http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 8879&f11=1
Не че съм с нагласата да го копувам, просто защото нямам възможността, но спрямо цената и екстрите това джипче ми изглежда доста добре. Ако ми паднат пари от някъде със сигурност ще обмисля покупката на този Туарег.
Вие какво мислите?
Какво ще кажете за тази обява ?
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Re: Какво ще кажете за тази обява ?
harlova написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&submenu=4&act=4&subact=1&adv=21325499148714277&f0=78.128.72.142&f1=2&f2=1&f3=1&f4=%C2%F1%E8%F7%EA%E8&f5=%C2%F1%E8%F7%EA%E8&f6=L&f7=1&f10=h11521257905508879&f11=1
Не че съм с нагласата да го копувам, просто защото нямам възможността, но спрямо цената и екстрите това джипче ми изглежда доста добре. Ако ми паднат пари от някъде със сигурност ще обмисля покупката на този Туарег.
Вие какво мислите?
Няма въздушно окачване. Не е автомат. Километрите според мен са му поне двойни. Смяната на водна помпа води до предположение, че старата е дефектирала и колата може да е прегрявала. А написания разход е непостижим дори за двулитров Тигуан.
Иначе на вънщен вид изглежда добре. От вътре също е доста прилично за кола, вкарана от Италия
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Куц мотор ръчни скорости висока цена 

-
- Автомобил:
- Двигател:
За какво ти е въздушно окачване? За да го поддържаш ли? Ремонта на една такава възглавница не е евтин.Пък не вярвам въздушното окачване да ме "издигне" над облаците или пък да се чувствам по специално ако се возя от такава кола.
Аз бих предпочела да е с ръчни скорости - хем по-нисък разход, хем по евтино за обслужване, хем има по-малко неща за чупене... Ако успеят да токажат че километрите са реални не си ли заслужава?
Аз бих предпочела да е с ръчни скорости - хем по-нисък разход, хем по евтино за обслужване, хем има по-малко неща за чупене... Ако успеят да токажат че километрите са реални не си ли заслужава?
Последна промяна от harlova на Вто 03 яну 2012 16:19, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като те гледам какви ги пишеш този джип изобщо не ти трябва 

-
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Като те гледам какви ги пишеш този джип изобщо не ти трябва
Напротив знам какво ми трябва, и за това го пиша! Искам Туарег който да ми създава възможно най-малко ядове и да има екстрите които са ми необходими !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е то въздушното е най голямата екстра ти не я щеш 

-
- Автомобил:
- Двигател:
versace написа:harlova написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&submenu=4&act=4&subact=1&adv=21325499148714277&f0=78.128.72.142&f1=2&f2=1&f3=1&f4=%C2%F1%E8%F7%EA%E8&f5=%C2%F1%E8%F7%EA%E8&f6=L&f7=1&f10=h11521257905508879&f11=1
Вие какво мислите?
Няма въздушно окачване. Не е автомат. Километрите според мен са му поне двойни. Смяната на водна помпа води до предположение, че старата е дефектирала и колата може да е прегрявала. А написания разход е непостижим дори за двулитров Тигуан.
Иначе на вънщен вид изглежда добре. От вътре също е доста прилично за кола, вкарана от Италия
Не искам да го приемаш като заяждане или нещо от сорта, но искам да те попитам по какво съдиш за километрите? В смисъл има ли нещо което те навява на мисълта?
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
harlova написа:За какво ти е въздушно окачване? За да го поддържаш ли? Ремонта на една такава възглавница не е евтин.Пък не вярвам въздушното окачване да ме "издигне" над облаците или пък да се чувствам по специално ако се возя от такава кола.
Това директно влиза в бисери от форума

А относно обявата, гледам, че е без регистрация и май ще трябва и ДДС-то да и платиш
п.п. В мобиле има и оферти за под 20к, може да разгледаш и по-подробно, странно обаче как
почти всички обяви за западни коли над 7 години са с пробег под 100к

- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
harlova написа:
Не искам да го приемаш като заяждане или нещо от сорта, но искам да те попитам по какво съдиш за километрите? В смисъл има ли нещо което те навява на мисълта?
Не се заяждаш. Просто питаш и аз ти казвам аргументираното си мнение.
Никой не дава над 50 000 евро за кола, която ще седи в гаража и ще я кара по 15 000 км. на година. Колата е със зимни гуми, което значи че е от северна Италия до границата с Швейцария, където има сняг (от Милано на долу зимни гуми не ползват). Там хората са богати и си карат колите на макс.
В обявата няма посочена сервизна книжка, което е доста съмнително, при положение, че е декларирана като купена от официално представителство, че и обслужена. Колата е ръчна скоростна кутия. Така би си я поръчал човек, който кара много извънградско и не му трябва често превключване на скорости. И с това извънградско тези километри...не мисля. От снимката на скоростния лост ми се вижда че е захабен, повече от обичайното за тези години/километри. Кожата на предните седалки е доста набраздена, което говори за сериозна употреба. Моята кожа на отгоре на седалките не беше мръднала.
Моя Туарег беше на 1година и 9 месеца като го купих от Белгия и беше само на 90 000 км!!!
От две години в цяла Западна Европа продажбата на нови коли среден клас са паднали драстично, защото хората нямат достъп до кредитиране или лизинг. Това води до изключително голямо търсене на вторично продаване на коли от нисък и среден клас вътре в самите страни на Западна Европа. Досега този вторичен пазар беше изкупуван от нашите търговци, Унгарци, Поляци и т.н. Цените на тези вторично продавани коли се вдигнаха (като всичко към което има засилено търсене). И така на гореупоменатите търговци не им излиза сметката да ги купуват скъпо, да плащат транспорт, привеждане в търговски вид и слагане на горница/печалба. Оттук си мсля, че вероятността изправна технически кола, без манипулиран километраж, без удари, да попадне в БГ и да се продава свободно е равносилно на чудо, но все пак около Коледа може да се е случило чудо с точно тази кола. И за да ме разбереш правилно, като пуснах моя Туарег за продажба ми се обаждаха от Софавто и още едни мастити търговци на коли, които искаха да го купуват за да го изкарват за продажба в Германия, защото там просто няма предлагане на добри екземплари, а търсене има.
Разбираш ли че е прекалено хубаво да е истина и да се случва точно на теб/нас.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, прочети внимателно. Пише си че има книжка. Даже днес сутринта звънях по обявата. Хората потвърдиха за книжката и попитах за цената: казаха че е с включен ддс в нея така че не мисля че ще има измама. Пък и като гледам другите автомобили на автокъщата мисля че мога да им се доверя. Тези дни мисля да отскоча да я видя и пак ще пиша 

- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Без да се види на място нищо не правиш, дано да е читава, успех 

-
- Автомобил:
- Двигател:
значи значи значи ... тоз мотор гори да си е*е майката купето е много тежко... също така е проблемен и както каза колегата по-горе може да е прегряван и да е "мятал главицата" поне 3-4 пъти ... откажи се и ремонтите са скъпички
Така се започна -
След това -
И това -
И това -
И тва ако не е некоя скрита реклама на Нескафе.
Не че ще го купувам, но все пак го гледам. Тоя баш екстрите му са супер, и ще гори малко, и ще е безпроблемен. И километрите му са вярни. Опиии, и сервизна книжка изведнъж изкочи. И цената включвала ДДС, така и казали продавачите. Не било измама... Изведнъж както нямаше да го купува, ще ходела да го гледа
За 2 месеца е навъртяно 7000 км, а за 7 години само 126000
Балъците измряха!
А пък тук хвали майстор за Тоарези у Горубляне - viewtopic.php?f=19&t=303905&p=3203165#p3203165
След това -
И това -
Напротив знам какво ми трябва, и за това го пиша! Искам Туарег който да ми създава възможно най-малко ядове и да има екстрите които са ми необходими !
И това -
Колега, прочети внимателно. Пише си че има книжка. Даже днес сутринта звънях по обявата. Хората потвърдиха за книжката и попитах за цената: казаха че е с включен ддс в нея така че не мисля че ще има измама. Пък и като гледам другите автомобили на автокъщата мисля че мога да им се доверя. Тези дни мисля да отскоча да я видя и пак ще пиша
Не че ще го купувам, но все пак го гледам. Тоя баш екстрите му са супер, и ще гори малко, и ще е безпроблемен. И километрите му са вярни. Опиии, и сервизна книжка изведнъж изкочи. И цената включвала ДДС, така и казали продавачите. Не било измама... Изведнъж както нямаше да го купува, ще ходела да го гледа

