Мнения Seat Leon 1.9 TDI
Мнения Seat Leon 1.9 TDI
Здравейте, приятели! Нов съм във форума и искам да ви помоля за мнение за тези СЕАТи. Става дума за генерацията 2001-03г. Доста ми харесват на външен вид, отвътре също. Припокриват очакванията и нуждите ми като екстри за този момент. Дори бих казал, че ми харвсват повече от Г4, но се надявам да са също толкова надеждни, колкото немските дизели(Г4). Моля за малко акъл! 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения Seat Leon 1.9 TDI
То си е Голф с друго купе Моторите са същите
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
KirilGeorgiev написа:То си е Голф с друго купе Моторите са същите
То си е Голф само че по-красив

Имам сеат толедо 2003 и найстина двигателя е VW, както и визията е много приятна, ама сглобката никак не е немска... постоянно ми къса нервите с всякакви дреболий...колана не иска да отпусне и така си го дърпаш километри, централното на моменти си прави каквото си иска...от време на време мигача не се изключва след маневра...абе, каквото ти хрумне от дребните неща, всичките ги има. Явно при испанците си е късмет в кой ден от седмицата е сглобена колата
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
По скоро е късмет на какъв дарак ще попаднеш.
Аз имах Голф 4, след това Audi S3 и сега Сеат Леон и честно казано Леона не отстъпва нито по сглобка нито по материали на Голфа, даже е по-напред от него.
Единствено S3-ката беше класа нагоре като интериор и материали.
Леона си е точно толкова здрав и надежден колкото всеки Голф 4, защото всичко му е идентично. Въпроса е да се вземе запазен екземпляр, без значние голф или леон.
Аз имах Голф 4, след това Audi S3 и сега Сеат Леон и честно казано Леона не отстъпва нито по сглобка нито по материали на Голфа, даже е по-напред от него.
Единствено S3-ката беше класа нагоре като интериор и материали.
Леона си е точно толкова здрав и надежден колкото всеки Голф 4, защото всичко му е идентично. Въпроса е да се вземе запазен екземпляр, без значние голф или леон.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”