Покупка на Сеат Ибиза 1,9 ТДИ 110 к около 98-2000 год
-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
Покупка на Сеат Ибиза 1,9 ТДИ 110 к около 98-2000 год
Търся кола за жената до 2500 лв и нещо ме дърпа към тези сеатчета-малки са и пъргавки.Има ли някакви драми при тях
- martin_072
- Автомобил: Seat Ibiza GLXI Audi A4
- Двигател: 1.8 ABS 1.8t
- Контакти:
Re: Покупка на Сеат Ибиза 1,9 ТДИ 110 к около 98-2000 год
...
Последна промяна от martin_072 на Сря 28 май 2014 17:20, променено общо 1 път.
- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
Колега, скоро взех Кордоба 1.9 110 к.с. за 3000 (3700 обявена) от автокъща, след регистрация, обслужване и нови гуми дойде на 4500. Мисията не е невъзможна, но е рискова.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
При всяка кола си има драма, били по двигател, окачване, купе и т.н! Колите не са лоши, просто ние ги купуваме "Уморени" и после почваме да плюем по марките!
За тези пари, търси по-стара година кола, но да е гледана поне малко! Нов внос за тези пари, вервай, че са я купили за 200 евро от някоя морга и са я дотаманили, пристегнали за още 400 евро, за да я продадат!
Дай обявата да я видим!
За тези пари, търси по-стара година кола, но да е гледана поне малко! Нов внос за тези пари, вервай, че са я купили за 200 евро от някоя морга и са я дотаманили, пристегнали за още 400 евро, за да я продадат!
Дай обявата да я видим!
-
http://olx.bg/seat-ibiza-i47582073
Днес я огледах и покарах.Не ме притесни толкова адски твърдия педал на спирачката(според продавача сервоусилвател) и заминалия преден ляв амортисьор(защото каза,че ще ги оправи) колкото тръгналата не малко ръжда и то на 14 годишна кола:

Иначе климатроника и елстъклата работят.Като се понастъпи на трета до 4000 оборота като се вкара четвърта има леко зачудване за секунда две и тогава тръгва.Стрелката на оборотомера след 3500 до 4000 почва леко да се движи с прекъсвания(като секундарник на часовник) .За тия пари мога да преглътна и някои други дребни забележки,обаче тази ръжда не знам докъде ще стигне с яденето.От една страна търся нещо евтино и учебно за жената,ама от друга как да й взема некъв ръжделник.Тия ръжди има ли някакво лечение за тях и колко излиза финансово
Днес я огледах и покарах.Не ме притесни толкова адски твърдия педал на спирачката(според продавача сервоусилвател) и заминалия преден ляв амортисьор(защото каза,че ще ги оправи) колкото тръгналата не малко ръжда и то на 14 годишна кола:

Иначе климатроника и елстъклата работят.Като се понастъпи на трета до 4000 оборота като се вкара четвърта има леко зачудване за секунда две и тогава тръгва.Стрелката на оборотомера след 3500 до 4000 почва леко да се движи с прекъсвания(като секундарник на часовник) .За тия пари мога да преглътна и някои други дребни забележки,обаче тази ръжда не знам докъде ще стигне с яденето.От една страна търся нещо евтино и учебно за жената,ама от друга как да й взема некъв ръжделник.Тия ръжди има ли някакво лечение за тях и колко излиза финансово
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Финансово , ще ти излезе колкото друга кола без ръжда . Не се занимавай с глупости . Най много жена ти като я види да ти каже " да си я караш сам " . Парите който си склонен да дадеш за първа кола са супер , но недей да вземаш някой ръждилник .
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Лично мен, тези ръжди направо ме отказаха от колата, дори да беше изрядна От ДО! Това е само началото! Погледни под-а на колата сигурно и той е тръгнал! Абе това не е кола за жена ти! Вервай ми! Тези ръжди нямат правене! Ще ги закърпиш и след 1 сезон, ще избият на друго място

Да,на кофти места е ръждата и има правене разбира се,по скоро прикриване/закърпване до следващата продажба.
Имайте в предвид,че обикновенно се взема по 100 лева на детайл при автотенекеджийските услуги.Боядисване в много случай отива колкото да купиш 4 двигателя втора ръка .
Упорит и търпелив майстор може да замрази за около 4-5 години тия ръжди по Сеатчето,но ще ти вземе бая,щото е въртел.
Имайте в предвид,че обикновенно се взема по 100 лева на детайл при автотенекеджийските услуги.Боядисване в много случай отива колкото да купиш 4 двигателя втора ръка .
Упорит и търпелив майстор може да замрази за около 4-5 години тия ръжди по Сеатчето,но ще ти вземе бая,щото е въртел.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Колега тази кола е за балиране, ти за жена си искаш да я купуваш
Търси някой бензинов такъв по-евтини са от дизелите, и не давай повече от 1500 макс 2000лв. за него, въпреки че и тези пари са му много!

