Някой да погледне една кола в Плевен?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Ivo_
Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
Двигател:

Някой да погледне една кола в Плевен?

Мнениеот Ivo_ » Нед 12 юни 2011 22:06

Здравейте колеги,
От известно време се оглеждам за малка градска кола автоматик за жената. Видях едно Поло, но е в Плевен и не ми се бие път, ако колата не става. И при това ще трябва да ангажирам още някой с мен.
Това е обявата:
http://www.mobile.bg/11307537136265933
Адреса на който се намира колата е град Плевен, ул. 'Мария Кюри' 4.

Ще съм много благодарен, ако някой има възможност да мине и да погледне колата. Не очаквам пълен технически преглед, а по-скоро общо състояние на колата. Дали има видими разминавания в детайлите, течове от някъде. Това последното предполагам, че трудно ще се види при кола подготвена за продажба, но все пак е възможно.

Също ако някой има впечатления или информация за този модел с автоматик ще се радвам да ги сподели :wink: Аз търся из нета, но все още нищо не съм открил :( Даже не мога да разбера колко степенна е кутията :oops:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Някой да погледне една кола в Плевен?

Мнениеот stefan4o » Нед 12 юни 2011 22:33

Кутията е 4-степенна :beer На снимките изглежда добре колата :beer

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 13 юни 2011 18:08

Автоматик! ! ! ! НОВ ВНОС ОТ ГЕРМАНИЯ! ! ! ! КЛИМАТИК. ABS, 2 AIRBAGS, , , ПОДГРЯВАНЕ НА СЕДАЛКИТЕ, , , Халогени, , , , ОРИГИНАЛНА ТАПИЦЕРИЯ НА КОЯТО Е ИЗПИСАНО- POLO, , , ХУБАВИ ГУМИ, , , БЕЗ УДАРИ И РЪЖДА, , , ЧИСТО НОВ АКУМУЛАТОР И МАСЛО С ФИЛТЪР, , , ХУБАВА И ПОДДЪРЖАНА КОЛА. . . ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ, , ,

Е така като вземат да пишат обявите направо ми иде да бягам с 300 от такива автокъщи :wink:

Ivo_
Двигател:

Мнениеот Ivo_ » Пон 13 юни 2011 18:23

Е, сега какво? Въпреки описанието не е ли възможно да е добра колата!? Интереса на продавача е ясен, затова можеш да видиш всякакви обяви.

Ivo_
Двигател:

Мнениеот Ivo_ » Сря 15 юни 2011 22:12

Колеги,
има ли възможност някой да мине след работа да погледне колата? Ако все пак никой не прояви желание ще се ходи в събота на разходка до Плевен :lol:

dodo2000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dodo2000 » Пет 17 юни 2011 8:29

Случайно видях колата в един сервиз в Плевен, където бях закарал и мойта. Правеха нещо по токовете на това Поло, че не работеше парното и вентилатора. Предницата според мен е пребоядисвана, понеже имаше разлика в това как изглежда боята на капака и тази на калниците. Човека, който докара колата каза на майсторите да я закрепят колкото да може да се продаде. А и парите ми се струват малко множко. Освен това й сложиха някакъв с китайски акумулатор Crepower. Така, че колега моя съвет е избери си друга кола.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 17 юни 2011 16:22

dodo2000 написа:Случайно видях колата в един сервиз в Плевен, където бях закарал и мойта. Правеха нещо по токовете на това Поло, че не работеше парното и вентилатора. Предницата според мен е пребоядисвана, понеже имаше разлика в това как изглежда боята на капака и тази на калниците. Човека, който докара колата каза на майсторите да я закрепят колкото да може да се продаде. А и парите ми се струват малко множко. Освен това й сложиха някакъв с китайски акумулатор Crepower. Така, че колега моя съвет е избери си друга кола.

Току виж изляза прав с първото ми мнение по-горе :!: Не че неработещ вентилатор е нещо за умиране ама не се знае какво друго е "закрепено" с тел и изолирбанд :Mr Green Fun

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 17 юни 2011 16:25

Ако още те интересува, утре ще я видя.

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 17 юни 2011 16:31

По тези автокъщи, както и сеседната (към училището) когато и да мине човек по-голяма част от колите си стоят поне от 1 година...но интересното е, че цените им не пък не падат :stll think:
Дано да попаднеш на читава кола колега занапред и успех! :beer

Ivo_
Двигател:

Мнениеот Ivo_ » Съб 18 юни 2011 22:15

dodo2000 написа:Случайно видях колата в един сервиз в Плевен, където бях закарал и мойта. Правеха нещо по токовете на това Поло, че не работеше парното и вентилатора. Предницата според мен е пребоядисвана, понеже имаше разлика в това как изглежда боята на капака и тази на калниците. Човека, който докара колата каза на майсторите да я закрепят колкото да може да се продаде. А и парите ми се струват малко множко. Освен това й сложиха някакъв с китайски акумулатор Crepower. Така, че колега моя съвет е избери си друга кола.

Благодаря ти за информацията колега!

От кога е тази среща в сервиза? Вентилатора охлаждащ радиатора ли?

Това за предницата и аз го подозирах, като съм наясно че рядко от вън се внася кола без забележки. Мой приятел днес гледа колата и ми каза че има разминаване във фугите от дясно. Той не е от най-наблюдателните и не е забелязал, че боята е нова. Ако не е нещо фрапиращо съм склонен да го преглътна, тъй като колата ще се кара от жена и тя ще се учи на нея scare

От към салон е била в перфектно състояние. Двигателя изглеждал добре, с изключение на някакъв теч на охладителна течност под казанчето върху скоростната кутия. Това заедно с неработещия вентилатор ме плаши. До возене не се стигна, тъй като продавача се направил нещо на интересен и моя човек се ядосал и му теглил една...

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 18 юни 2011 22:17

И за какво ти е кола, дето е крива още от пръв поглед? Моята е точно така, щото ударих един отзад и не мога да я гледам. Никога не бих си купил "нова" кола с крива "физиономия", ориентирай се към друга според мен, ако е удряна, поне да е направена като хората :beer

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Съб 18 юни 2011 22:22

колега отказвай се овреме, събраха се достатъчно притеснителни неща.

- джамбазина я стяга като за продаване
- удряна
- прави се на откачен като стане реч за каране

Ivo_
Двигател:

Мнениеот Ivo_ » Съб 18 юни 2011 22:22

И аз съм много капризен в това отношение. Въпреки, че колата ще е за жената ще ми боде очите всеки път като я видя :banghead:
Ще се търси пак Поло и пак автоматик. За съжаление рядко изпадат такива.

Ivo_
Двигател:

Мнениеот Ivo_ » Съб 18 юни 2011 22:25

Petrolhead написа:колега отказвай се овреме, събраха се достатъчно притеснителни неща.

- джамбазина я стяга като за продаване
- удряна
- прави се на откачен като стане реч за каране

Така е. Това е достатъчно да ме откаже. При това положение може да се окаже, че ще трябва да се наливат от самото начало много пари по нея.

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Съб 18 юни 2011 22:29

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”