П.П:Пиша тук защото не съм много наясно с модела Поло и двигателите му.

polo motorsport написа:Здравей колега,има един модел на Поло 1.4 16в 101 коня, мотор АФХ(който не си споменал),азвестно като"полицейското поло".Имах удоволствието да карам такъв модел около година,искам да ти кажа че е много сериозна кола,като цяло е бегачка.
+-совете на колата са много,сега за минуси даже не се сещам:
Джанти 15-ки(заводски ББС),макар и малка стои много стабилно на пътя.
Невероятни спирачки(заводски от голф 3 256мм диск)
Всеки модел е снабден с Рекаро салон и климатик.
Не съм бил на газ,но предполагам че ще му понесе,стига да попаднеш на читав мотор,а като цяло са много здрави,сотаджиите много ги търкаляха...УСПЕХ
Mr.Lemon написа:И аз съм стоя мотор голяма уса е от скоро го имам 3-4 месеца още не съм го пробвал на голям път но предполагам ,че ще остана доволен
Gecatawe написа:Ами аз началото на месец ноември газифицирах с (D.T.Gastech газов инжекцион) и съм доста доволен.Монтирах ме я двамата с бащата, иначе всичко ми излезна на половина от това което искат газаджиите, става въпрос за чисто нов.Малко е проблем че няма много място за изпарителя и мъркучите, има 3 варянта за мястото.Дюзите ги пробихме на 1.9мм, има разлика при вървенето, около 90% е същото.За сметка на това разходът ми е перфектен 10-11л/100км градско и 6-7л/100км извън града, който иска да вярва който не.На бензин е 10-13л/100км градско 6-7л/100км извън.Единствения проблем е че багажника заминава.Аз съм с троидална бутилка на мястото на резервната гума 38 литра пише на нея.
Общо взето моторът носи на газ за сега
Gecatawe написа:Ами аз началото на месец ноември газифицирах с (D.T.Gastech газов инжекцион) и съм доста доволен.Монтирах ме я двамата с бащата, иначе всичко ми излезна на половина от това което искат газаджиите, става въпрос за чисто нов.Малко е проблем че няма много място за изпарителя и мъркучите, има 3 варянта за мястото.Дюзите ги пробихме на 1.9мм, има разлика при вървенето, около 90% е същото.За сметка на това разходът ми е перфектен 10-11л/100км градско и 6-7л/100км извън града, който иска да вярва който не.На бензин е 10-13л/100км градско 6-7л/100км извън.Единствения проблем е че багажника заминава.Аз съм с троидална бутилка на мястото на резервната гума 38 литра пише на нея.
Общо взето моторът носи на газ за сега
Tatrata написа:Един бърз отговор и от мен. 16-ката (101 коня) е най-добрия избор според мен от посочените, но си е нож с две остриета. Имат си проблеми със скоростите, дросела и бобината, но пък за сметка на това, ако се отстранят, ще се радвате на един динамичен автомобил, здрав от към ходова част, харчи една идея повече от нормалното 1.4 8V и 1.4 16V (75 кончета), а върви повече от 1.6 8V, и на последно и може би най-важно място......доставя 100 пъти повече удолствие от другите два мотора
Speedy86 написа:Tatrata написа:Един бърз отговор и от мен. 16-ката (101 коня) е най-добрия избор според мен от посочените, но си е нож с две остриета. Имат си проблеми със скоростите, дросела и бобината, но пък за сметка на това, ако се отстранят, ще се радвате на един динамичен автомобил, здрав от към ходова част, харчи една идея повече от нормалното 1.4 8V и 1.4 16V (75 кончета), а върви повече от 1.6 8V, и на последно и може би най-важно място......доставя 100 пъти повече удолствие от другите два мотора
аз точно затова питам защото на моя приятел заради който пуснах темата жена му кара 6N2 и дросела му даваше мн ядове 2 пъти го сменя.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта