Touran 2.0 eko fuel мнения,препоръки
- villi78
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Touran 2.0 eko fuel мнения,препоръки
Здравейте на всички,насочил съм се към Туран еко фуел 2,0 2009 година,някакви мнения и препоръки за този автомобил,не намерих почти никаква информация във форума,благодаря предварително
Re: Touran 2.0 eko fuel мнения,препоръки
Не съм специалист по автомобилите, но като ползвател на такъв от няколко месеца съм доволен. Няма много мощност, но разхода на гориво определено топли душата и компенсира това 

- villi78
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво значи няма много мощност,сравнено с какво 

villi78 написа:Какво значи няма много мощност,сравнено с какво
По-бавно е от:
БМВ 530Д автоматик на колегата

Ситроен С5 2,0 бензин, който карах
Форд Торнео Конект дизел, който и в момента карам от време на време
По-бързо е от:
Ситроен Берлинго 1,4 бензин, който карах навремето
Пежо партнер атмосферен дизел 1,9
Разбирай - нормална кола, която подхожда доста за семейство, въпреки че я ползвам като служебна в момента.
Поздрави
Христо
- villi78
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колата вече е закупена и май-трябва да отворя нова тема по случая 

Хайде честито ти, със здраве да си я караш и дълги и икономични километри да те изкара 

villi78 написа:Здравейте на всички,насочил съм се към Туран еко фуел 2,0 2009 година,някакви мнения и препоръки за този автомобил,не намерих почти никаква информация във форума,благодаря предварително
колега да ти е честита колата ,да си я караш със здраве . какво ти е мнението за автомобила относно разхода за гориво,как е като потдръжка,ако си сменял нещо,и като комфорт,въобще какви са ти впечатленията. Питам защото мисля да взема и аз такава за такси но се двуумя м-у дизел и еко фул. че в момента съм с пасат 5.5 но му о последен сезон а и не съм очарован мн.от него. предварително благодаря,колега.
- villi78
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изминати вече почти 5К,нямам забележки за сега,като разход съм доволен,забелязах че цените на метана в цялата страна са различни и варират от 1,55-1,91 за кг,връзва се около 9лв на 100км средно,един синхронизатор на 3-та се каня да сменя,че при превключване 4-3 малко трудно влиза и ме дразни,поръчан е не е цифра 60лв