Покупка-Поло-препоръки!!!
Покупка-Поло-препоръки!!!
Здравейте! Интересуват ме двигателите 1.4 и 1.6 без пълен инжекцион, производство 1997-2000г. Дайте инфо за разход,скъпи ли са резервните части и въобще всичко за което се сетите ще ми бъде от полза!Предварително Ви благодаря!
Re: Покупка-Поло-препоръки!!!
ако става дума за 1.4 i aea 1.6 добри двигатели са иконимични,издръжливи,по недават дефекти като при пълната инжекция идеални за газова според мене по големия мотор е за предлочитане ти избираш 

До скоро карах БРАВО 1.6 16в и в града ми даваше разход 12-15 взависимост от бензина,начина на каране и сезона.Извън града карам по-малко,но си мисля че и мотора 1.4mi,на дълък път ще се държи добре. Дай някакви стойности за разход градско извънградско,макар да знам че това е много относително!!!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хахахахаха какви са тия 12-15 бе?
На мен БМВ-то ми гори по-малко!
)))
1,4 всичките са Пълен Инжекцион, а мисля че 1,6 са такива!
1,4 мотора за който говориш е mPi - MPI .... т.е. MultiPoint Injection или Многоточков Инжекцион!
Разхода е около 8 градско! а извънградско 5 - 5,5 Приличен мотор е, пъргав, икономичен .... не е направен за състезания и юркане а за спокойно каране!

1,4 всичките са Пълен Инжекцион, а мисля че 1,6 са такива!

1,4 мотора за който говориш е mPi - MPI .... т.е. MultiPoint Injection или Многоточков Инжекцион!
Разхода е около 8 градско! а извънградско 5 - 5,5 Приличен мотор е, пъргав, икономичен .... не е направен за състезания и юркане а за спокойно каране!
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Колега мислил ли си за 1.9 обикновен дизел ?
идиотоустойчиво е и гори около 5-6 

Италиянските "КЕНЕФИ" вървят,но и дърпат много бензин. Добре че се оттървах!!! За дизел за сега не съм мислил,може би заради по скъпата поддръжка,но и това го има като вариянт затова искам да събера ОБЕКТИВНИ мнения!
Също така да попитам ДВГ освободенили са. При късане на ангренажния ремък какви са последствията!
Също така да попитам ДВГ освободенили са. При късане на ангренажния ремък какви са последствията!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Зависи колко бързо ще спреш!
клапани, буталца и т.н. и т.н.

клапани, буталца и т.н. и т.н.
- premiermiroslav
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей! Аз скоро си купих Поло Класик Седан 1.6 - 1997 година. Колата е много добра и за класа си има прилично голям багажник. Върви пъргаво из града и при задръстванията на София разхода стига 10/100. Частите не са скъпи и ги има навсякъде. Всичко опира до това да си намериш запазен екземпляр. Успех!
premiermiroslav написа:Здравей! Аз скоро си купих Поло Класик Седан 1.6 - 1997 година. Колата е много добра и за класа си има прилично голям багажник. Върви пъргаво из града и при задръстванията на София разхода стига 10/100. Частите не са скъпи и ги има навсякъде. Всичко опира до това да си намериш запазен екземпляр. Успех!
Благодаря за инфото.Предполагам че мотора ти е 75кс.Аз все още се оглеждам и колебая между 1.4 60кс. и 1.6 75кс.Тук в Плевен няма големи задръствания и предполагам че и 1.6 75кс.ще ми дава сносен разход,до 10/100 градско. Също така ми е ясно че на дълъг път по-големия мотор ще е по добър!!! Желая ти безаварийни километри с новата придобивка!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
От два дена съм с поло 1.6 75 коня-много пъргаво,но тук в Сф.ми дава по сметки 10/100 бензин.И да питам ако е удобно има две модификации на този двигател и двата по 75 коня-разликата каква е,и как се водат като код на ДВГ?
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
nikolaitabakow написа:От два дена съм с поло 1.6 75 коня-много пъргаво,но тук в Сф.ми дава по сметки 10/100 бензин.И да питам ако е удобно има две модификации на този двигател и двата по 75 коня-разликата каква е,и как се водат като код на ДВГ?
Кодовете на моторите са АЕЕ и АЕА. Като АЕЕ е пълна инджекция, а АЕА е моно. И двата мотора са 1.6 8в 75кс
-
- Автомобил:
- Двигател:
Чудесен избор колега. през март 2010г. купих на жената Поло 1,6 75 к.с. мотор АЕЕ 99г. и невероятно много ме радва с вървене и разход в града е 7,5-8/100км., а лятото до морето със скорост 100-120 км.ми даде разход 5,5/100.
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
Nikiend111 написа:Чудесен избор колега. през март 2010г. купих на жената Поло 1,6 75 к.с. мотор АЕЕ 99г. и невероятно много ме радва с вървене и разход в града е 7,5-8/100км., а лятото до морето със скорост 100-120 км.ми даде разход 5,5/100.
Толкова!

-
- Автомобил:
- Двигател:
колега лош vw няма,има лошо подържан vw.
ориентирал си се добре-късмет в покупката.
ориентирал си се добре-късмет в покупката.
-
- Автомобил:
- Двигател:
покарай го малко два три светофара...Ш се влюбиш 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”