Информация за Регистрация в КАТ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Информация за Регистрация в КАТ
Колеги знаете ли кога идват Новите табели, за новите месеци,такса при избор на номер например: АА-ББ или АБ-БА чух че имало нови цени не били по 30 лв тези номера.Благодаря предварително 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Информация за Регистрация в КАТ
В страницата на КАТ си пише колко струват!60лв!Но никой няма да ти даде такъв номер на тази цена!И там са муфтаджии и като им споменеш,че искаш "по-хубав" номер и ще ти дадат едно листче с номерата които са им в наличност и "най-добрият",който ще можеш да избереш е 0636!Познайте защо?Защото като искаш номер,попълваш молба до съответния началник на РПУ-то и там си пише колко пари оставяш и съответно от тези 60лв те няма да получат нищо!За огледален(АББА) номер или последователен(ААББ) по неофициални данни искат от 120лв до 150лв в зависимост от автомобила!А като им кажеш за цените в сайта има и ти дават листчето с "хубавите" номера и ти казват,че нямат други в наличност!
-
- Автомобил:
- Двигател:
а например за Колеги дали има Преференций?
-
- Автомобил:
- Двигател:
zahari_151 написа:а например за Колеги дали има Преференций?
Кой е този? Да не е някой Римски император, който не е изучаван в час по история или просто си пропуснал някои часове по Български език? Ако не си полицай, то трябва да станеш такъв - надарен си!
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
k_garchev написа:В страницата на КАТ си пише колко струват!60лв!Но никой няма да ти даде такъв номер на тази цена!И там са муфтаджии и като им споменеш,че искаш "по-хубав" номер и ще ти дадат едно листче с номерата които са им в наличност и "най-добрият",който ще можеш да избереш е 0636!Познайте защо?Защото като искаш номер,попълваш молба до съответния началник на РПУ-то и там си пише колко пари оставяш и съответно от тези 60лв те няма да получат нищо!За огледален(АББА) номер или последователен(ААББ) по неофициални данни искат от 120лв до 150лв в зависимост от автомобила!А като им кажеш за цените в сайта има и ти дават листчето с "хубавите" номера и ти казват,че нямат други в наличност!
Интересно защо за моя АААВ платих 50 лева и нито стотинка повече. А в тази молба се попълва желания номер, а не сумата която оставяш. На гише регистрация си има и ценоразписи - номер по избор от типа ААВВ АВВА АААВ АВВВ и т.н са на стойност 50 лева. Говорим за допълнителна сума, отделно от такса номера и талони. Номер АААА струва 1000 лева, а номер АBCDEF където всяка буква може да е произволна цифра или буква от английската азбука която съществува и в българската струва 7000 лева

-
- Автомобил:
- Двигател:
Зависи от много работи аз например карам с номер (ААББ) и несам плащал нищо но все пак съм от Ямбол просто се качих поразпитах и си избрах които идва до 5-6 дена а ако исках някъв друг ми каза 71 лева и той небеше нищо интересно моя е 5051 а този за който тряааше да доплащам беше 5558 или някъв подобен и ми стана интересно ако искам да кажа аз с какъв номер искам колко струва т.е. поръчков ми каза около 1000 лева и после питах ако искам да карам само с една буква отпред и 6 цифри струве 10 бона
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
nP3gaToP написа:Зависи от много работи аз например карам с номер (ААББ) и несам плащал нищо но все пак съм от Ямбол просто се качих поразпитах и си избрах които идва до 5-6 дена а ако исках някъв друг ми каза 71 лева и той небеше нищо интересно моя е 5051 а този за който тряааше да доплащам беше 5558 или някъв подобен и ми стана интересно ако искам да кажа аз с какъв номер искам колко струва т.е. поръчков ми каза около 1000 лева и после питах ако искам да карам само с една буква отпред и 6 цифри струве 10 бона
Чл. 26. (Доп. - ДВ, бр. 86 от 2000 г., попр. - ДВ, бр. 27 от 2001 г., изм. - ДВ, бр. 34 от
2003 г.) За издаване и подмяна на документ за право на движение на пътно превозно средство
и за право на ползване на табели с регистрационен номер се събират следните такси:
1. (изм. - ДВ, бр. 106 от 2003 г.,
в сила от 08.12.2003 г.)
за свидетелство за регистрация
на пътно превозно средство 9 лв.;
2. (изм. - ДВ, бр. 106 от 2003 г.,
в сила от 08.12.2003 г.)
за издаване на дубликат на
свидетелство за регистрация на
пътно превозно средство 9 лв.;
3. (изм. - ДВ, бр. 75 от 2007 г.)
за разрешение за временно движение
на превозни средства 5 лв.;
4. за право на ползване на
регистрационен номер (без транзитен) 2 лв.;
5. (изм. - ДВ, бр. 75 от 2007 г.)
за право на ползване на
регистрационен номер на
автомобили от фирма, извършваща
търговска дейност с тях, се събира
годишна такса за един комплект 650 лв.
6. за право на ползване на реги-
страционен номер за автомобили
с четири еднакви цифри се събира
и такса 1000 лв.
7. за право на ползване на регистра-
ционен номер за автомобили с
комбинация от цифри: аа-вв; ав-ав;
ав-ва, където "а" и "в" са различни
числа от "0" до "9", се събира и
такса 30 лв.
8. за право на ползване на регистра-
комбинация от цифри по желание,
извън случаите по т. 6
и 7, се събира и такса 50 лв.
9. за право на ползване на регистра-
надпис по желание се събира и
такса 7000 лв.
Като последното измение е че точка 7 вече попада в точка 8

