Помощ при покукпка на Passat

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
radkolud
Автомобил:
Двигател:

Помощ при покукпка на Passat

Мнениеот radkolud » Вто 17 май 2011 23:53

Здравейте, VW маняци :mrgreen:
След около 2-3 месеца, мисля да вземам нова количка, спрял съм на Passat b5 и b5.5, и като цяло, ако може да ми кажете кой е по-удачния избор, сравнено коя е по-издържлива от двете, aко е бензин, кой е по-добрия двигател за газов инжекцион, ако дизел, проблеми с турбините има ли?
Спрял съм на тези двигателчета: Ако е бензин: 1.8, 1.8Т и 2.0, дизел: 1.9ТДИ 101кончета(как се представя с тунинг, и какъв е най-добре да му се направи), 1.9TDi 131кoня. Кой е от изброените е по-добрия при бензина и при дизела и кое ID e по-доброто(имам впредвид примерно при 1.8 PT / ARG). Спрял съм за сега и на 4motion, по-изпъпан ли е от б5 при facelift-a, и какви косури имат, заслува ли си като цяло ?
На 17 съм и още не съм кой знае колко запознат, уча леко по-леко, но трябва и да имам автомобил, че да занимавам по-навътре с нещата. :o

Благодаря за всеки отговор!

P.S.
Извинявам се на модераторите, но ако пак не съм пуснал, където трябва темата, моля да ми фърлят едно ЛС за информация, че съм нов. :dummy:

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Re: Помощ при покукпка на Passat

Мнениеот Presian » Сря 18 май 2011 7:51

Чакай и аз да ти "фърля" малко инфо viewtopic.php?f=6&t=100096
Съветвам те да изчетеш подфорума за Пасат и(или) да ползваш усилено търсачката на форума...

Потребителски аватар
radkolud
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radkolud » Сря 18 май 2011 14:11

Благодаря за съвета, наистина не съм търсил като хората.

Но тази информация не ми е ли е по-скоро като се сдобия с колата ? Естествено, че има теми, като какво да гледаме при покупка, от интернет пазураване и такива. За това ще си прочета най-подробно, но мисля въпросите само малко по-различни, смисъл, спрял съм се на определени двигатели, питам какви са ви преценките за тях както косури и т.н. Или пък съм недоскиф във FAQ ? Благодаря Ви, пак ! :)

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Сря 18 май 2011 15:50

Човече, ако не можеш да боравиш с търсачката, просто напиши в гугъл каквото те интересува и ще намериш нужната ти информация. Тая тема е дъвкана десетки пъти.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”