоя мотор е наи икономичен
за газ е добър,1,4 става пак малко по слаб но за икономии е супер за газ безпроблемен.Сега 1,8 моно бега ама харчи повече от предните два.Всички на газ са перфектни,успех 

plamen-roni написа:Според мен и от личен опит ти казвам най добрия за газифициране двигател е 1.8 90к.с. Върви прилично ,лесен за поддръжка,непретенциозен с две думи много добър мотор.Гледай много добре купето,че имат склонност да гният .
Аз за момента карам 1.8 90 коня ии е меко казано супеер, добре вурви, ии малко харчи, но е на баща мии ии сега трябва да взимам вече.. менн ме интересува как да разбера на самата кола ,дали всичко е наред с газта.Защото несъм карал голф на газ
Понеже имам близки наблюдения върху тоя мотор 1.6 75 коня .... мога да каже,че чичо ми за 7 години смени един термостат и една гарнитура на главата ! Неговия е на газ от тогава и други оплаквания не е имал ! Един приятел пък имаше Пасат с тоя мотор 1.8 90 коня и ме кефеше как вървеше като за Пасат 90 коня и как се усещаше въртящия му момент !
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
А защо пък точно 1.6 на газ искаш?Мен ако питаш по-добре 1.8 с газ.
Иначе наистина 1.6 като разход е добър,но градско и той си полапва колкото 1.8.
Иначе наистина 1.6 като разход е добър,но градско и той си полапва колкото 1.8.
ами колеги имам много добра офертА за 1.6 не е за изпускане ии затова питам .. днес или утре ще има оглед ии ще кажа какво се случва
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте. Имам го същия голф 1.6 75к.с. мотор АЕА. Много съм доволен. За 5 год. употреба съм дал не повече от 500 лв. за ремонти /Като включим масла и филтри/. На газ ми харчи м/у 11-13 л/100км.градско. На дълго 8-8.5л. на 100км.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
koleandro написа:ами колеги имам много добра офертА за 1.6 не е за изпускане ии затова питам .. днес или утре ще има оглед ии ще кажа какво се случва
Колко е добра офертата и за кого? Да не би да е добра само за продавача

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”