За 2 месеца е навъртяно 7000 км, а за 7 години само 126000

А пък тук хвали майстор за Тоарези у Горубляне - viewtopic.php?f=19&t=303905&p=3203165#p3203165
-
- Автомобил:
- Двигател:
joromnt написа:Така се започна -Не че съм с нагласата да го копувам, просто защото нямам възможността, но спрямо цената и екстрите това джипче ми изглежда доста добре. Ако ми паднат пари от някъде със сигурност ще обмисля покупката на този Туарег.
След това -Аз бих предпочела да е с ръчни скорости - хем по-нисък разход, хем по евтино за обслужване, хем има по-малко неща за чупене... Ако успеят да токажат че километрите са реални не си ли заслужава?
И това -Напротив знам какво ми трябва, и за това го пиша! Искам Туарег който да ми създава възможно най-малко ядове и да има екстрите които са ми необходими !
И това -Колега, прочети внимателно. Пише си че има книжка. Даже днес сутринта звънях по обявата. Хората потвърдиха за книжката и попитах за цената: казаха че е с включен ддс в нея така че не мисля че ще има измама. Пък и като гледам другите автомобили на автокъщата мисля че мога да им се доверя. Тези дни мисля да отскоча да я видя и пак ще пиша
Не че ще го купувам, но все пак го гледам. Тоя баш екстрите му са супер, и ще гори малко, и ще е безпроблемен. И километрите му са вярни. Опиии, и сервизна книжка изведнъж изкочи. И цената включвала ДДС, така и казали продавачите. Не било измама... Изведнъж както нямаше да го купува, ще ходела да го гледа![]()
![]()
![]()
За 2 месеца е навъртяно 7000 км, а за 7 години само 126000Балъците измряха!
не знаеш ли от къде почва работата???
работата започва от там, че ми попада това нещо на първа страница в мобиле, допадат ми някакви неща от данните на колата(като това естествено е тип автомобил, от който ще се интересувам за вбъдеще време, когато имам жъзможност да закупя) и решавам да попитам по-разбиращи от мен хора за тяхното мнение по въпроса...
от където следвя очеваден скептицизъм, което е нормално с оглед на преобладаващата част от пазара на автомобили втора ръка в българия
другото което се наблюдава е повече от очевадното пренабрежение, с което се отнасят повечето от колегите във форума към жените, което пък от своя страна е нормално, защото се счита, че аз не разбирам и т.н. но цялото отношение по темата ме подтиква да проявявам повече интерес към този автомобил.
аз съм пределно наясно че истината ще бъде някъде между това, което казвате вие и суперлативите, които търговеца ще изкаже за предлаганата от него стока и ми се иска по някакъв начин просто да покажа на по-голямата част от вас че това че съм жена не означава че хал хабер си нямам от автомобили, защото някои колеги точно така изкарват нещата
но накрая вие да кажете че това е скрита реклама е лееееко обидно за мен... да познавам майстор който има сервиз там, но аз не го хваля като твърдя че ве майстор за туарези, а казвам че познавам точен човек там... както и да е... това са нормалните мнения и отношения, които могат да се видят по форумите... за което в крайна сметка всеки си е в правото...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”