Здравейте, в момента карам кораб Пасат Б3 1.9 ТД 75 магарета и му дойде времето да го сменям. След 2-3 месеца, ще ходя на гости, при майка ми, до Австрия за 2-3 дена и тъй като на шефката мъжа държи авто къща, ще си взема кола от там и докарам до тук... След доста мислене, четене и като взех предвит цената на горивата реших, че е по-добре да си взема някоя бензинка която при нужда да се газифицира. Не съм съзтезател, не ми трябва бърза кола! Карам не повече от 10 000км годишно, предимно градско (най-много да отида до вилата ми която е на 30км от София). Изискванята са ми да е икономична, с читаво окачване, що се отнася до обслужването, може да не е евтино като на Орелите, ама не съм и за поддръжка на BMW

, като екстри ел.пакет, клима и АBS мисля са си задължително в днешно време... Също така да е с прилична визия, а не прилича на нещо средно между сапунерка, баничарка и Fiat Multipla

Засега съм се спрял на Поло, модела от 2000 до 2002 който е, другите не ми харесват. Много приятели ме навиват да си купя голфче, но нещо не ми се много нрави идеята. Пасат ми идва голям (е да има си свойте предимства...), а пък и това окачване с 40 носача ме отказа отдавна от идеята (моля не започвайте тази тема

). Също така гледах Фиат Стило (противоречиви мнения все чета, но и доста хубави), някой Рена и т.н. Давайте и други предложения.