Това май е до шоурума на дачия.
Ако някой колега я е гледал да сподели.
Ако ли пък я огледа вместо мен

К.Одаджийски написа:Авто къщата не напразно се казва ПОСЛЕДЕН ШАНС![]()
Преди месец време ходих да гледам едно ауди за един приятел и не видях нито една кола която да прилича на нещо. Всичките на тор, изкъртени брони, строшени фарове, калници, пълна трагедия
anonym0us написа:Колегата по-горе добре ти каза! Пода сигурно вече хрупка като зрънчо зайо-байо! Защото тапите доло на пода и на праговете, не издържат на лугата и падат, от там се пълни с сол и вода и загнива! И пукни, умри неможеш да смогнеш да я кърпиш! А двигателя дали е безсмъртен незнам, но ти казвам да си търсиш кола от Италия! Аз лично имам кола от Австрия и ти казвам че тея коли и в Гараж гният
vw_motor написа:Идали наистина е sdi или с механичната помпа
AEY 1.9 sdi с електрона газ + ECU или 1Y 1.9 d С жило(механична) без компютър
vw_motor написа:anonym0us написа:Колегата по-горе добре ти каза! Пода сигурно вече хрупка като зрънчо зайо-байо! Защото тапите доло на пода и на праговете, не издържат на лугата и падат, от там се пълни с сол и вода и загнива! И пукни, умри неможеш да смогнеш да я кърпиш! А двигателя дали е безсмъртен незнам, но ти казвам да си търсиш кола от Италия! Аз лично имам кола от Австрия и ти казвам че тея коли и в Гараж гният
Темата отива към Италия vs. Австрия![]()
Никак не мисия да я кърпяза толкова пари след 30 хил. км се е изплатила и на снимките се вижда че някой се учил на нея позакърпена за хиляда лева толкова
![]()
От Австрия колите за мен лично са с поддържани на двигател![]()
Лошия външен вид е за предпочитане пред еб@н двигател![]()
Идали наистина е sdi или с механичната помпа
AEY 1.9 sdi с електрона газ + ECU или 1Y 1.9 d С жило(механична) без компютър
Escap3 написа:Аз пък си взех един голф от монтана, ТДИ но за да сложа мотора на моята, купето наистина е зле, дори има и ръжди по тръбичките на мотора, но като цяло за парите си заслужаваше и мотора е перфектен, също и ходовата част, дори имаше и сервизна книжка, Австрииците подържат двигатели но купетата са леж...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта