Какво мислите за този автомобил http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Не разбирам мнаго от коли и ако отида да я гледам на какво да обърна внимание.
Мнение за автомобил
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за автомобил
мм доста запазена изглежда , но като че ли парите са и малко в повече за тези пари ще вземеш пасат б5 който е по висок клас от тази бора . А колкото до 50 000 км малко нереално ми звучи за кола на 12 години . Все пак е детска игра да промениш стоиностите на километража . Но все пак отиваш на място гледаш я ако те грабне я взимаш ако нещо не ти хареса не прави компромиси . Търси нещо което ще ти каже "аз съм твоята кола" 

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Викни някой форумен майстор да дойде с теб, че като гледам без номера ще ти е малко трудно да я откараш до сервиз.Иначе изглежда добре и цената е приемлива.Според мен е и по добър избор от пасат б5.
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
защо да е по добър избор от пассат ? Като бора е в по ниския клас ?
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Запазен изглежда ГоУфа...
Иди с лаптоп и VCDS.
Не съм спец, но сякаш е пребоядисвана...
Успех и късмет!
Иди с лаптоп и VCDS.
Успех и късмет!

ChimeyJimmey написа:Не съм спец, но сякаш е пребоядисвана...
Успех и късмет!
То че е пребоядисвана си личи, може и да не е цялата ма си магерена, личи си че и няма надписите "Бора" дори и да са сфалени няма и следи от тях! Но това е нормално за стара кола!
За тези пари ми се вижда даже еФтина, по-добре иди я виж и я огледай добре, шот ако прибързаш после ще те е яд!
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
ChimeyJimmey написа:Запазен изглежда ГоУфа...
Иди с лаптоп и VCDS.
Успех и късмет!
Направи така...

Бората е доста по-евтина за части от Пасата...

Утре ще отида да я видя и ако ми хареса ще мисля за майстори и сервизи.Повечето коли на снимките изглеждат добре, но на живо са доста мърляви.
Чакай докато застуди,освен ако не бързаш мнооого
и задължително диагностика-нали е дизел 

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
UnLucky написа:ChimeyJimmey написа:Не съм спец, но сякаш е пребоядисвана...
Успех и късмет!
То че е пребоядисвана си личи, може и да не е цялата ма си магерена, личи си че и няма надписите "Бора" дори и да са сфалени няма и следи от тях! Но това е нормално за стара кола!
За тези пари ми се вижда даже еФтина, по-добре иди я виж и я огледай добре, шот ако прибързаш после ще те е яд!
Рентгенови очи,бре!Някаква извънземна технология ли ползвате или трупате мнения?Не юркайте човека.С нищо не помагате в момента!Пич,иди виж колата.Няма смисъл да пускаш тема и някой да оценява по снимка!Така кола няма да вземеш...
H2O написа:UnLucky написа:ChimeyJimmey написа:Не съм спец, но сякаш е пребоядисвана...
Успех и късмет!
Рентгенови очи,бре!Някаква извънземна технология ли ползвате или трупате мнения?Не юркайте човека.С нищо не помагате в момента!Пич,иди виж колата.Няма смисъл да пускаш тема и някой да оценява по снимка!Така кола няма да вземеш...
Ти пък с какво помогна с твоето мнение? Ай моля моля, кола над 10 години да има такъв блясък, да не мислиш че не е пастирана и пребоядисвана на места! Целта ми беше да го предупредя да види дали няма удъри по колата, шот повечето коли в България са удряни и се правят, и ги продават!
Виждал съм много но няма кво да обяснявам!
Просто си личи че колата не е стандартна, има намеса върху нея! Нищо лошо не съм казал!

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
donotdisturb написа:защо да е по добър избор от пассат ? Като бора е в по ниския клас ?
Защото е по скъп за поддръжка, и по чуплив. И защото е по-висок клас, а струва колкото голф.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
donotdisturb написа:А колкото до 50 000 км малко нереално ми звучи за кола на 12 години .
Не си чел както трябва ! Пише 50 000 км гаранция на двигателя а иначе колата е на 128 000 /сложи още 100 000 отгоре

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”