Такаа, въпроса ми е следния ... въртят ми се някакви мисли относно кола която наистина да се държи много добре по завой, не ме интересува предно,задно.
Критерийте ми са просто да има климатик, да е пригодна за всекидневно каране и да има достатъчно мощност.Цена да кажем 10-12000.
Заводски "завиващ" автомобил
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Re: Заводски "завиващ" автомобил
Дани, това за ежедневна кола ли? Или някакъв проект за писта?
Явно е първото, защото този климатик отпада като необходимост.
Щом Куатрото не ти завива добре, то е известно че има проблем с доста недозавиване, явно отиваш към БМВ.
Явно е първото, защото този климатик отпада като необходимост.
Щом Куатрото не ти завива добре, то е известно че има проблем с доста недозавиване, явно отиваш към БМВ.
- dani90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми за всекидневка, че аудито ми е гузно всеки ден по 100+ лв за бензин да давам
Куатрото съм му поръчал носачи от 034 и още куп неща налични и просто нестава... средния диф ще се сменя и пак не са големи очакванията
)) просто Ауди...
))
Няма в кое бмв да се впиша което да има мощност и да не е е36
))
Куатрото съм му поръчал носачи от 034 и още куп неща налични и просто нестава... средния диф ще се сменя и пак не са големи очакванията

Няма в кое бмв да се впиша което да има мощност и да не е е36

За тези пари може да вземеш и м5 е34, проблема е, че ги няма много.
А за 17-18к има Megane Sport, като r26r държа рекорда на нюрбургринг за най-бърза кола с предно, докато не се появи новия меган.
Препоръчвам мегана, много добра кола, единствното условие е да е фейслифт. Първия меган спорт е много несполучлив!
А за 17-18к има Megane Sport, като r26r държа рекорда на нюрбургринг за най-бърза кола с предно, докато не се появи новия меган.
Препоръчвам мегана, много добра кола, единствното условие е да е фейслифт. Първия меган спорт е много несполучлив!
За перфектното пътно поведение Мазда3/6 е твоят автомобил, както и Хонда Сивик за тия пари ще вземеш доста сносни модели просто в тоя клас нямат аналог по пътно поведение на предно, еле Маздата па направо ги люби завойте
Ако искаш да има и ефекта "кеф" по завоите е36/е46 са твоите коли-търсиш си кола за ежедневка доколкото разбрах, а не бегачка но с достатъчно мощност.В такъв случай не съм сигурен е46 320 до Мазда 3/6 с 2,3 моторите как ще се нареди.Ауди са добри машини но са известни със своето недозавиване и неманевреност-което и да погледнеш от Аудитата, незнам защо е така с куатрото е още по тегаво от само предно.

Ако искаш да има и ефекта "кеф" по завоите е36/е46 са твоите коли-търсиш си кола за ежедневка доколкото разбрах, а не бегачка но с достатъчно мощност.В такъв случай не съм сигурен е46 320 до Мазда 3/6 с 2,3 моторите как ще се нареди.Ауди са добри машини но са известни със своето недозавиване и неманевреност-което и да погледнеш от Аудитата, незнам защо е така с куатрото е още по тегаво от само предно.
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Nissan, Toyota ? Има сполучливи варианти за някоя "ракета" в поносимо състояние из нета. Друг вариант е - ако изпадне за подобни пари някоя Lancia Delta.
- dani90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аудито ми вече доста му се промени окачването и доста добре се държи, но въпреки шперове,кв в3, носачи с реглажи и т.н. пак не е както трябва.
Някой написа Ланча делта, човек тази кола заводски е леш на тема завой
))
Искам нещо от типа Саксо втс(в момента имам такова дори), но по-модерно и с някоя друга екстра.
Немога да се сетя друга кола която заводски да се държи като саксото, е36 заводски е доста зле като управление... е46 трябва да е 330и, но нямат шперове...
Някой написа Ланча делта, човек тази кола заводски е леш на тема завой

Искам нещо от типа Саксо втс(в момента имам такова дори), но по-модерно и с някоя друга екстра.
Немога да се сетя друга кола която заводски да се държи като саксото, е36 заводски е доста зле като управление... е46 трябва да е 330и, но нямат шперове...
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Некой мерц 300CE или нещо от тоя сорт....голяма мафия са 124ките 

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Познат продаде една e320 (124) SportLine... За 1000лв 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Зависи от състоянието....аз като влюбен в тия коли...бих се метнал на http://www.cars.bg/u825090
Моменталически
Моменталически

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
vucata написа:Зависи от състоянието....аз като влюбен в тия коли...бих се метнал на http://www.cars.bg/u825090
Моменталически
Доста запазена и лачена със красиви джанти.. Но 1993г остана много далеч.. Тия 7к са много

- dani90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Доста предишна моя кола, а и няма много общо със завиваща кола
))

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Стар мерц и управление... Спрямо шлеп е добро, да, но спрямо истинска кола
Ами ако имаш изисквания да е 4x4, тогава избора е в тоя район, Ланча-та, Субару, Мицубиши,Ауди са леш отвсякъде...
Ако нямаш желание да е кВадро, избираш си нещо японско Honda S2000, Toyota MR2, Mazda MX5 (не ми харесва много, но...), както и от по-възрастните представители на Z серията на Нисан, за да влезеш в бюджета. Варианти има колкото ти душа иска.

Ами ако имаш изисквания да е 4x4, тогава избора е в тоя район, Ланча-та, Субару, Мицубиши,Ауди са леш отвсякъде...
Ако нямаш желание да е кВадро, избираш си нещо японско Honda S2000, Toyota MR2, Mazda MX5 (не ми харесва много, но...), както и от по-възрастните представители на Z серията на Нисан, за да влезеш в бюджета. Варианти има колкото ти душа иска.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Най-евтиния вариант ти е Е46 330i с афтърмаркет шпер и хубаво окачване.
Брат ми има стокова 330ка и се държи много добре дори със заводското спортно окачване.
П.С.
Колата харчи смешно малко 11/100 в София и 7/100 извънградско при спокойно каране.
Брат ми има стокова 330ка и се държи много добре дори със заводското спортно окачване.
П.С.
Колата харчи смешно малко 11/100 в София и 7/100 извънградско при спокойно каране.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”