Не зная как точно се води VW CADDY-то дето е заводско направено на метан и за това го пиша в заглавието на темата така.Дайте ми мнения относно този модел.Каква му е цената?Само на метан ли върви или и на бензин?Колко гори?Какви модификации има и какво включва заводското оборудване?
Местя в други модели.
mod edit: dobrinb
Мнения за VW Caddy на метан.
-
- Автомобил:
- Двигател:
snupeca написа:До колкото съм чел било доста мощно и икономичноЗа 2.0 109kc дават разход 6/100 метан (комбиниран разход и СО2-157г/км) и до 430км с едно зареждане на бутилката и 150 км на бензин Резервоарите са под пода Kапацитет на пътническия вариант(Life) -7 пътници Доста било пъргаво и надеждно
Нещо си объркал. Основните критики към метановите Кади и Туран са, че са леко мудни.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
myrshavija написа:snupeca написа:До колкото съм чел било доста мощно и икономичноЗа 2.0 109kc дават разход 6/100 метан (комбиниран разход и СО2-157г/км) и до 430км с едно зареждане на бутилката и 150 км на бензин Резервоарите са под пода Kапацитет на пътническия вариант(Life) -7 пътници Доста било пъргаво и надеждно
Нещо си объркал. Основните критики към метановите Кади и Туран са, че са леко мудни.
Не съм карал такова животно да ти кажа, но така съм чувал

- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Върви си на метан и на бензин. На метанец си е мудничко, особено ако го натовариш. Събира метан за около 30 лв. Разхода се движи около 7.5кг/100 градско и 6кг/100 извънградско при положение че не е натоварено. Общо взето не виждам къде е файдата от метана при положение че разхода в пари идва като на газ, а метан станциите са доста редки, поне за сега. Иначе си е хубава количка, ако се ползва по предназначение. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли вариант да се купи ново Кади, да му се сложи газова и гаранцията да не отпадне?!GRUEL написа:Върви си на метан и на бензин. На метанец си е мудничко, особено ако го натовариш. Събира метан за около 30 лв. Разхода се движи около 7.5кг/100 градско и 6кг/100 извънградско при положение че не е натоварено. Общо взето не виждам къде е файдата от метана при положение че разхода в пари идва като на газ, а метан станциите са доста редки, поне за сега. Иначе си е хубава количка, ако се ползва по предназначение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
luciano написа:stefanta написа:Имаме такова служебно и си е доста мудничко..аз лично не го препоръчвам.
Вземете си Бугати Вейрон - все пак Кадито е кола за работа най-вече
Нема бокс вариант

- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това е типично градски автомобил - за разносна търговия, куриерски услуги или за такси... какви 130-140кмч и какво мудно вървене???
наскоро ми разправяха за един с новичък МЛ, дето го настигнал един от бусовете на собствената му фирма изапочнал да му светка с фаровете да мине вдясно... човека по магистралата карал... с 160кмч
наскоро ми разправяха за един с новичък МЛ, дето го настигнал един от бусовете на собствената му фирма изапочнал да му светка с фаровете да мине вдясно... човека по магистралата карал... с 160кмч
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”