Здравейте на всички
след една от темите ми за ПД моторите дойде време за следващата стъпка. Гледах няколко коли досега, галакси, алхамбра и от перфектно състояние се оказваше че имат проблеми и то сериозни. В събота искам да гледам една алхамбра 1.9 TDI 131 кс можете ли да ме посъветвате как да стане номера с диагностиката, понеже колата е без номера. Има ли някой от форума който да предлага такава услуга и да се отиде на място? Както знаете трябва да се проверят турбото, запалването и други важни неща. Ако има шанс някой да ми помогне ще се радвам. Става дума за София.
Поздрави
пс: Ако темата не е за този раздел, може да я преместите.
Диагностика в София на ПД, как?
Re: Диагностика в София на ПД, как?
Обикалях с Ventoman така по бараки в София и около. Това беше януари 2012г. Не знам дали още предлага тази услуга. Може да му пишеш на лични. Аз лично съм доволен от него.
Така на място доста неща обаче не могат да се видят, най-вече турбо.
Така на място доста неща обаче не могат да се видят, най-вече турбо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
velinsl написа:Така на място доста неща обаче не могат да се видят, най-вече турбо.
Могат колега, всичко може да се види стига да знаеш какво да гледаш :) Благодаря на Jonkata_v че се разкара заради мен :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво имаш впредвид на място? Да не се движи колата или на място в автокъщата? Не се разбираме нещо. Ествествено че турбината се тества в движение. Има ли изобщо тема за спор в случая.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”