nP3gaToP написа:Зависи от много работи аз например карам с номер (ААББ) и несам плащал нищо но все пак съм от Ямбол просто се качих поразпитах и си избрах които идва до 5-6 дена а ако исках някъв друг ми каза 71 лева и той небеше нищо интересно моя е 5051 а този за който тряааше да доплащам беше 5558 или някъв подобен и ми стана интересно ако искам да кажа аз с какъв номер искам колко струва т.е. поръчков ми каза около 1000 лева и после питах ако искам да карам само с една буква отпред и 6 цифри струве 10 бона
човека на тебе ти го е обяснил кратко и ясно
номер аа-бб аб-аб и т.н татък е 30 лв номер по твое желане като не трябва да се повтарят цифрите е 50 лв ,номер с 4 еднакви цифри 1000 лв номер ВАНКО1 7000 лв а не 10 000

Чл. 26. (Доп. - ДВ, бр. 86 от 2000 г., попр. - ДВ, бр. 27 от 2001 г., изм. - ДВ, бр. 34 от 2003 г.) За издаване и подмяна на документ за право на движение на пътно превозно средство и за право на ползване на табели с регистрационен номер се събират следните такси:
1.(изм. - ДВ, бр. 106 от 2003 г.,в сила от 08.12.2003 г.)за свидетелство за регистрация на пътно превозно средство-9 лв.;
2.(изм. - ДВ, бр. 106 от 2003 г.,в сила от 08.12.2003 г.) за издаване на дубликат на свидетелство за регистрация на пътно превозно средство-9лв.;
3.изм. - ДВ, бр. 75 от 2007 г.)за разрешение за временно движение на превозни средства5 лв.;
4.за право на ползване на регистрационен номер (без транзитен)2 лв.;
ПС баце кога ме изпревари бе тука 10 мин си играх да е прилежно хахахахха
общо взето най ефтино и тарикатско е 1234

5.(изм. - ДВ, бр. 75 от 2007 г.) за право на ползване на регистрационен номер на автомобили от фирма, извършваща търговска дейност с тях, се събира годишна такса за един комплект650 лв.
6.за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с четири еднакви цифри се събира и такса1000 лв.
7.за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с комбинация от цифри: аа-вв; ав-ав;ав-ва, където "а" и "в" са различни числа от "0" до "9", се събира и такса30 лв.
8.за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с комбинация от цифри по желание,извън случаите по т. 6 и 7, се събира и такса50лв.
9.за право на ползване на регистрационен номер за автомобили с надпис по желание се събира и такса 7000 лв.
много е трудно да си отвориш сайта и да ги прочетеш
общо взето най ефтино и тарикатско е 1234
а вече ако имаш 7 бимби и си от софия и като ти почва със СА може си напишеш НДОКАН

-
- Автомобил:
- Двигател:
аз ви казвам кво са ми казали а за име неможе ако искате питайте в кат
nP3gaToP написа:аз ви казвам кво са ми казали а за име неможе ако искате питайте в кат
да бе а ванко1 си я е регистрирал сиг в африка неговата ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като си мн отворен питай в кат бе
кво да питам бе мен тва че ямболии не сте доживели за толко тарикатски номер не означава че не може

Последна промяна от berta на Нед 24 юли 2011 8:42, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами отиди ти да видим дали ще можеш
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”