Търси някой бензинов такъв по-евтини са от дизелите, и не давай повече от 1500 макс 2000лв. за него, въпреки че и тези пари са му много!
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Малко по-скъпа но истинска кола. http://www.cars.bg/c666449?ref=203
-
ясно,ама отива на 4400 лв минимум,което е много над бюджета
загледах се в едно Поло 97 година СДИ 75 коня,ама има само еърбег и хидравлика-нито елстъкла,нито клима.Иначе пича дава и пълен комплект зимни гуми с джанти.Точно такова нещо ни трябва-прост,здрав и икономичен мотор,само малко по-трудничко се движи скоростния лост,ама иначе си влизат скоростите.Цената обаче не ми хареса-1800 лв за кола без елстъкла
загледах се в едно Поло 97 година СДИ 75 коня,ама има само еърбег и хидравлика-нито елстъкла,нито клима.Иначе пича дава и пълен комплект зимни гуми с джанти.Точно такова нещо ни трябва-прост,здрав и икономичен мотор,само малко по-трудничко се движи скоростния лост,ама иначе си влизат скоростите.Цената обаче не ми хареса-1800 лв за кола без елстъкла

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Бе майната им на ел стъклата, ама кола без климатик си е живо наказание, идва лято, ще се потите като коне в тая консерва 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип ел.стъкла лично за мен не е екстра а главоболие точно за нашата марка! Трошат се като "Фафли" и после олекваш с 60 лева за ремонтен комплект или от морга търсиш части! Всичко по механизма е пластмаса, без жилото!
Дай снимка или линк към полото, да го видим! Това със трудно влизане на скоростите, иди виж дали имат масло, защото скоростите са цифра, ако дойде ред да се ремонтират. И без климатик, олеле боже! Аз затова продадох старата кола! Вярно не го ползваш всеки ден! Ама знаеш, че го имаш и ако ти потрябва можеш да го ползваш! Голяма екстра си е! Макър и да товари мотора, друго си е да се возиш на хладинка!
Дай снимка или линк към полото, да го видим! Това със трудно влизане на скоростите, иди виж дали имат масло, защото скоростите са цифра, ако дойде ред да се ремонтират. И без климатик, олеле боже! Аз затова продадох старата кола! Вярно не го ползваш всеки ден! Ама знаеш, че го имаш и ако ти потрябва можеш да го ползваш! Голяма екстра си е! Макър и да товари мотора, друго си е да се возиш на хладинка!
-
http://www.cars.bg/c739149
точно и аз чета,че на този модел са им болка скоростите.Иначе си изглежда добре,а за дълги пътувания си имаме друга кола с климатик.Тази ще е учебна,така че може да се преживее липсата на клима.
Няма я топката на скоростния лост,дали е последствие от трудното влизане на скоростите
точно и аз чета,че на този модел са им болка скоростите.Иначе си изглежда добре,а за дълги пътувания си имаме друга кола с климатик.Тази ще е учебна,така че може да се преживее липсата на клима.
Няма я топката на скоростния лост,дали е последствие от трудното влизане на скоростите

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Ако звъниш на въпросния продавач на полото, го попитай защо колата няма отпред подкалници!
Или е пребоядисвана или удряна!
Не е зле колата, като изкл. изгризания скоростен лост от чакане по сфетофари и общо взето това е! Ходи я виж на място и обърни внимание на скоростите и шайбата на алтернатора! Имам познат с такава кола, доста пъти съм я карал и съм се возел в нея! Доса пъргава кола, когато влезе след 3 хил оборота! За това купе си държи без проблем 150км/ч на равна настилка! Икономична кола! Но докато не я видиш отдоло за ръжда, само си спамим, залагам на това, че колата е или от Австрия или Германия! Внимавай с това! 
Или е пребоядисвана или удряна!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”