Мнения относно една обява
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Мнения относно една обява
Става въпрос за тази обява http://www.cars.bg/u610114 продавача е посочил 89000км и отдолу в допълнителната информация е потвърдил че километрите са реални. Какво мислите вия по въпроса... 

- kr1sh0
- Автомобил: BMW
- Двигател: 335d
Re: Мнения относно една обява
Аз лично не бих повярвал. За мене лично километрите не са някакъв орянтир, гледай колата да е запазена и в подобаващо състояние. (Тази определено изглежда в кондиция) Предполага се, че тия 75к.с. не са карани от "спортист", така че колата предвещава да е добра, ако и наживо след тест е като на снимките..
- predat0r
На мен повече километрите ми се въртат в главата.... Иначе имали вариант да му се проверят реалните километрите.. Може ли по някакъв начин да се провери...
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Стария ми голф беше на 180 000, но с табло с часовник. Купих си табло с оборотомер и хоп, колата стана на 145 000
. В тоя ред на мисли може и да не е пипан чипа на таблото в колата, а да е намерено табло от кола катастрофирала преди години и километрите да са "реални".

- predat0r
и моя е с часовник иначе мисля че не е сменен годината на колата отговаря да е била с часовник... 09.10.1992г 

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Всеки има право да определя цена на колата си но това да гарантира че е на 89х си е чисто безсрамие
Явно автоджамбазите от Плевенско настигат колегите си от Дупница и Враца по приказки от 1001 нощ
но поне последните са по скромни с цените 

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Почти 20 годишна кола от този клас да е на тия километри, да беше снимал поне седалките и други части от интериора... 

- predat0r
batko_miro написа:Почти 20 годишна кола от този клас да е на тия километри, да беше снимал поне седалките и други части от интериора...
само като гледам двигателя ми става

Ами не, аз не бих повярвал. Не казвам, че не е възможно, да кажем че не бих повярвал - защо? Ами всичко подлежи на смяна - салон, волан, топка скорости, километраж, гумички на педали и т.н. и т.н.
Виждал съм да сменяват всички стъкла на кола, само и само да я изкарат с 4 год. по-нова.
Нещото което ме кара да се съмнявам - теглича например - кой купува кола с теглич, която "не тегли" и не се кара??? И тъй като сигурно има и такива ще кажа следното - аз лично бих гледал повече подръжката, макар че и това няма как да се знае
Виждал съм да сменяват всички стъкла на кола, само и само да я изкарат с 4 год. по-нова.
Нещото което ме кара да се съмнявам - теглича например - кой купува кола с теглич, която "не тегли" и не се кара??? И тъй като сигурно има и такива ще кажа следното - аз лично бих гледал повече подръжката, макар че и това няма как да се знае

- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
аз познавам двама един Голф3 и едно Венто, които са под 100к, но са купувани в БГ от Юнитрейд 95 96 години
и от Италия съм виждал супер запазени екземпляри, но са 1 на 1000 и като има такава кола веднага и вдигат километража за да не буди съмнение
и от Италия съм виждал супер запазени екземпляри, но са 1 на 1000 и като има такава кола веднага и вдигат километража за да не буди съмнение

- predat0r
как така и вдигат километража 

- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
predat0r написа:как така и вдигат километража
с всички възможни джамбазки методи смяна табло, превъртане, запис според автомобила

- Enforcer
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам дали километрите са реални, но цената със сигурност не е реална. Двадесет годишна кола от този клас трябва да е до 2000лв. Особено Вентото, което се слави с бързо гниене. 
Същото бяло Венто гледах преди месец в автокъща във Враца, на снимките беше като ново. В действителност беше прясно боядисано направо върху ръждата, за продаване, цената беше 2к, но джамбазина охотно беше готов да свали 500лв.

Същото бяло Венто гледах преди месец в автокъща във Враца, на снимките беше като ново. В действителност беше прясно боядисано направо върху ръждата, за продаване, цената беше 2к, но джамбазина охотно беше готов да свали 500лв.

- 7 speed DSG
- Автомобил:
- Двигател:
На километрите може да се вярва единствено и само ако сегашния собственик е пръв и единствен на колата и удостовери това документално
Абстрахирай се от километрите, прегледай колата, спазари цената и ...

Абстрахирай се от километрите, прегледай колата, спазари цената и ...

- predat0r
не търся кола точно аз.. един познат си търси някакво
Vento`та бол точни тази ми направи впечатление за "реалните километри"...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”