авенсис / пасат ?
- forgotforme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
авенсис / пасат ?
Имам бесънни нощи ! Колебая се мезду авенсис 2.2д4д 150коня и пасат 2.0тди 140 коня и двете да са комби след 2006!
Предвидил съм 25к надявам се да стигнат . Карах авенсис 2.0д4д 116 коня комби 5 човека и багаж -луд е !!!
Но старата любов ръжда не хваща!!! Помагайте ???
Предвидил съм 25к надявам се да стигнат . Карах авенсис 2.0д4д 116 коня комби 5 човека и багаж -луд е !!!
Но старата любов ръжда не хваща!!! Помагайте ???
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: авенсис / пасат ?
Пасата е по красив. За здравина...май са на кантар...скачай на B6 и не му мисли...
- forgotforme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Единстевеното което ме притеснява на Б6 е муцуната - много е грозна ! Предния е по-красив.
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Пасата е по красив. За здравина...май са на кантар...скачай на B6 и не му мисли...
за безсънни нощи си е и избора е наистина труден,но все пак според мен пасата поради причините изброени от чефи

- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Пасат комби 2.0 ТДИ след 2006 г. "малко трудно" ще намериш. Иначе е страшна кола, особено комбито. Интериора също е по-добър от на Авенсиса.
P.S Мнението ми е малко пристрастно.
P.S Мнението ми е малко пристрастно.

- forgotforme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
като цена съм малко изненадан !! пасат е по евтин от авенсис ! повечето тойоти са купени от БГ и са карани малко 50-80 хил. докато пасатите са внос и под 100хил няма .
- forgotforme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Колега, потърси по-предния брой на сп.AUTO BILD и там ще намериш отговор на терзанието си
Сравняваха комбита на Форд, Тойота и VW и само да ти подскажа - не от това че тук всички сме пристрастени към VW - но извода беше, че Passat-а води по всички параграфи, като изключим малко семплия дизайн на таблото/който пък за сметка на това е много интуитивен и не се чудиш кое къде е/.
П.П. Мога да си направя труда да ти сканирам статията, да те вкараме в правата вяра!

Сравняваха комбита на Форд, Тойота и VW и само да ти подскажа - не от това че тук всички сме пристрастени към VW - но извода беше, че Passat-а води по всички параграфи, като изключим малко семплия дизайн на таблото/който пък за сметка на това е много интуитивен и не се чудиш кое къде е/.
П.П. Мога да си направя труда да ти сканирам статията, да те вкараме в правата вяра!

- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Вземай Пасат!!!
Тойота...
аз не виждам нищо, което да ме грабне в тая кола. Не я харесвам. Не ме впечатлява. Може и аз да съм сбъркан, но освен VW има много малко марки по които се заглеждам. В това включвам премиум марките Ауди, БМВ, Мерцедес и някои по-екзотични като Субару, Ленд Роувър и т.н.
Успех и да се похвалиш какво си купил
това е първоаприлска шега
Тойота...

Успех и да се похвалиш какво си купил

forgotforme написа:http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11238598704212858&f1=details
това е първоаприлска шега

- motofan
- Автомобил: A4
- Двигател: 1.8T
....имам познат който кара точно такъв авенсис 2,2 150 коня и случайно бях с него когато си купи 1 литър масло ..........защото му гори
. Тойотата е на 30-40 000 и я е купил чисто нова от магазина 2007г

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Е как па на пасата предницата ще е грозна - точно на Тойота предницата не ми харесва.
И двете не са лоши, което намериш в по-добро състояние и на по изгодна цена това вземи.
П.П Иначе и аз имам пристрастия към пасатите. За такива пари намират ли се.
И двете не са лоши, което намериш в по-добро състояние и на по изгодна цена това вземи.
П.П Иначе и аз имам пристрастия към пасатите. За такива пари намират ли се.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Ще направиш огромна грешка ако вземеш оная грозотия, виж земи си пасата, има хиляди плюсове, освен аутобилд и т.н истории, подръжката и частите за Фауве са някакси по разпостранени и достъпни, на оная кочина ако и се развали нещо каде ще търсиш да ти я правят - в официалния сигурно. Има и друго ако си вземеш авенсиса ще бъдеш отлъчен от форума + бан.
Направи правилния избор..

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
StS написа:Ще направиш огромна грешка ако вземеш оная грозотия, виж земи си пасата, има хиляди плюсове, освен аутобилд и т.н истории, подръжката и частите за Фауве са някакси по разпостранени и достъпни, на оная кочина ако и се развали нещо каде ще търсиш да ти я правят - в официалния сигурно. Има и друго ако си вземеш авенсиса ще бъдеш отлъчен от форума + бан.
Не плаши човека няма да го баннат

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Вземи си Пасата и след всяко и на често ходене в сервиза давай сметката на тези които ти препоръчаха да си го купиш
Ако искаш здрава кола вземи си японското

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
rosy написа:Вземи си Пасата и след всяко и на често ходене в сервиза давай сметката на тези които ти препоръчаха да си го купиш![]()
С теб ще се разбереме така, ти ще ми подържаш авенсиса, а аз на тебе пасата ? Става ли ? Провери частите и подръжката на авенсиса и пак пиши..
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”