Здравейте четох из форумите за информация относно този модел но е доста оскъдна.
Каня се да си купувам и по принцип съм привърженик на дизела, можете ли да ми дадете малко повече информация за този модел около 2000 година, цени на консумативи, подръжка, чести дефекти, разход и каквото още ви дойде на акъла.
Благодаря ви предварително.
Информация относно поло 1.9TDI
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Re: Информация относно поло 1.9TDI
Колега ако беше пуснал темата в дизеловия раздел , щеше да имаш по - голям успех . А за тези полото има доста писано , така че май не си ползвал търсачката ...
Съединителят му се сменя в комплект с демпферния маховик , което е доста голяма сума , ел . стъклата не са много читави иначе са хубави колички , икономични , имат здрава ходова част и са малко теснички , но за града е добър вариант . Мотора е хубав пъргав и икономичен .
п.с. За маховика да ли е демпферен , нека каже някой по - запознат колега , че може и да съм се заблудил . Поздрави
Съединителят му се сменя в комплект с демпферния маховик , което е доста голяма сума , ел . стъклата не са много читави иначе са хубави колички , икономични , имат здрава ходова част и са малко теснички , но за града е добър вариант . Мотора е хубав пъргав и икономичен .
п.с. За маховика да ли е демпферен , нека каже някой по - запознат колега , че може и да съм се заблудил . Поздрави
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”