За предпочитане е да няма разни алуминиеви носачи и демпферни маховици и задължително ръчна скоростна кутия
Автомобил до 10 000 лъвчета
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Автомобил до 10 000 лъвчета
Ай сега, защото семейния съвет е изпаднал в титанична чуденка, гледат се по-новички таралясняци, с размери от типа на БМВ 3-та серия, А4 и тн, но какво се оказва, не може човек да намери нищо читаво, търси се нормално изглеждаща на външен вид и най-вече отвътре кола, с не прекалено скъпа поддръжка, просто автомобил, който да вози от точка А до Б, да го прави сравнително икономично и да не влиза в бокса веднъж-дваж на седмица за щяло и нещяло. Ако вие бяхте пред подобна дилема, какво бихте избрали ?
За предпочитане е да няма разни алуминиеви носачи и демпферни маховици и задължително ръчна скоростна кутия
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Автомобил до 10 000
Колега виждам че се хвърляш на високо, смисъл във високият клас, поне според мен БМВ, Ауди за тези пари трудно ще намериш във Перфектно състояние, 100% ще има я шарнир я някой ролка и тем подобни!
Зависи на кое викаш евтина подръжка! За някой смяна на водна помпа е без пари, за други цяло състояние!
Та да не навлизам в подробности, ще ти дам съвет да погледнеш в по-ниския клас автомобили но с по-голяма рождена дата! след 2009година, има доста добри Рено, Пежо, Сеат, Фиат! Но ако си се насочил конкретно само към Ауди, избягвай Автоматиците
Зависи на кое викаш евтина подръжка! За някой смяна на водна помпа е без пари, за други цяло състояние!
Та да не навлизам в подробности, ще ти дам съвет да погледнеш в по-ниския клас автомобили но с по-голяма рождена дата! след 2009година, има доста добри Рено, Пежо, Сеат, Фиат! Но ако си се насочил конкретно само към Ауди, избягвай Автоматиците
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Re: Автомобил до 10 000
my heart iS iCe написа:Колега виждам че се хвърляш на високо, смисъл във високият клас, поне според мен БМВ, Ауди за тези пари трудно ще намериш във Перфектно състояние, 100% ще има я шарнир я някой ролка и тем подобни!
Аз казвам ориентировъчно размера на автомобила, не марка или модел

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Автомобил до 10 000 лъвчета
киа сеед хечбек 2.0 crdi ЕХ
Колата е на 79 000 км. Купувана от КМБ и последно обслужена на 75 000 км. (със смяна на ремъка + ролките),сменени наклатки преди 10 000 км..Първа регистрация Ноември 2007 и в гаранция до 2014.Всички екстри за модела + ксенонови фараве (оригинални монтирани в КМБ). 2 комплекта гуми и джанти (летни 17 " ДОТ 09 и зимни 16" ДОТ 10).Каско и гражданска до края на годината.
Цена 14 500лв. + 1000 лв. за втория комплект джанти + гуми(зимните).При сериозен интерес е възможен коментар на цената
тел:0883 46 41 22
не е моя.Само копи/пейст
А мисля,че ако се разровиш,може и комби да намериш някъде
Колата е на 79 000 км. Купувана от КМБ и последно обслужена на 75 000 км. (със смяна на ремъка + ролките),сменени наклатки преди 10 000 км..Първа регистрация Ноември 2007 и в гаранция до 2014.Всички екстри за модела + ксенонови фараве (оригинални монтирани в КМБ). 2 комплекта гуми и джанти (летни 17 " ДОТ 09 и зимни 16" ДОТ 10).Каско и гражданска до края на годината.
Цена 14 500лв. + 1000 лв. за втория комплект джанти + гуми(зимните).При сериозен интерес е възможен коментар на цената
тел:0883 46 41 22
не е моя.Само копи/пейст
А мисля,че ако се разровиш,може и комби да намериш някъде
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ей сега от 20 писали с предложения ще имаш 25 варианта понеже някой ще даде и повече от един 

- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
ако аз бях на твое място бих си купил магазинска, нисък клас от рода на Made in Lovech примерно, но да е нова.Или максимално нова година, но това само при положение , че не се търси някакъв престиж или рейтинг с тази кола.
-
golf_td
- Автомобил:
- Двигател:
колега , аз пък ще ти дам съвет точно по-нова година да не гледаш толкова, примери сред познати - бол , наскоро един приятел си купи кола от автокъща - хвърли се на по-нова година поло 2001-ва , за 3400лв , досега му е излязла над 4000 и още не е влязла съвсем в пътя - то едно стържене , тропане, скърцане , оказа се че е със сменен двигател в Италия,пребоядисвана с изцапани уплътнения, чака технотест да минава , яки процепи между мигачите и ламарините (тоест е била удряна),проблем след проблем и това е само най-пресния пример , аз си взех "нова" кола от 92-ра ауди б4 - родих се , евтини части , проблеми много рядко дава и все дреболии , евтин данък , а и части и в крайна сметка карам по-висок клас кола , която макар и от 92-ра година возията и комфорта не могат да стъпнат на полото от 2001-ва, така че годините на колите са фактор, който не винаги е водещ, да не говорим , че ми излезе под 2500 да я вкарам в перфектен вид при начална покупка за 1700 лв - така че... а ти за тези пари можеш да си вземеш къде къде по-луксозна и сполучлива кола, та моя съвет е да се насочиш към някое ауди или фолксваген от среден клас след 2000-ната или дори мерцедес 124 -това е супер надежден и здрав автомобил , макар и вече поостарял като модел, аз лично бих взел по-евтин стар автомобил и след това бих налял пари в него, вместо да ги дам накуп за някоя по-нова и да остана без пари после, освен това ще знам че съм направил това и това , такива и онакива части , докато иначе пак не знаеш кое как е и що е.
-
Bavarcho
- Автомобил:
- Двигател:
БМВ 320Д 150к.с. преди фейслифта. Вписва се в бюджета, ще имаш и пари да си го обслужиш както си му е реда. Мотора е здрав, пъргав и с малък разход.
- joro^
- Автомобил:
- Двигател:
Bavarcho написа:БМВ 320Д 150к.с. преди фейслифта. Вписва се в бюджета, ще имаш и пари да си го обслужиш както си му е реда. Мотора е здрав, пъргав и с малък разход.
320Д 150к.с преди фейслифта няма как да вземе защото именно фейслифта са 150к.с а тези преди него са по 136к.с
-
Bavarcho
- Автомобил:
- Двигател:
joro^ написа:Bavarcho написа:БМВ 320Д 150к.с. преди фейслифта. Вписва се в бюджета, ще имаш и пари да си го обслужиш както си му е реда. Мотора е здрав, пъргав и с малък разход.
320Д 150к.с преди фейслифта няма как да вземе защото именно фейслифта са 150к.с а тези преди него са по 136к.с
Да точно така е, искал съм да кажа след фейслифта

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Хвърли едно око и на Корола Версо! 
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
skoda octavia ?
Bmw 3ser и Mercees c-clas са много тесновати а поддръжката е скъпа
Bmw 3ser и Mercees c-clas са много тесновати а поддръжката е скъпа
Последна промяна от tdi fen на Съб 30 юни 2012 16:23, променено общо 1 път.
- Stefaka
- Автомобил:
- Двигател:
Огледай как стоят нещата с върнатите от лизинг автомобили. Преди година инаше доста изгодни почти нови автомобили на ниски цени.
Само скъпарски са тия лизинговите.... За возене от т.А до т.Б става и каруца и няма нужда от 10 000 лв. инвестиция. След 2000 г. се боя, че алуминиевите носачи са повсеместни, а не се вписват в картинката. Наистина си пред труден избор.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”